greek_aeras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Θέλω να φτιάξω μια ιστοσελίδα για ένα τεχνικό γραφείο. Δε θα την φτιάξω εγώ απλά θα έχω την επίβλεψη. Είμαι όμως τελείως άσχετος και έτσι δεν ξέρω πόσο θα κοστίσει. Δε θέλω κάτι εξειδικευμένο (flash κλπ) αλλά μια σελίδα με φωτογραφίες. Τι χρειάζομαι? Λογικά κάπου να φιλοξενηθεί, τι άλλο; επίσης πόσο θα πάει όλο το πακέτο (εκτός της διεύθυνσης που την έχουμε ήδη αγοράσει και θα γίνεται προώθηση μέσω αυτής)? Θέλω ακόμη, κάτι το οποίο να μπορούμε να το συντηρούμε εύκολα εμείς (μιας και οι φωτογραφίες θα ανεβοκατεβαίνουν). Επίσης γνωρίζετε κάποιο σοβαρό επαγγελματία στην Αθήνα που να μπορεί να αναλάβει αυτή τη δουλειά (στείλτε έστω και με ΡΜ)? Ευχαριστώ, περιμένω τις απαντήσεις σας.
silverthan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 300-600 ευρώ ανάλογα την εταιρεία, ή το freelancer...
alchemist125 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Νομίζω ότι μια καλή λύση συντήρησης είναι το joomla ή το drupal. Αν χρησιμοποιήσουν ένα από αυτά αυτοί που θα σου φτιάξουν το site τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Πολύ εύκολα θα μπορείς να ανεβοκατεβάζεις φωτογραφίες, κείμενα και ό,τι άλλο θελήσεις!!!
alexandr0s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 300-600 ευρώ ανάλογα την εταιρεία, ή το freelancer... Πώς βγάεις το συμπέρασμα ότι κοστίζει 300 ή 600 ευρώ?
CyberCr33p Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Πώς βγάεις το συμπέρασμα ότι κοστίζει 300 ή 600 ευρώ? Μάλλον στο ότι δεν ψάχνει κάτι custom αλλά κάνει τη δουλειά του και με οποιαδήποτε από τα γνωστά CMS.
alexandr0s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μάλλον στο ότι δεν ψάχνει κάτι custom αλλά κάνει τη δουλειά του και με οποιαδήποτε από τα γνωστά CMS. Και με οποιοδήποτε δωρεάν template μάλλον. Και μετά τη συναλλαγή δεν σε ξέρω και φυσικά ούτε λόγος για υποστήριξη και εκπαίδευση.
silverthan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Πώς βγάεις το συμπέρασμα ότι κοστίζει 300 ή 600 ευρώ? Για ένα joomla με μια gallery είναι μια χαρά. Το παιδί ξεκαθάρισε ότι δε θέλει κάτι εξειδικευμένο. Του δείχνεις και τη δουλειά του publisher 2-3 φορές (που δεν είναι τίποτα) και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Όσο για το template.... είτε δωρεάν είτε δώσεις 30-40?, δεν έχει διαφορά...
greek_aeras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Σας ευχαριστώ παιδιά! Πράγματι δε χρειάζομαι κάτι εξειδικευμένο. Απλά να κάνουμε τη δουλεία μας σε μια πρώτη φάση και αν υπάρχει τρελή επισκεψιμότητα κλπ θα ασχοληθούμε με κάτι καλύτερο. Το ποσό είναι επίσης καλό για κάτι ουσιαστικά έτοιμο, όπως λέτε, γιατί μας πετούσαν κάτι για 4.500? Το μόνο, ας πούμε, που απαιτώ είναι να μπορούμε εύκολα να το αναβαθμίζουμε που γίνεται όπως είπατε... Έχουμε καμιά εταιρεία στα υπόψη?
alexandr0s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Σου προτείνω να βρεις μερικά ελληνικά site που σου αρέσουν και να επικοινωνήσεις με την εταιρία που το έχει φτιάξει. Αν δεν έχει link στην εταιρία ρώτα τον ιδιοκτήτη του site ποιος το έχει φτιάξει. Σε γενικές γραμμές και 4500 ευρώ μπορεί να μην είναι πολλά για ένα site και πίστεψέ οι περισσότεροι που έχουν δόσει τόσα λεφτά για site ενώ μπορεί να 'κλέγονται' τα έχουν πάρει πίσω τα λεφτά τους στο πολλαπλάσιο εκτός και αν ήταν άτυχοι και έπεσαν σε απατεωνίσκο. Αυτά βέβαια είναι προσωπικές επιλογές κάθε επιχειρηματία.
