AKISHELLAS1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Καλησπερα παιδια εδω κ μια βδομαδα πηρα το wii κ εχω καποιες αποριες μην μου πειτε να κοιταξω τις αλλες σελιδες διοτι τις κοιταξα κ ειναι παρααα πολλες κ μπερδεμενες .. 1) Το wii sports το βαρεθηκα μεσα σε 2 μερες κ το μποξ δεν ανταποκρινοταν σωστα στις κινησεις μου αργουσε να ανταποκριθει η κ καθολου (μια χαρα το ειχα στησει με τον αισθητηρα),επισης το bowling ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα, αν δεν κλεισεις με την δευτερη βολη εισαι για γιελια(πανευκολο) .Το γκολφ βαρετο κ το τενις τις ιδιες κ τις ιδιες κινησεις .Οποτε η ερωτηση μου ειναι η εξης ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που να εκμεταλυυεται πληρως τα χειριστιρια του σε καλυτερη αποδο ση απο το wii sports ?Επισης ειμαι λατρης του iss pro αν παρω το 8 λειι για το WII(ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ GAMEPLAY ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ) η ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ WII? 2) Οταν το συνδεσα στο ιντερνετ εκανε ενα update,τωρα μπορω να το τσιπαρω κ πως? Ειναι τα modchips που εχετε ανοιξει σε ενα αλλο φορουμ ,αν ναι τοτε παρακαλω προτινετε μου πιο νομιζεται καλυτερο . 3) Τελικα διαβαζει dvd η οχι?Αν ναι πως κ με ποιο τροπο μπορω να το κανω. 4) Τι καλωδια πρεπει να παρω για να το συνδεσω με TFT HDREADY 32' K τι για CRT 32' ωστε να εχω μεγιστη αποδοση? 5) Αξιζει να το κρατησω (το πηρα πιο πολυ για την αδερφουλα μου κ για μενα αλλα ουτε αυτη παιζει)?Απο το τελος του 2006 που βγηκε μεχρι σημερα βγηκαν παιχνιδια να το ανεβασουν κ αλλο(διοτι στην αρχη ηταν το κατι διαφορετικο αυτο το ανεβασε κ μονο πιστευω )η μονο το zelda k εχει μεινει στασιμο ? 6) Επισης μπορω να κανω περιηγηση στο web μεσω wii k αν ναι πως? Πιστεψτε με προσπαθησα να διαβασω τα δυο φορουμς που ειχαν ανοιχτει κ μπερδευτηκα οποτε θα με ευχαριστουσε να μου απαντησει καποιος τις ερωτησεις μου. Ευχαριστω
gherudos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Διάβασε τα παρακάτω: http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6238&sid=253c45bee81fa56e7f9456c57b604ee4 http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6040&sid=253c45bee81fa56e7f9456c57b604ee4 http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5746&sid=253c45bee81fa56e7f9456c57b604ee4
supermario29 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Το Pro 2008 παντως ειναι πολυ καλο! Προσεξε ομως! Δεν εχει καμμια σχεση τo gameplay του με το gameplay που μπορει να ξερεις απο PC, PS2 ή αλλες κονσολες. Στο Wii, μπορεις να κουνας τον παικτη που εχει την μπαλα και ταυτοχρονα να στελνεις 1 ή 2 (ή οσους μπορεις) σε κενους χωρους ετσι ωστε να τους δωσεις πασα κτλ. Μπορεις να κανεις καλυτερο παιχνιδι απ' οτι με τα αλλα ποδοσφαιρακια. Συν το γεγονος οτι στο Wii δεν εχει την τακτικη "δινω την μπαλα στο αστερι της ομαδας, περναω ολους τους αντιπαλους και βαζω γκολ" γιατι μπορεις να ριξεις 2-3 αμυντικους πανω του και τον "κοβουν".
AKISHELLAS1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Πως γινεται να τους στελνεις π.χ. δυο παιχτες στο κενο χωρο ενω ελεγψεις ηδη εναν?
FILIM0N Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Τους μαρκαρεις με το Wiimote και με το joystick κινεις αυτον με τη μπαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.