elvisjedi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 εχω εδω και λιγο καιρο ενα smartphone o2 xda iis (γνωστο κ ως qtek 9090) με windows mobile 2003. Γενικα είμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα σκεφτομουν να του περασω windows 5 ή 6 (τα τρεχει ανετα). η ερωτηση ειναι αν εχουν αρκετες διαφορες τα wm2003 me ta 2005 ή 2006 (περα απο το οτι δεν χανουν την μνημη αν πεσει η μπαταρια ) και β: αν ξερετε καποιο μαγαζι στην θεσσαλονικη που να μπορει να κανει την αναβαθμιση (γιατι φοβαμαι μην το μπρικαρω μονος μου) ευχαριστω προκαταβολικά!
gherudos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Για να έχει 2003 πρέπει να είναι παλιό μοντέλο και σίγουρα δεν θα υποστηρίζει τα wm5/wm6 roms.Για να καταφέρεις πάντως να το κάνεις πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα.Αν καταφέρεις να τα περάσεις επειδή είναι παλιό μοντέλο πιθανόν να σου κολλάει.
elvisjedi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 εχω δει σε αρκετα τετοια μοντελα να κανουν ανβαθμισεισ σε wm5 ή 6, η συσκευη τα σηκωνει πολυ ανετα (οσοι τα εχουν βαλει δηλωνουν ευχαριστημενοι) απλα δεν ξερω τα οφελη και αν μπορει να το κανει καποιο καταστημα
ApSiMan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 http://forum.xda-developers.com/ κοίτα μήπως βρεις οδηγίες εκεί...
elvisjedi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 μετα απο αρκετη μελετη στο λινκ του ApSiMan αποφασισα να περασω τα wm6 και το αποτελεσμα με δικαιωσε πληρως! το τηλεφωνο δουλευει αψογα και ολα ειναι οκ! οποιος θελει πληροφοριες για να αναβαθμιση το qtek9090 (ή o2 xda iis ή htc bluangel) μπορει να ρωτησει οτιδηποτε εδω!
ApSiMan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 τέλεια τέλεια!!!! Το συγκεκριμένο forum που σε παρέπεμψα έχει βοηθήσει αρκετούς χρήστες pda!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.