nik1992 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Για το hosting θα ρωτησεις αυτον που θα σου φτιαξει τη σελιδα (λογικα θα συνεργαζεται με καποιον). Για να χειριζεστε τη σελιδα ευκολα μαλλον σε joomla θα πατε που εχει και πολλα addon. Κοστος οτι σου ειπαν, καπου εκει ειναι οι τιμες (300-600). Εχεις πμ
giannis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 εχετε pm. Σας ευχαριστώ παιδιά!Πράγματι δε χρειάζομαι κάτι εξειδικευμένο. Απλά να κάνουμε τη δουλεία μας σε μια πρώτη φάση και αν υπάρχει τρελή επισκεψιμότητα κλπ θα ασχοληθούμε με κάτι καλύτερο. Το ποσό είναι επίσης καλό για κάτι ουσιαστικά έτοιμο, όπως λέτε, γιατί μας πετούσαν κάτι για 4.500? Το μόνο, ας πούμε, που απαιτώ είναι να μπορούμε εύκολα να το αναβαθμίζουμε που γίνεται όπως είπατε... Έχουμε καμιά εταιρεία στα υπόψη?
opts Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Απλά να κάνουμε τη δουλεία μας σε μια πρώτη φάση και αν υπάρχει τρελή επισκεψιμότητα κλπ θα ασχοληθούμε με κάτι καλύτερο Εχουν περάσει οι εποχές που ένα απλό site χωρίς να προσφέρει τίποτα έχει τρελή επισκεψιμότητα. Τώρα πλέον πάνε κατα κανόνα ανάλογα με την επένδυση. Χάλια site = χάλια επισκεψιμότητα, παραγωγικό ακριβό site = ... πολλά visits Πρέπει να ξέρεις ότι όπως και η βιτρίνα πλέον το site δημιουργεί την πρώτη εντύπωση και αν δεν είναι μόνο για συνεργάτες του στυλ, "κατέβασε το Χ αρχείο απο εκεί" αλλά για να μπορείτε να πιάσετε νέους πελάτες τότε δεν βλέπω περίεργο και το 2 και το 3χίλιαρο (4.5 μου φαίνονται πολλά) ΥΓ. Δεν τα λέω αυτά για να προωθήσω κάποια υπηρεσία ΥΓ2. Μια καλή συμβουλή για να διαλέξεις είναι να βλέπεις τα site αυτών που σου προτείνουν τις υπηρεσίες τους. Αν είναι αυτά μαύρα χάλια με ορθογραφικά και δεν σου αρέσουν εσένα το πιο πιθανό είναι να μη σου αρέσει και η δουλειά που θα σου κάνουν
greek_aeras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Καταρχάς βλέπω ότι αρκετά μέλη ασχολείστε με ότι ζητάω. Αυτό είναι ευχάριστο μιας και θα διαλέξω από εδώ μέσα κάποιον για να ολοκληρώσει τη δουλειά.. Από εκεί και πέρα όμως βλέπω διάφορες τιμές. Που οφείλεται αυτό? Δηλαδή δεν μπορεί οι μισοί να μιλάνε για 100-600 ευρώ και άλλοι για 3-4 χιλιάδες. Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου γράψει τι διαφορές έχουμε στις 2 περιπτώσεις. Ίσως στη 2η περίπτωση να έχετε αναπτύξει ένα σαιτ ειδικά για το σκοπό της επιχείρησης, όμως θέλω να συγκρίνω με τα απλά. Επίσης, αν ασχολείστε και έχετε φτιάξει να μου στείλετε σαιτ των 2 διαφορετικών κατηγοριών τιμής. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έστειλαν ΡΜ με προσφορά για τη δουλειά. Όμως ενώ κάποιοι στέλνετε τιμές άλλοι δεν αναφέρετε καθόλου που θα κυμανθούμε. Είναι σημαντικό για εμένα αυτό. Περίπου τη δουλειά την ξέρετε, οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να ρωτήσετε ρωτήστε το εδώ ώστε να απαντήσω και για τους άλλους χρήστες. Ακόμη στείλτε μου ενδεικτικές δουλείες σας και πόσο περίπου κόστισαν (όπως έκαναν κάποιοι χρήστες ήδη και τους ευχαριστώ πολύ). ΡΜ του τύπου πάρε με τηλ στο ΧΧΧ και θα τα πούμε, χωρίς να έχω δει κάτι πρώτα στο ίντερνετ ή να έχω μια ιδέα της τιμής δεν μπορώ να τα λαμβάνω υπόψη. Επίσης το γραφείο, σαν φυσική παρουσία, είναι στη Ρόδο, αλλά αυτό δε μας ενοχλεί αφού υπάρχουν συχνές επαφές με Αθήνα. (επειδή κάποιος με ρώτησε). ΧΡονικά περιθώρια δεν υπάρχουν. Με την έννοια ότι δε θα τα χαλάσουμε στη 1 εβδομάδα αρκεί να γίνει κάτι καλό. Επίσης και το budget δε μας ενδιαφέρει αλλά θέλω να βρούμε ότι καλύτερο στη σχέση τιμής -απόδοσης (για αυτό και το ψάχνω αν και άσχετος) (δηλαδή αν τα 2-3 χιλιάρικα αξίζουν , και είναι φανερά καλύτερα απο το απλό σαιτ των 600?, οκ) Σας ευχαριστώ πολύ. ΥΓ Δε με ενδιαφέρει να μου στείλετε άμεσα προσφορές αφού η τελική απόφαση θα ληφθεί σε 10 μέρες, αφού μιλήσουμε και με τοπικούς web developers εντιτ κάτι τέτοιο : http://www.nskouroliakos.gr/ θα μου φαινόταν ενδιαφέρον ίσως όμως και αυτό http://www.sandro.gr/ λίγο πολύ ίδιου στυλ είναι απλά για τις εικόνες (που απαιτούν χώρο..) Ευχαριστώ
doomya Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 μηπως θα ήταν καλά να αναφέρεις ακριβός οτι θα ηθελες στην σελίδα σου ?
