Προς το περιεχόμενο

λιγο help για online καταστηματα για games

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi

επειδή οι ελληνες πολιτες-εισαγωγεις είναι λαμόγια ειπα να εκμεταλλευτω και εγω το internet.

θελω μερικες πληροφοριες απο παιδια που εχουν αγορασει απεξω, ποια online μαγαζια εμπιστευτηκατε? (πχ σαν το play.com) μετα τη διαδικασιες να ακολουθησατε, σχετικα με πληρωμη, με τελωνιο(?), και με το delivery...

πχ ειδα αυτο -->http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/1022294/Metal-Gear-Solid-4-Guns-Of-The-Patriots/Product.html (μονο 40?:shock:).. δεχετε paypal? αν οχι οι prepaid καρτες κανουν? πως θα μου το στειλουν, με ελτα?.. στην πορτα μου η θα παω στο ταχυδρομειο να το παραλαβω?

το ξερω ειμαι παντελος ασχετος αλλα :P σωστεμε απο τους τα λαμογια:o

Δημοσ.

Aγοραζω παιχνιδια για την κονσολα ( xbox 360 ) απο το game.co.uk , η πληρωμη γινεται με προπληρωμενη καρτα ελληνικης τραπεζας. Μεχρι στιγμης οτι αγορα εχω κανει ειναι στα 41 ευρω για δυο παιχνιδια ( εχει προσφορα 30 λιρες για 2 games ) αρα νομιζω οτι στο τελωνειο δεν πρεπει να υπαρχει χρεωση. Υπαρχει μια επιβαρυνση απο την τραπεζα της ταξης των 0.50 λεπτων του ευρω περιπου , τα προϊοντα ερχονται με ελτα στο σπιτι που εχεις δηλωσει οτι θελεις να γινει η παραδοση. Ειναι συσκευασμενα χωρις το παραμικρο προβλημα οσα αναφορα το δισκακι και το κουτι. Οσο αναφορα το play.com δεν εχω αγορασει ποτε απο το συγκεκριμενο διαδυκτιακο καταστημα.

Δημοσ.
[...] game.co.uk [...] νομιζω οτι στο τελωνειο δεν πρεπει να υπαρχει χρεωση[...]

Ούτως ή άλλως δεν περνάνε από τελωνείο αφού είναι από κράτος της ΕΕ. :)

Έχω πάρει από play.com με Visa Electron, παραλαβή με ΕΛΤΑ στο σπίτι. Νομίζω το συγκεκριμένο κατάστημα έχει όριο 50?/προϊόν για Ελλάδα αλλά δε νομίζω να σε απασχολεί εφόσον μιλάμε για pc games.

Δημοσ.

ευχαριστω για τα reply.

βασικα ειχα διαβασει καπου οτι και καλα οταν αγοραζαν κατι απεξω το δηλωνανε ως δωρο, για να μην πληρώσουν εξτρα φορο. (ασχετο ειναι με το θεμα μας?)

θα δοκιμασω με κατι φθηνο για αρχη και μετα βλεποντας και κανοντας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω παντα παρειγγελνα απο το play.com το ποιο εμπιστο site που ξερω . Αν θυμαμαι καλα γιατι εχω καιρο να παραγγειλω νομιζω οτι εχεις και την επιλογη για paypal το τελευταιο πραγμα που ειχα παρει πριν καμποσο καιρο ηταν το age of conan collectors και μου ηρθε στο ταχυδρομειο ελτα και πηγα και το πηρα .

Δημοσ.
hi

επειδή οι ελληνες πολιτες-εισαγωγεις είναι λαμόγια ειπα να εκμεταλλευτω και εγω το internet.

θελω μερικες πληροφοριες απο παιδια που εχουν αγορασει απεξω, ποια online μαγαζια εμπιστευτηκατε? (πχ σαν το play.com) μετα τη διαδικασιες να ακολουθησατε, σχετικα με πληρωμη, με τελωνιο(?), και με το delivery...

εδω θα βρεις οτι ακριβως ζητας, και μια λιστα με μαγαζια, αλλα το σημαντικοτερο τις εντυπωσεις οσων αγορασαν.

http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=29

Εγω προσωπικα παντως τα περισσοτερα μου παιχνιδια τα εχω παρει απο το play.com.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...