dimitris2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Η Sony ανακοίνωσε την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης του νέου PS3 των 80GB στην Ευρώπη. Ο πρόεδρος της SCEE, David Reeves, επιβεβαίωσε πως το νέο μοντέλο θα αρχίσει να πωλείται στις 27 Αυγούστου στην τιμή των 399 ευρώ. Στην ουσία, η νέα μονάδα θα αντικαταστήσει το PS3 των 40GB, το οποίο θα αποσυρθεί από τα κανάλια λιανικής πώλησης μόλις τελειώσει το stock. Επίσης, ο κύριος Reeves επιβεβαίωσε πως η σειρά παιχνιδιών Platinum του PS3, που περιλαμβάνει τίτλους όπως τα Resistance: Fall of Man, MotorStorm, Uncharted: Drake's Fortune, Virtua Tennis 3 και Assassin's Creed θα έρθει και στην Ευρώπη από την 1η Αυγούστου με τιμή 29,99 ευρώ. Από την άλλη πάλι, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το επερχόμενο PS3 movie store δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμο στους Ευρωπαίους το 2008, αν και το σχέδιο της Sony είναι το Movie Store να διατεθεί σε όλες τις περιοχές. Πηγή: pathfinder.gr
G_Zisis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Νομίζω είναι καινούργια υπηρεσία του PS3 όπου μπορείς να κατεβάζεις ταινίες.Την ανακύνωσαν στην E308 αλλά λειτουργέι μόνο στην Αμερική προς το παρόν.
gust Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Η βασικη ερωτηση ειναι μια....θα εχει συμβατοτητα με τα παιχνιδια του ps2?
axaxouxas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δεν το νομιζω αυτο .... Εξ' αλλου ποιος θα παιξει παιχνιδια του 2 αφου τα γραφικα τους ειναι υποδεεστερα του 3 ? Και αυτοι που θα παιξουν παιχνιδια του 2 ειναι παρα πολυ λιγοι αρα ειναι αντιεμπορικο να προσαρτησουν την παραπανω λειτουργια στην τιμη την οποια θελουν να ριξουν για να κυριαρχησουν στην αγορα ....
adamakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 η συμβατοτητα με τα παιχνιδια του 2 ειναι χρησιμη γι αυτους που εχουν το 2 και εχουν πολλα αυθεντικα παιχνιδια γιατι να εχουν στο σαλονι τους δυο κονσολες και να μην εχουν μια? ασε που αν το 3 παιζει παιχνιδια του 2 ειναι χρησιμο στην περιπτωση που χαλασει το 2
G_Zisis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δεν το νομιζω αυτο .... Εξ' αλλου ποιος θα παιξει παιχνιδια του 2 αφου τα γραφικα τους ειναι υποδεεστερα του 3 ? Και αυτοι που θα παιξουν παιχνιδια του 2 ειναι παρα πολυ λιγοι αρα ειναι αντιεμπορικο να προσαρτησουν την παραπανω λειτουργια στην τιμη την οποια θελουν να ριξουν για να κυριαρχησουν στην αγορα .... Εγώ νομίζω ότι ο λόγος που δεν έχει το PS3 συμβατότητα παιχνιδιών PS2 είναι επειδή η Sony βλέπει ότι το PS2 πουλάει ακόμα.
axaxouxas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Εγώ νομίζω ότι ο λόγος που δεν έχει το PS3 συμβατότητα παιχνιδιών PS2 είναι επειδή η Sony βλέπει ότι το PS2 πουλάει ακόμα. Δεν αποκλειεται κι αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 αν βάλουμε στο pc usa ip και μπούμε στο usa psn store από το ps3 με wi-fi θα έχουμε πρόσβαση στο Movie Store???
gust Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγω παντως θα αγορασω το 3 μονο αν εχει και συμβατοτητα με τα games του 2. Δεν εχω ps2 και θα ηθελα να παιξω αρκετα απο τα παιχνιδια του (τα οποια ακομα δεν σταματουν να βγαινουν) αγοραζοντας μια καινουρια κονσολα που θα παιζει και next gen παιχνιδια. Για εμενα ως gamer πολλων ετων σε ενα παιχνιδι πρωτα απο ολα με συγκινει το gameplay και η πλοκη .... τα γραφικα ειναι μοναδικο κριτηριο μονο για τους πιτσιρικαδες που τωρα πηραν ενα pc και μια κονσολα και νομιζουν οτι τα παιχνιδια ειναι πινακες ζωγραφικης να καθεσαι να τους χαζευεις. Να σκεφτεις οτι ενα απο τα πιο γαματα χαρακτηριστικα του psp θεωρω οτι ειναι η συμβατοτητα με τα παιχνιδια του ps1 τα οποια και εχουν μονιμη θεση την memory stick μου. Το να μπορεις να απολαυσεις την τεραστια γκαμα παιχνιδιων του ps2 σε μια next gen κονσολα οπως το ps3 και μαλιστα σε μια σεζον που υστερει σε τιτλους για εμενα προσωπικα ειναι μεγαλο πλεονεκτημα. Αυτα τα λιγα απο εμενα!
G_Zisis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ωραία τα λες και συμφωνώ σε μερικά. Όμως μην περιμένεις συμβατότητα σε αυτήν την έκδοση.Όπως ακριβώς είπες βγαίνουν ακόμα παιχνίδια για το PS2 και δηστυχώς αυτό η Sony το λαμβάνει πολύ καλά υπόψην.Σε αναγκάζει,αν θες να παίξεις PS2 games να πας να πάρεις καινούργιο PS2. αν βάλουμε στο pc usa ip και μπούμε στο usa psn store από το ps3 με wi-fi θα έχουμε πρόσβαση στο Movie Store??? Το είχα σκεφτεί κι εγώ αυτό αλλά νομίζω πως θα υπάρχει πρόβλημα με το PAL/NTSC.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγώ έχω το ps3 με τα 60GB και δεν έχω πρόβλημα γιατί παίζει τα games του ps2:-) Θα το δοκιμάσω ζήση και θα δούμε εσύ που χάθηκες??αλλά να μην τα λέμε εδώ
menh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Η βασικη ερωτηση ειναι μια....θα εχει συμβατοτητα με τα παιχνιδια του ps2? μπα..δε νομιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα