Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 5 το 2010 (και βλεπουμε)

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α ρε sony τα κατέστρεψες όλα...

Oxi ολα ακομη, λιγη ακομη προσπαθεια θελει απο πλευρα της και θα τα καταφερει να ισοπεδωθει μονη της!:lol:

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά να πω κάτι άσχετο. Είχα πάει σήμερα στο Village Φαλήρου και πέρασα από mediamarkt να δω έτσι νέες τηλεοράσεις κλπ. Βλέπω σε μια γωνία ένα ps3 και έπαιζε το gt5prologue και μπορούσες να παίξεις. Πάω να το δοκιμάσω και βάζω να τρέξω στην πίστα daytona! Μπαίνει το παιχνίδι και παθαίνω σοκ! Της πλακας γραφικά που τρεμόπαιζαν, θεατές της κακιάς ώρας, τραγική κάμερα μέσα από τα αυτοκίνητο, πολύ απλή και το κλασικό στρίγγλισμα της γάτας στο χειρόφρενο, που το τραβάς και το αμάξι φεύγει 20 μέτρα! Πραγματικά τραγικό μου φάνηκε!!!!

Έτη φωτός μπροστά το forza 2 χωρίς πλάκα!

ειλικρίνα την ίδια αίσθηση είχα και εγώ όταν το έπαιξα στο πλαίσιο, πάντως τα γραφικά πρέπει να ήταν θέμα ρύθμισης νομίζω

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά εγώ το έπαιξα και τα γραφικά είναι μια χαρά.Επίσης είχα πάει μια φορά στον κοτσόβολο και έπαιξα fifa 08 και τα γραφικά αίσχος αλλά μετά το έπαιξα στον ξάδερφό μου και τα γραφικά ήταν πολύ καλύτερα τι γίνετε δεν έχω καταλάβει το ίδιο μου συνέβη και με το ps3.

Δημοσ.
Ναι ρε παιδιά εγώ το έπαιξα και τα γραφικά είναι μια χαρά.

Βλεπεις ενα θεμα για το Gran Turismo, μετα βλεπεις να γραφουν ολα τα trolls μεσα, τι περιμενες δηλαδη να διαβασεις? οτι ειναι καλα τα γραφικα? (βασικα τα καλυτερα ειναι απ'ολα τα racing μεχρι στιγμης)

Δημοσ.
Παιδιά να πω κάτι άσχετο. Είχα πάει σήμερα στο Village Φαλήρου και πέρασα από mediamarkt να δω έτσι νέες τηλεοράσεις κλπ. Βλέπω σε μια γωνία ένα ps3 και έπαιζε το gt5prologue και μπορούσες να παίξεις. Πάω να το δοκιμάσω και βάζω να τρέξω στην πίστα daytona! Μπαίνει το παιχνίδι και παθαίνω σοκ! Της πλακας γραφικά που τρεμόπαιζαν, θεατές της κακιάς ώρας, τραγική κάμερα μέσα από τα αυτοκίνητο, πολύ απλή και το κλασικό στρίγγλισμα της γάτας στο χειρόφρενο, που το τραβάς και το αμάξι φεύγει 20 μέτρα! Πραγματικά τραγικό μου φάνηκε!!!!

Γραφικά που τρεμόπαιζαν; Τί άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα πια...

Όσο για την εσωτερική κάμερα (πέρα από το ότι είναι πολύ βολική και το εσωτερικό των αυτοκινήτων απίστευτα προσεγμένο) τουλάχιστον υπάρχει.

Δημοσ.

Τι λες βρε άνθρωπα:shock::shock::shock: αθλια τα γραφικά του GT5P θες να πάω να φουντάρω???:shock::shock::shock:....και ο χειρισμός αλλα και τα γραφικά ίδιος του GT5P είναι τέλεια(αν όχι τόσο ο χειρισμός (γιατί έχουν περιθώρια αρκετά να τον βελτιώσουν στην τελική έκδοση) τα γραφικά πάντως είναι άψογα).... είπαμε τρολλαρισμα μέχρι ενός σημείου μην τα ισοπεδώνουμε όλα:mad:

Δημοσ.

Σορρυ Anamenos αλλά όντως αυτό που έγραψες είναι για τρελό κράξιμο... Όχι και έτη φωτός μπροστά τα γραφικά του Forza 2. Να σύγκρινες το GT5p με το Grid να πάει στο διάλο... Το Forza 2 έχει άνετα ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ γραφικά σε racing παιχνίδι αυτής της γενιάς, συγγνώμη αλλά αυτά πρέπει να λέγονται.

Πολύ αμφιβάλλω αν είχαν συνδεδεμένο το PS3 με HDMI... οι υπάλληλοι σε τέτοια μαγαζιά δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το σεσουάρ απ' το τηλέφωνο.

Δημοσ.
Σορρυ Anamenos αλλά όντως αυτό που έγραψες είναι για τρελό κράξιμο... Όχι και έτη φωτός μπροστά τα γραφικά του Forza 2. Να σύγκρινες το GT5p με το Grid να πάει στο διάλο... Το Forza 2 έχει άνετα ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ γραφικά σε racing παιχνίδι αυτής της γενιάς, συγγνώμη αλλά αυτά πρέπει να λέγονται.

Πολύ αμφιβάλλω είχαν συνδεδεμένο το PS3 με HDMI... οι υπάλληλοι σε τέτοια μαγαζιά δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το σεσουάρ απ' το τηλέφωνο.

ρε φίλε εγώ είπα αυτό που είδα , πάνε και εσύ στο πλαίσιο της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη και θα καταλάβεις, μάλιστα είπα ότι μπορεί να είναι και θέμα ρύθμισης....

Δημοσ.
ρε φίλε εγώ είπα αυτό που είδα , πάνε και εσύ στο πλαίσιο της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη και θα καταλάβεις, μάλιστα είπα ότι μπορεί να είναι και θέμα ρύθμισης....

Δεν χρειάζεται να πάω Πλαίσιο. Το έχω το παιχνίδι. Γι αυτό είμαι κάθετος σε αυτό που λέω.

Δημοσ.

Πολύ αμφιβάλλω αν είχαν συνδεδεμένο το PS3 με HDMI... οι υπάλληλοι σε τέτοια μαγαζιά δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το σεσουάρ απ' το τηλέφωνο.

Το έχω ξαναγράψει κι εγώ, τα γραφικά του forza2 δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει σωστή δουλειά και δεν αξιοποιούνται ικανοποιητικά οι δυνατότητες του μηχανήματος για τα δεδομένα της εποχής που βγήκε και πρέπει να λάβεις υπ όψην σου ότι στο forza2 συμβαίνουν πολλά περισσότερα πράγματα από πίσω σε σχέση με το grid ή με το dirt ή με το gtp για παράδειγμα που έχουν καλύτερα γραφικά. Και το pgr4 έχει πολύ καλύτερα γραφικά από το forza2 και σε κάποιους τομείς και από το gtp (με την διαφορά ότι τρέχει στα 30fps). Και πάλι όμως δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ forza2 και pgr4 σαν παιχνίδια παρότι αν τα βάλεις δίπλα δίπλα η διαφορά στα γραφικά βγάζει μάτι. Ωραία είναι αυτά να τα βλέπεις και να χαζολογάς με τα αμαξάκια αλλά άμα δεν ευχαριστιέσαι την οδήγηση να το χέσω. [/forza defence mode]

Δημοσ.
Το έχω ξαναγράψει κι εγώ, τα γραφικά του forza2 δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει σωστή δουλειά και δεν αξιοποιούνται ικανοποιητικά οι δυνατότητες του μηχανήματος για τα δεδομένα της εποχής που βγήκε και πρέπει να λάβεις υπ όψην σου ότι στο forza2 συμβαίνουν πολλά περισσότερα πράγματα από πίσω σε σχέση με το grid ή με το dirt ή με το gtp για παράδειγμα που έχουν καλύτερα γραφικά. Και το pgr4 έχει πολύ καλύτερα γραφικά από το forza2 και σε κάποιους τομείς και από το gtp (με την διαφορά ότι τρέχει στα 30fps). Και πάλι όμως δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ forza2 και pgr4 σαν παιχνίδια παρότι αν τα βάλεις δίπλα δίπλα η διαφορά στα γραφικά βγάζει μάτι. Ωραία είναι αυτά να τα βλέπεις και να χαζολογάς με τα αμαξάκια αλλά άμα δεν ευχαριστιέσαι την οδήγηση να το χέσω. [/forza defence mode]

+1 αλλά το gtp τι το ήθελες??!:lol::lol::lol:

Σοβαρά τώρα όμως ,έχουν να γίνουν άπειρα fanboy wars αν βγει και το GT5 και το Forza 3 τέλος του 2009(μακάρι να βγουν πιο πριν και τα 2):lol:

Δημοσ.
+1 αλλά το gtp τι το ήθελες??!:lol::lol::lol:

Σοβαρά τώρα όμως ,έχουν να γίνουν άπειρα fanboy wars αν βγει και το GT5 και το Forza 3 τέλος του 2009(μακάρι να βγουν πιο πριν και τα 2):lol:

Επίτηδες το γράφω έτσι. :-)

Και δεν μπορεί να μου πει και κανένας τίποτα. :lol:

Δημοσ.

