Προς το περιεχόμενο

HP PSC 1510 - Δοκιμαστικη σελιδα


freskas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To συγκεκριμενο πολυμηχανημα βγαζει μια δοκιμαστικη σελιδα για calibration καθε φορα που το ανοιγεις. Υπαρχει καποια ρυθμιση που να το κανει να σταματαει να τη βγαζει ?

(Τσαμπα χαρτι και μελανι ξοδευει ετσι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κάποιος ξέρει, καλώς.

 

Εγώ πάντως που δεν ξέρω αλλά έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα (μαζί και το πρόβλημα) κάνω το εξής: Το ξεκινάω χωρίς χαρτί, κι όταν ολοκληρώνεται η εκκίνηση ανασβόνηνει το κόκκινο λαμπάκι στο "Έλεγχος χαρτιού". Πατάω 2 φορές το κουμπί "Άκυρο/Συνέχεια", σβήνει το λαμπάκι και ο υπολογιστής είναι έτοιμος για δράση!

 

Κουραστικό μεν αλλά το προτιμώ από το τζάμπα ξόδεμα μελανιού!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθε φορά που αλλάζουμε μελανοδοχείο στο συγκεκριμένο μηχάνημα και σε πολλά παρόμοια, το πολυμηχάνημα τυπώνει μια σελίδα με μαύρα και έγχρωμα κουτάκια κλπ την οποία βάζουμε να σκανάρει για να γίνει το calibration.

Αυτό είναι απαραίτητο γιατί κατασκευαστικά το παλιό με το νέο μελανοδοχείο διαφέρουν ελάχιστα με αποτέλεσμα κάθε φορά που αλλάζουμε μελανοδοχείο να είναι απαραίτητο το caibration.

 

ΑΛΛΑ,

ΑΝ το ένα απο τα δύο μελανοδοχεία ΔΕΝ τυπώνει, τότε στην εκτυπωμένη σελίδα θα βγούν μόνο μαύρα ή μονο έγχρωμα κουτάκια με αποτέλεσμα να μήν μπορεί να ολοκληρωθεί το calibration και με κάθε εκτύπωση να το ξαναζητάει.

 

Ετσι λοιπόν,

Δες ποιο μελανοδοχείο δεν τυπώνει, αντικατέστησέ το έστω και με μεταχειρισμένο (ή δανείσου κάποιο) τύπωσε μια σελίδα Calibration και ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ!

Κράτησέ την και βάλε μετά όποιο μελανοδοχείο θέλεις.

 

Ο εκτυπωτής θα σου τυπώνει σελίδα Calibration, αλλά εσύ θα του βάζεις αυτήν που είχες τυπώσει με το καλό μελανάκι!

 

Μια άλλη επιλογή είναι να βρείς απο κάποιον χρήστη με παρόμοιο μηχάνημα μια καλή σελίδα calibration για να κάνεις την δουλειά σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...