dimitris2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Στο καινούριο κινηματογραφικό συγκρότημα του Τόκυο, που θα κάνει τα εγκαίνιά του αυτό το Σαββατοκύριακο, οι επισκέπτες δεν θα εντυπωσιαστούν μόνο από τις εγκαταστάσεις και τις τεράστιες οθόνες. Το Piccadilly cinema στο Shinjuku του Τόκυο θα είναι το πρώτο μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο που θα φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευαστεί, την Sharp 108 ιντσών LCD.Η οθόνη, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σαν πρωτότυπο στην έκθεση τεχνολογίας CES 2007, είναι η μεγαλύτερη LCD που διατίθεται από κάποιον κατασκευαστή, κάτι που ήταν εφικτό επειδή η εταιρεία άνοιξε πρόσφατα ένα καινούριο εργοστάσιο στην Ιαπωνία που μπορεί να φτιάξει γυαλιά μεγάλα αρκετά ώστε να κατασκευαστεί η οθόνη. Το εργοστάσιο, στο Kameyama της δυτικής Ιαπωνίας, μεταχειρίζεται τα λεγόμενα 8ης γενιάς γυαλιά, των οποίων οι διαστάσεις είναι 2.2 επί 2.5 μέτρα. Πολλαπλές απεικονίσεις δημιουργούνται, συνήθως, για κάθε γυαλί- π.χ. το γυαλί 8ης γενιάς είναι κατάλληλο για την κατασκευή 8 ταμπλό των 46 ιντσών το καθένα ή 6 ταμπλό των 52 ιντσών- αλλά στην περίπτωση της συγκεκριμένης οθόνης, ολόκληρο το κομμάτι γυαλί χρησιμοποιήθηκε. Για το λόγο αυτό, είναι σχεδόν μια μεγαλύτερη οθόνη να κάνει την εμφάνισή της μέχρι ένα πιο εξελιγμένο εργοστάσιο κατασκευαστεί και για την ώρα καμιά άλλη LCD εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο. Στο Piccadilly, η οθόνη έχει τοποθετηθεί στο σαλόνι του τρίτου ορόφου, σε ιδιαίτερα περίοπτη θέση και θα χρησιμοποιείται για την προβολή των trailers προσεχών ταινιών. Με την «πρεμιέρα» της οθόνης στο Piccadilly, η Sharp στοχεύει στην προώθηση τέτοιων τηλεοράσεων στην αγορά, σαν προϊόν, όμως, κατά παραγγελία. Απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς χρήστες ιδιαίτερα στο χώρο του θεάματος και των ραδιοτηλεοπτικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Η τιμή της; 103.000 δολάρια ή περίπου 65 χιλιάδες ευρώ. Πηγή: pcw.gr
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 τέτοια TV θέλουμε για τα φοβερά μας ελληνικά κανάλια! oh wait...FRACK!
andr3as Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Υποστηρίζουν την ανάλυση των καναλιών μας ή απλά τα κοινότυπα High Definition και Quad Definition που έχουν και οι άλλοι απλοί κοινοί θνητοί??? Γιατί εμείς εδώ έχουμε φύγει σέ άλλο επίπεδο....
mihalakis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 αν εχει απλα full hd ανάλυση θα είναι τραγική σε τέτοιο μέγεθος....ασε που δεν χωραει στο δωμάτιο μου
kfyros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 αν εχει απλα full hd ανάλυση θα είναι τραγική σε τέτοιο μέγεθος....ασε που δεν χωραει στο δωμάτιο μου Ενώ τα 65 χιλιάρικα δεν είναι πρόβλημα, ε? Αν δεν χωράει στο δωμάτιο σου, μην ανησυχείς, δεν θα πάει χαμένη, δώστη μου εμένα που έχω χώρο να τη βάλω Όσα δεν φτάνει η αλεπού....
michael92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Υποστηρίζουν την ανάλυση των καναλιών μας ή απλά τα κοινότυπα High Definition και Quad Definition που έχουν και οι άλλοι απλοί κοινοί θνητοί???Γιατί εμείς εδώ έχουμε φύγει σέ άλλο επίπεδο.... Έχεις δίκιο! Τι κρίμα που δεν υποστηρίζει καμιά τηλεόραση την ανάλυση του ANT1 16000χ9000 pixels :lol: :devil:
camij Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 νομιζω οτι εχει παρουσιασει η panasonic εδω και αρκετο μια plasma tv 150 inch...με αναλυση 4096x2160.... http://gizmodo.com/341676/video-150+inch-panasonic-lifescreen-plasma-looks-even-bigger-up-close
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 o τίτλος όμως λέει για την μεγαλύτερη LCD...άλλο Plasma άλλο LCD
TechnoState Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 και τελικα εμενα το ερωτημα μου ειμαι Plasma η LCD?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα