Προς το περιεχόμενο

Εχω μπερδευτει .

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενα θεμα που με απασχολει ειναι και οι τιτλοι , σιγουρα το xbox εχει προβαδισμα μιας και ειναι ενα χρονο παραπανω στην αγορα αλλα δεν θα ηθελα να παρω μια κονσολα που μπορει να ειναι καλη με λιγοστα προβληματα αλλα να μην εχει καποιο τιτλο που να με ενδιαφερει . Επισης το rrod που λετε οτι πεταγεται τη ειναι ?

Long story short, όποια από τις δύο και να πάρεις ευχαριστημένος θα είσαι.

Το RROD είναι ένα πρόβλημα του hardware του X-box 360 με συχνότητα εμφάνισης που ξεπερνάει κατά πολύ τα συνήθη στη βιομηχανία ηλεκτρονικών συσκευών. Όχι ότι και το PS3 δε χαλάει, αλλά είναι πολύ λιγότερο πιθανό να σου συμβεί.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενα θεμα που με απασχολει ειναι και οι τιτλοι , σιγουρα το xbox εχει προβαδισμα μιας και ειναι ενα χρονο παραπανω στην αγορα αλλα δεν θα ηθελα να παρω μια κονσολα που μπορει να ειναι καλη με λιγοστα προβληματα αλλα να μην εχει καποιο τιτλο που να με ενδιαφερει . Επισης το rrod που λετε οτι πεταγεται τη ειναι ?

RROD=Red Rings Of Death

όταν ανάψουν τα 3 κόκκινα λαμπάκια ΜΠΟΥΜ πάει για αντικτάσταση.

Το πρόβλημα που λέγαμε με το 30% των κονσολών ΧΒΟΧ360.

Αν του έχεις πειράξει το firmware για να παίζεις αντίγραφα τότε δεν θα στο αλλάξουν οπότε θα φάς ήττα.

Δες πχ τους κατόχους 360 αυτή τη στιγμή που προμηθεύονται και 2η κονσόλα γιατί φοβούνται να μην τους χαλάσει η "πειραγμένη" τους και φάνε ήττα.Μα 2 ΧΒΟΧ360=400Ε κι ένα PS3 έχει 399Ε.

Δημοσ.
Long story short, όποια από τις δύο και να πάρεις ευχαριστημένος θα είσαι.

Το RROD είναι ένα πρόβλημα του hardware του X-box 360 με συχνότητα εμφάνισης που ξεπερνάει κατά πολύ τα συνήθη στη βιομηχανία ηλεκτρονικών συσκευών. Όχι ότι και το PS3 δε χαλάει, αλλά είναι πολύ λιγότερο πιθανό να σου συμβεί.

ΧΒΟΧ 360 failure rate=30%

PS3 failure rate=1%

1%<30%

Δημοσ.

οι μοναδικοί που παίρνουν playstation για μια δεκαετία θα έπρεπε να είναι οι PESάκιδες τουλάχιστον είναι ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται υποσχέσεις πότε θα το πάρουν (άσχετα αν είναι το ίδιο με το περσινό)...

Δημοσ.

Δες πχ τους κατόχους 360 αυτή τη στιγμή που προμηθεύονται και 2η κονσόλα γιατί φοβούνται να μην τους χαλάσει η "πειραγμένη" τους και φάνε ήττα.Μα 2 ΧΒΟΧ360=400Ε κι ένα PS3 έχει 399Ε.

2 arcade παίρνουν; Δε νομίζω, το arcade είναι γνωστό και ως retard-Box και το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Ένα Pro κάνει 270 ? και άντε να πάρεις και ένα arcade για banαρισμένο ή back-up. Αλλά αν είναι να πάρει κανείς 2 κονσόλες IMO καλύτερα να πάρει ως δεύτερη το PS3 που ούτε χαλάει εύκολα, ούτε banάρεται.

Δημοσ.

Φίλε Davelis 4

Για να μην γράφω πάλι κανένα κατεβατό ολόκληρο ρίξε μια ματιά μόνο στο post που έχω κάνει Στο Xboxvsps3 στη σελίδα 514 και θα διαβάσεις και την δική μου άποψη.Από εκεί και πέρα το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως και οι δύο κονσόλες είναι πολύ καλές και πως πρόβλημα οσον αφορά τα απιχνίδια δεν θα αντιμετωπίσεις.Και οι 2 κονσόλες βγάζουν κοινά παιχνίδια και ακόμα και το ps3 έχει ποιοτικούς τίτλους που μπορύν να σε κρατήσουν ανεξαρτήτως γούστου.

Αυτό λοιπόν που σου μένει να αναρωτηθείς πραγματικά είναι τι ακριβώς θες και πόσο είσαι διαθετημένος να το πληρώσεις.Θες games εδώ και τώρα?Θες Bluray ταινίες και παιχνίδια? Θες διαφορετικό gameplay (wii)? Δεν ξέρω αν σε βοήθησα αλλά είμαι στη διαθεση σου για κάθε σου απορία ;)

Δημοσ.
2 arcade παίρνουν; Δε νομίζω, το arcade είναι γνωστό και ως retard-Box και το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Ένα Pro κάνει 270 ? και άντε να πάρεις και ένα arcade για banαρισμένο ή back-up. Αλλά αν είναι να πάρει κανείς 2 κονσόλες IMO καλύτερα να πάρει ως δεύτερη το PS3 που ούτε χαλάει εύκολα, ούτε banάρεται.

