Προς το περιεχόμενο

Screenlets upgrade

Jorge79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποιώ Ubuntu. Τα screenlets είναι στην έκδοση 0.0.12. 'Οταν όμως ενεργοποιήσω τα "unsupported updates (backports)" κάνουν update στην έκδοση 0.1.2-1. Εκεί αλλάζει λίγο το gui και έχουν προστεθεί μερικά ακόμα screenlets.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, κατά πόσο είναι ασφαλές να ενεργοποιούμε τα backports. Υποθέτω ότι όταν η έκδοση 0.1.2-1 γίνει πιο stable θα μπεί στα recommended, έτσι δεν είναι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει τότε κάποιος λόγος που ορισμένα updates μπαίνουν στα backports;

Π.χ. στα screenlets, γιατί μέχρι την 0.0.12 είναι στα recommended και η 0.1.2-1 είναι στα backports; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το flashplugin (με την 9.0.124 και την 10.0.1.218).

Γιατί τα backport δεν είναι υποστηριζόμενα προγράμματα και δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάποιος για την καλή τους λειτουργία με την διανομή. Αν και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα. Τα προγράμματα που ανεβαίνουν στα backport πακετάρονται από την κοινότητα και συγκεκριμένα από τους motu(master of the universe) και όχι από την canonical.

Και να υποθέσω ότι μόλις είναι σίγουροι ότι η ''backport'' έκδοση τρέχει χωρίς προβλήματα στην διανομή την περνούν στα ''recommended'';

Σε έπρηξα, ε; :o

Όπως και να έχει το θέμα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...