Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 5 το 2010 (και βλεπουμε)

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, εντάξει, ξέρουμε ότι η Polyphony είναι για τα μπάζα...

Εδώ έβγαλαν υποτίθεται sim παιχνίδι χωρίς damage, έστω και υποτιπώδη, τύπου PGR...

Αν είναι δυνατόν δηλαδή...

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το επικίνδυνο είναι ότι πολλά fanboyια ακόμα και έτσι το χαρακτήριζαν ως το πιο sim game που έχουν παίξει ποτέ :>.

Ότι μπορεί να γίνει καλό ναι το δίχως άλλο μπορεί αλλά στην μορφή του prologue thanx but no thanx.

Δημοσ.
Το επικίνδυνο είναι ότι πολλά fanboyια ακόμα και έτσι το χαρακτήριζαν ως το πιο sim game που έχουν παίξει ποτέ :>.

Ότι μπορεί να γίνει καλό ναι το δίχως άλλο μπορεί αλλά στην μορφή του prologue thanx but no thanx.

Προφανώς θα ήταν το πρώτο (και πιθανότατα το μοναδικό) που θα έπαιξαν...

Δημοσ.

Chill στρωνεις βλεπω με τον καιρο! :lol:! Σε κανενα 3μηνο σε βλεπω να περνας στην σκοτεινη πλευρα!:-) ....Ρε chill εισαι ο ιδιος που γραφει στο ps3 ελληνικο φορουμ, τι πολεμο σου κανουν απο εκει για το pc gaming!Πολυ γελιο!:lol:

Δημοσ.

παιδιά δοκιμάστε το FORZA2 και ελάτε να τα ξαναπούμε, νομίζω ο Petran σας τα λέει εδώ και καιρό αλλά δεν λέτε να καταλάβετε...

Δημοσ.

Ρε παιδιά τί αγχώνεστε? Αφού θα παίξουμε ένα παιχνίδι το 2009 (killzone 2) και ένα παιχνίδι το 2010 (gt5)! Και όλα τα άλλα είναι καλύτερα στο 360 ή δεν βγαίνουν καθόλου στο ps3! Μια χαρά μας αποζημιώνει η sony για τα εκατοντάδες ευρώ που δώσαμε (μην πω χιλιάδες)...

Εκεί στο ράφι να πήξεις καλό μου ps3 (και wii πλέον). Μόνο το 360 ζει αυτή την στιγμή, τέλος...

Δημοσ.
Εγω διαβασα στο sporty οτι θα βγει του χρονου το καλοκαιρι

Nαι , αμα διαβασεις και το Ευαγγελιο της sony θα σου πει οτι βγαινει και αυριο μαζι με την κατα καιρους αδικοχαμενη αρμαδα!:lol:

Δημοσ.

Αν βγει του χρόνου το GT5 (γιατί μας τα έχουν κάνει τετράγωνα:devil:) εγώ θα ανάψω λαμπάδα στην polyphony :P

γιατί έτσι όπως το κόβω θα το πάρει και αυτό η microsoft:lol:

Δημοσ.
Αν βγει του χρόνου το GT5 (γιατί μας τα έχουν κάνει τετράγωνα:devil:) εγώ θα ανάψω λαμπάδα στην polyphony :P

γιατί έτσι όπως το κόβω θα το πάρει και αυτό η microsoft:lol:

Περα απο την πλακα η microsoft με τα φραγκα που εχει αγοραζει οχι μονο την polyphony αλλα και την sony και τελειωνει τον Πολεμο! Αληθεια παιδες γιατι δεν το κανει!:lol: Να ηρεμισουμε απο τα sony fanboy! :lol:

Δημοσ.

Παιδιά να πω κάτι άσχετο. Είχα πάει σήμερα στο Village Φαλήρου και πέρασα από mediamarkt να δω έτσι νέες τηλεοράσεις κλπ. Βλέπω σε μια γωνία ένα ps3 και έπαιζε το gt5prologue και μπορούσες να παίξεις. Πάω να το δοκιμάσω και βάζω να τρέξω στην πίστα daytona! Μπαίνει το παιχνίδι και παθαίνω σοκ! Της πλακας γραφικά που τρεμόπαιζαν, θεατές της κακιάς ώρας, τραγική κάμερα μέσα από τα αυτοκίνητο, πολύ απλή και το κλασικό στρίγγλισμα της γάτας στο χειρόφρενο, που το τραβάς και το αμάξι φεύγει 20 μέτρα! Πραγματικά τραγικό μου φάνηκε!!!!

Έτη φωτός μπροστά το forza 2 χωρίς πλάκα!

Α ρε sony τα κατέστρεψες όλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...