i_Falcon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Σήμερα είναι η πρώτη μέρα τις 80άρας έκδοσης στην ευρώπη. Ξέρει κανείς σε ποιά μαγαζιά θα πωλείτε σύντομα (Μέχρι και μια εβδομάδα γιατί ψήνομε!);
procrustis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Σήμερα είναι η πρώτη μέρα τις 80άρας έκδοσης στην ευρώπη. Ξέρει κανείς σε ποιά μαγαζιά θα πωλείτε σύντομα (Μέχρι και μια εβδομάδα γιατί ψήνομε!); Λογικά θα το έχουν τα e-shop όπως καθώς και Microland, Multirama, Plaisio και όπως πάντα ο Mr.Κοτσόβολος (αν και δέν σας τον συνιστώ ).
michael92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Λογικά θα το έχουν τα e-shop όπως καθώς και Microland, Multirama, Plaisio και όπως πάντα ο Mr.Κοτσόβολος (αν και δέν σας τον συνιστώ ). Ο Mr Κοτσόβολος τουλάχιστον στην θεσσαλονίκη δεν έχει ούτε ένα PS3 ετοιμοπαράδωτο, εγώ το 40GB μου αναγκάστηκα να το πάρω από εκεί μόνο και μόνο επειδή οι γονείς μου ψωνίζουν από εκεί με δώσεις, άργησε και ένα μήνα
G_Zisis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά απ' ότι έχω δει σε όλα τα sites τη καινούργια έκδοση του PS3 τη δίνουν με δύο παιχνίδια.Καλά,σκέτη δεν γίνεται να την πάρεις;
rebelor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχώς (και όπως το περιμέναμε) δεν έχει συμβατότητα με παιχνίδια του PS2 http://reviews.cnet.com/consoles/sony-playstation-3-80gb/4505-10109_7-32733576.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα