Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 5 το 2010 (και βλεπουμε)

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστο αυτο που λες περι γραφικων και παλι συμφωνω απλα λιγο στο Forza να προσεχαν την χρωματικη παλετα θα εδειχναν πιστευω και πιο καλα τα γραφικα του..!

Σιγουρα ενα ραλλακι δεν σε κραταει με τα γραφικα του σε καμια περιπτωση... και σιγουρα το GT5P δεν μου προσφερε την ευχαριστηση που μου εδωσε το GRID εδω αδικεις το GRID!

Ο εντυπωσιασμος που που προσφερε το GT5P σταματησε πριν την εκκινηση δηλαδη στα μενου του τα οποια ειναι χλιδατα .. αυτο και τιποτα παραπανω ..!

Λυπαμαι που το λεω μιας και τα GT1 και 2 με μεγαλωσαν ... !

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκει χανει απο το grid το gt5p λεω man of the moon διαβασε λιγο καλυτερα! Το grid το λιωνω καθημερινα ! Το παιχνιδι ειναι αντε γεια στον τομεα του! Δεν λεω κατι κακο αλλα πολυ καλο!

Δημοσ.

Eλα ρε bald εσυ εισαι ρε μαν, τωρα σε καταλαβα! Τι να πω εγω ο WORLDRIVERGR ο υπερμαχος του Ευαγγελιου της SONY και υποστιριχτης σε καθε HD ΠΗΠΑ της! Αλλα ρε φιλε αυτη ειναι η αληθεια, καθυστερησα να την δω αλλα τελικα ξυπνησα!

Δημοσ.
Eλα ρε bald εσυ εισαι ρε μαν, τωρα σε καταλαβα! Τι να πω εγω ο WORLDRIVERGR ο υπερμαχος του Ευαγγελιου της SONY και υποστιριχτης σε καθε HD ΠΗΠΑ της! Αλλα ρε φιλε αυτη ειναι η αληθεια, καθυστερησα να την δω αλλα τελικα ξυπνησα!

Εχουμε βρεθει και απο κοντα σε μια WCC ..!

Σε ειχα και στο friend list μου αλλα σε εβγαλα επειδη με ειχες νευριασει με αυτα που καποτε υποστηριζες..~ Δεν ξερω πραγματικα πως αλλαξες γνωμη εν τελη .. καλα εκανες παντως!

Δυστηχως ή ευτυχως ετσι ειναι η αληθεια "αποκλειρε" ειχα αγαπησει Sony και εγω αλλα ο ανταγωνισμος μπηκε δυνατα και η Sony εμεινε στάσιμη...

Δημοσ.

Nαι ρε μαν, σε θυμαμαι πριν απο 2 χρονια....Φετος πηγα εγω στην WCG και πηγα Γερμανια και ειδα και CEBIT απο κοντα ....ασε κολαση.... Ναι οντως ρε φιλε ειχα γινει κουραστικος...Το ξερω επισης οτι σε ειχα νευριασει! Λοιπον περασμενα ξεχασμενα! Παμε να φαμε κανενα pstrolaki τωρα!:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...