Προς το περιεχόμενο

τσιπαρισμα PS2

sakis123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ισχυει ακομα η προσφορα σου? gherudos

οποιος θελει μπορει να την στελνει κ σε εμενα την καρτα μνημης του κ θα πληρωνει μονο τα εξοδα αποστολης κ παραλαβης! ειμαι κεντρο Αθηνας

Δημοσ.
οποιος θελει μπορει να την στελνει κ σε εμενα την καρτα μνημης του κ θα πληρωνει μονο τα εξοδα αποστολης κ παραλαβης! ειμαι κεντρο Αθηνας

επειδη ειμαι ασχετη και δε γνωριζω πως γινεται η διαδικασια αυτη πες μου τον τροπο .μενω κι εγω κεντρο αθηνας και αν θελεις μπορω να σου τη φερω προσωπικα.ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
επειδη ειμαι ασχετη και δε γνωριζω πως γινεται η διαδικασια αυτη πες μου τον τροπο .μενω κι εγω κεντρο αθηνας και αν θελεισ μπορω να σου τη φερω προσωπικα.ευχαριστω εκ των προτερων
Δημοσ.

για το 60αρι εχει βγει με swap magic να παιζει τα παιχνιδια του ps2 απο σκληρο αλλα δεν το εχω προσπαθησει γιατι δεν εχω swap magic αν ψαξεις λιγο εδω μεσα ομως θα βρεις εχει γινει αναφορα σε αυτο και υπαρχει και οδηγος νομιζω

Δημοσ.
Γινετε να το χρησιμοποιησω κ στο PS3(60gb) για να παιζω τα αντριγραφα του ps2?

δεν νομιζω να γινεται γιατι θεωρητικα το PS3 δεν bootarei απο το Memory Card αλλα απο τον σκληρο δισκο οποτε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ξερετε μηπως αν μπορω να τσιπαρω ps2 slim στη Λαρισα?ψαχνω καιδεν μπορω να βρω τιποτα απολυτως

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
δεν νομιζω να γινεται γιατι θεωρητικα το PS3 δεν bootarei απο το Memory Card αλλα απο τον σκληρο δισκο οποτε...

Ναι ομως εχει εικονικες Memory card.Ελεγα μηπως γινοταν κατι παρομοιο

Δημοσ.
Ναι ομως εχει εικονικες Memory card.Ελεγα μηπως γινοταν κατι παρομοιο

κ ομως δεν γινεται γιατι στο ps3 δεν υπαρχει η δυνατοτητα να bootarei το συστημα απο την καρτα μνημης εστω κ εικονικη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να παίξεις αντιγραμμένα παιχνιίδια με την τσιπαρισμένη Μemory card απλά βάζεις την κάρτα και μετά το game και παίζει κανονικά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...