danaos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Καταρχάς βλέπω ότι αρκετά μέλη ασχολείστε με ότι ζητάω. Αυτό είναι ευχάριστο μιας και θα διαλέξω από εδώ μέσα κάποιον για να ολοκληρώσει τη δουλειά..Από εκεί και πέρα όμως βλέπω διάφορες τιμές. Που οφείλεται αυτό? Δηλαδή δεν μπορεί οι μισοί να μιλάνε για 100-600 ευρώ και άλλοι για 3-4 χιλιάδες. Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου γράψει τι διαφορές έχουμε στις 2 περιπτώσεις. Ίσως στη 2η περίπτωση να έχετε αναπτύξει ένα σαιτ ειδικά για το σκοπό της επιχείρησης, όμως θέλω να συγκρίνω με τα απλά. Επίσης, αν ασχολείστε και έχετε φτιάξει να μου στείλετε σαιτ των 2 διαφορετικών κατηγοριών τιμής. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έστειλαν ΡΜ με προσφορά για τη δουλειά. Όμως ενώ κάποιοι στέλνετε τιμές άλλοι δεν αναφέρετε καθόλου που θα κυμανθούμε. Είναι σημαντικό για εμένα αυτό. Περίπου τη δουλειά την ξέρετε, οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να ρωτήσετε ρωτήστε το εδώ ώστε να απαντήσω και για τους άλλους χρήστες. Ακόμη στείλτε μου ενδεικτικές δουλείες σας και πόσο περίπου κόστισαν (όπως έκαναν κάποιοι χρήστες ήδη και τους ευχαριστώ πολύ). ΡΜ του τύπου πάρε με τηλ στο ΧΧΧ και θα τα πούμε, χωρίς να έχω δει κάτι πρώτα στο ίντερνετ ή να έχω μια ιδέα της τιμής δεν μπορώ να τα λαμβάνω υπόψη. Επίσης το γραφείο, σαν φυσική παρουσία, είναι στη Ρόδο, αλλά αυτό δε μας ενοχλεί αφού υπάρχουν συχνές επαφές με Αθήνα. (επειδή κάποιος με ρώτησε). ΧΡονικά περιθώρια δεν υπάρχουν. Με την έννοια ότι δε θα τα χαλάσουμε στη 1 εβδομάδα αρκεί να γίνει κάτι καλό. Επίσης και το budget δε μας ενδιαφέρει αλλά θέλω να βρούμε ότι καλύτερο στη σχέση τιμής -απόδοσης (για αυτό και το ψάχνω αν και άσχετος) (δηλαδή αν τα 2-3 χιλιάρικα αξίζουν , και είναι φανερά καλύτερα απο το απλό σαιτ των 600?, οκ) Σας ευχαριστώ πολύ. ΥΓ Δε με ενδιαφέρει να μου στείλετε άμεσα προσφορές αφού η τελική απόφαση θα ληφθεί σε 10 μέρες, αφού μιλήσουμε και με τοπικούς web developers εντιτ κάτι τέτοιο : http://www.nskouroliakos.gr/ θα μου φαινόταν ενδιαφέρον ίσως όμως και αυτό http://www.sandro.gr/ λίγο πολύ ίδιου στυλ είναι απλά για τις εικόνες (που απαιτούν χώρο..) Ευχαριστώ Γιατί υπάρχουν διαφορές; Απλά τα πράγματα: Αν μιλάμε για φοιτητή που θα περάσει την ώρα του και θα βγάλει και χαρτζιλίκι, 300- 500 ? είναι τέλεια. Αν μιλάμε για επαγγελματία που έχει φάει τα μούτρα του μελετώντας το θέμα, που έχει γραφείο και τρέχοντα έξοδα, τότε 3000 είναι τιμές αγοράς, απολύτως συνηθισμένες. Όποιος τα έχει και δεν το πολυσκέφτεται, απλώς τα δίνει... Τώρα αν είναι σωστή αυτή η διαφορά τιμών, αυτό είναι άλλη ιστορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.