έτσι για να ξέρεις τα arcade δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στην ελληνική αγορά...

Δημοσ.

Παιδιά ο άνθρωπος δεν έκανε ξεχωριστό topic για flame .Αυτό υπάρχει ήδη....Βοήθεια και γνώση ζητάει ο άνθρωπος και όχι να μάθει ποιος την έχει μακρύτερη...:-(

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Επίσης αν δεν θες να μπλέξεις με service και ανακατασκευασμένες κονσόλες(30% των ΧΒΟΧ 360 χαλάει στους πρώτους μήνες είναι επιβεβαιωμένο) μην μπλέξεις με το 360.

Εχει βελτιωθει η κατασταση τωρα ειναι καπου στο 9-10% , μικροτερο μεν αλλα μακρυα ακομα απο το 1-1,5% που ειναι το αποδεκτο failure rate για ηλεκτρονικες συσκευες.

Δημοσ.
έτσι για να ξέρεις τα arcade δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στην ελληνική αγορά...

Δεν το ήξερα. Εννοείς ότι δεν πωλούνται πουθενά ή ότι εξαντλούνται αμέσως; Γιατί αν είναι το δεύτερο, να χαρώ εγώ τις υπηρεσίες του ανώτερου Xbox live! που απολαμβάνουν οι κατοχοί του... :devil:

Δημοσ.
Ενα θεμα που με απασχολει ειναι και οι τιτλοι , σιγουρα το xbox εχει προβαδισμα μιας και ειναι ενα χρονο παραπανω στην αγορα αλλα δεν θα ηθελα να παρω μια κονσολα που μπορει να ειναι καλη με λιγοστα προβληματα αλλα να μην εχει καποιο τιτλο που να με ενδιαφερει .

Δεν νομίζω να σου συμβεί αυτό.

επισης σε δεκα χρονια μπορει να εχει και καλα games και πολλα,προς το παρον εχει ελαχιστα καλα και αθλιο live και υπηρεσιες...

Όταν λες άθλιο live και υπηρεσίες τι ακριβώς εννοείς;Υπόψην,δεν το λέω για να σου τη μπω.Απλώς αν μπορείς ανάλυσε λίγο τα μειονεκτήματα.

Δημοσ.
ΧΒΟΧ 360 failure rate=30%

PS3 failure rate=1%

1%<30%

το 60αρι ps3 ειχε failure rate που πλησιαζε το 14% πριν αποσυρθει.

γενικα τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.

το να μιλαμε για 10ετεις κυκλους στη σημερινη εποχη, με μια καρτα γραφικων ουτε gt7600 καλα-καλα,

ακουγεται μονο ως αστειο σε καποιον που καταλαβαινει τα βασικα...

Δημοσ.

αν το ΧΒΟΧ360 το λεγαν SONY PLAYSTATION 3

kai to PS3 το λεγαν ΧΒΟΧ360

τοτε το πρωτο θα ειχε πουλησει 2,5χ φορες παραπανω απο οτι εχει μεχρι τωρα και το δευτερο τα μισα....

Δημοσ.

Το PSN ξεκίνησε εδώ κι ένα χρόνο,το XBL ξεκίνησε πριν από 4-5 χρόνια με ο 1ο ΧΒΟΧ.Τώρα αν θες να συγκρίνεις μια υπηρεσία που υπάρχει στην αγορά 5 χρόνια με μια υπηρεσία που υπάρχει μόλις 1 χρόνο καλό θα ήταν να συγκρίνεις τον 1ο χρόνο του XBLA με τον πρώτο χρόνο του PSN και τότε θα δούμε πιο είναι καλύτερο.Το PSN είναι μια νέα εξελισσόμενη πλατφόρμα πολλά υποσχόμενη και μάλιστα δωρεάν και με πρόσφατες δηλώσεις της $ony θα παραμείνει δωρεάν!!!

Δημοσ.

Daveli , μπορει να εχει χαμηλο failure rate ομως δεν εχεις service μετα το ενα ετος, οπως με ενα φιλαρακι μου που το χαλασε το blu ray, πηγε στην SONY και του ζητησαν 300 ευρω! ΕΛΕΟΣ! Ενω χβοχ μπορει να ειναι πιο ζιμιαρικο εχεις service για πολυ ακομα! Θελω να δω οταν θα αρχισουν κατα ομαδες να περνουν τα ματακια του blu ray στα χερια και θα σκανε ολοι τους 300αρια, εχει να πεσει γελιο. Θυμαμαι το 2006 που μου χαλασε το ματακι στο ps2, αου το ειχα αλλξει συνολικα 4φορες, πηγα στην SONY και μου ειπαν καλυτερα παρε καινουρια κονσολα ! Μιλαμε ΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ 120 ΕΥΡΩ! ΤΟ 2006 ! ΕΛΕΟΣ! SERVICE SONY ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΟΝΣΟΛΑ. εδω θα ειμαστε και θα γελαμε ομαδικως σε λιγο με τα 300αρια που θα φευγουν !

Οκ gherude αναπτυσομενο και γιατι το παλικαρι να μην παρει το ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΟΡΥΦΑΙΟ LIVE ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΠΟΤΕ Η SONY ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ, και ειδικα με τα βηματα χελωνας που κανει αλλα 3 με 4 χρονια θα παρει για να πιασει το Live!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...