ΤΑ γραφικα του GT5P ειναι πολυ καλα αλλα εντελως ανυσορροπα....υπαρχουν σημεια που λες ΟΥΑΟΥ και υπηρχαν και αλλα που λες εδω ειναι PS1 ....Απλα πραγματα, απο θεμα οδηγησης και απολαυσης δεν μιλαω γιατι στο gt5p δεν υπαρχει....Θυμαμαι που το αποθεωνα σε χειρισμο , και δεν ειχα πιασει το forza 2. Τοτε ο p3tran μου λεει εχεις κανει τοσες συγκρισεις κανε και αυτη και ασε τα γραφικα. Παιδες το εκανα , και απο τοτε απλα οποτε παιζω GT5P με φιλαρακια δεν ξερω μου προκαλει γελιο! Χωρις υπερβολη συμβαινουν πραγματα που γελας!

Δημοσ.
ΤΑ γραφικα του GT5P ειναι πολυ καλα αλλα εντελως ανυσορροπα....υπαρχουν σημεια που λες ΟΥΑΟΥ και υπηρχαν και αλλα που λες εδω ειναι PS1 ....Απλα πραγματα, απο θεμα οδηγησης και απολαυσης δεν μιλαω γιατι στο gt5p δεν υπαρχει....Θυμαμαι που το αποθεωνα σε χειρισμο , και δεν ειχα πιασει το forza 2. Τοτε ο p3tran μου λεει εχεις κανει τοσες συγκρισεις κανε και αυτη και ασε τα γραφικα. Παιδες το εκανα , και απο τοτε απλα οποτε παιζω GT5P με φιλαρακια δεν ξερω μου προκαλει γελιο! Χωρις υπερβολη συμβαινουν πραγματα που γελας!

Θα συμφωνησω και εγω .. το ξαναεπιασα στα χερια μου παλι τωρα τελευταια και εχω την ιδια αποψη .. Τα γραφικα ειναι ακριβως οπως τα περιγραφει ο αποκλειρος ! Βεβαια να μην παρεξηγουμαι σε γενικες γραμμες ειναι καλυτερα απο του Forza αλλα μπορεις να δεις μεσα στο παιχνιδι δενδρα λιμνες γρασιδι απο PS1 εποχες και αντιθετα τα αυτοκινητα εχουν τρελη λεπτομερια! Το μεγαλο συν στα γραφικα που εχει το GT5P ειναι η χρωματικη του παλετα πραγματικα σε σχεση με του Forza που ειναι ξεβαμενη .. και δεν μπορω να καταλαβω το λογο που δεν προσεξαν λιγο τα χρωμματα στο δευτερο!

Παντως ο χειρισμος ειναι οντως για γελια λες και παιζεις συγκρουομενα ...

Απο τα αρνητικα που παρατηρησα ακομα ειναι..

Καλα ακομα να βαλουν σε αυτο το παιχνιδι λαστιχιλα στο δρομο?

Ακομα εψαχνα το customization .. εχει?

Καλα δε απαραδευκτο να κανεις εκκινηση εν κινηση ....

Δημοσ.
Θα συμφωνησω και εγω .. το ξαναεπιασα στα χερια μου παλι τωρα τελευταια και εχω την ιδια αποψη .. Τα γραφικα ειναι ακριβως οπως τα περιγραφει ο αποκλειρος ! Βεβαια να μην παρεξηγουμαι σε γενικες γραμμες ειναι καλυτερα απο του Forza αλλα μπορεις να δεις μεσα στο παιχνιδι δενδρα λιμνες γρασιδι απο PS1 εποχες και αντιθετα τα αυτοκινητα εχουν τρελη λεπτομερια! Το μεγαλο συν στα γραφικα που εχει το GT5P ειναι η χρωματικη του παλετα πραγματικα σε σχεση με του Forza που ειναι ξεβαμενη .. και δεν μπορω να καταλαβω το λογο που δεν προσεξαν λιγο τα χρωμματα στο δευτερο!

Παντως ο χειρισμος ειναι οντως για γελια λες και παιζεις συγκρουομενα ...

Απο τα αρνητικα που παρατηρησα ακομα ειναι..

Καλα ακομα να βαλουν σε αυτο το παιχνιδι λαστιχιλα στο δρομο?

Ακομα εψαχνα το customization .. εχει?

Καλα δε απαραδευκτο να κανεις εκκινηση εν κινηση ....

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!!!ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΡΟΛΙΑ οτι δεν εχω παιξει nascar και δεν ξερω! Τωρα τι σχεση εχει το NASCAR με το GT5 ακομη δεν μας εχουν δωσει μια σαφη απαντηση!:lol::lol::lol:

Βασικα δεν παραδεχομαι οτι το forza εχει χειροτερα γραφικα απο το gt5p , ξερεις γιατι? Γιατι ειναι ορθα δομιμενα, δεν βλεπεις το υπερ ντουπερ texture και στην παρακατω γωνια βλεπεις την μουφα! Και επισης ενα ραλακι ποτε δεν θα σε κρατησει για τα γραφικα αλλα για την ευχαριστηση που προσφερει και για μενα το gt5p θα το εβαζα σε κατηγορεια GRID και εκει χανει απο αυτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...