Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για σύνθεση?

tzafarela

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνώμες για την παρακάτω σύνθεση ??

Επεξεργαστής: Intel core 2 quad Q6600 2,4Ghz

Μητρική: Gigabyte GA-P35-S3G

Μνήμες: Δύο DDR2 Kingston 1024MB PC2

Κάρτα γραφικών: Sapphire ATI HD3850 512MB PCX

Σκληρός δίσκος: Western Digital 320 GB 320AAKS

Κουτί: Case Akasa Zen Black AK-ZEN01-BK

Τροφοδοτικό: Hiper Type-M 630W HPU-SM630

Monitor: LG L207WT-PF 20''

Ηχεία, πληκτρολόγιο, ποντίκι, DVD και DVD-RW θα κρατήσω από τον παλιό μου υπολογιστή καθώς και έναν 160άρη σκληρό δίσκο.

Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιείται για αρκετό downloading, internet, ταινίες, μουσική, πολύ office και για όχι πολύ απαιτητικά παιχνίδια (πλατφόρμες, adventure όχι τα πολύ σύγχρονα).

Θέλω να είναι αθόρυβο όσο γίνεται και γνώμες ιδιαίτερα για το κουτί και το τροφοδοτικό θα ήταν πολύ χρήσιμες!Και φυσικά για την συμβατότητα των parts.

Αυτή η σύνθεση στα multirama στοιχίζει περίπου 600 ευρώ χωρίς την οθόνη. Η οθόνη γύρω στα 250. Ανώτατο όριο χρημάτων βία 900 ευρώ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η σύνθεση πού έκανες, βέβαια μπόρεις να βάλεις εναν φθήνότερο επεξεργαστη, εναν Core 2 duo 8200 η ακόμη και κάποιον AMD σε αυτά τα λεφτά, αν και εγώ θα προτιμούσα εναν Intel:P, κάρτα γραφικών αν και θα μπόρουσες να πάρεις μια φθήνοτερη μια χαρά ειναι,υπέραρκετή! όσο για τροφοδοτικό μπόρεις αν θές να ρίξεις μιά ματιά σε αυτό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700417, το κουτί μιά χαρά είναι και τέλος αν και δέν το θές για απαιτήτικα παιχνίδια, μπόρεις να βάλεις και μεγαλύτερη μνήμη(για το μέλλον περισσότερο) αν και 2 GB ram ειναί υπέραρκετα! αυτά απο εμένα....

• Super Moderators
Δημοσ.

Για καρτα γραφικών σου προτείνω την ati 4850 ου είναι καλύτερη απο αυτή που λες και περίπου στα ίδια λεφτά!Όσο για την CPU αν δεν σε απασχολούν οι πυρήνες ο E8400 είναι πολύ καλή λύση και πολύ δυνατός επεξεργαστής που με λίγο overclocking φτάνει 3.8 -4 Ghz για πλακα!

• Super Moderators
Δημοσ.
Για καρτα γραφικών σου προτείνω την ati 4850 ου είναι καλύτερη απο αυτή που λες και περίπου στα ίδια λεφτά!Όσο για την CPU αν δεν σε απασχολούν οι πυρήνες ο E8400 είναι πολύ καλή λύση και πολύ δυνατός επεξεργαστής που με λίγο overclocking φτάνει 3.8 -4 Ghz για πλακα!

ποιος ο λόγος να πάρει την 4850? αφού είπε ότι θα παίζει "πλατφόρμες, adventure όχι τα πολύ σύγχρονα"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...