cassidy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Πώς έβαλες δικιά σου εικόνα απο πίσω? Γίνεται μόνο στο Leopard. Στην τελευταία σελίδα (4η) με τα εφέ είναι η επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jajavax Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Να σας πω κι εγώ 1-2 λόγους που με έκανε να πάρω Mac : Μουσική δειγματοληψία. Απόλυτη συμβατότητα, σε απίστευτο βαθμό, με τις κάρτες Presonus. Οφείλω όμως και να ομολογήσω, ότι θα πρέπει να μάθω πολλά νέα προγράμματα ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gf030 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μερικες ερωτησεις-αποριες σχετικα: Διαβασα,δεν θυμαμαι που, οτι το mac os καταλαμβανει 8 gb στον σκληρο του pc...εχοντας καποια εμπειρια απο το παρελθον με τετοιου ειδους υπολογιστες, δεν ειναι υπερβολικο το νουμερο (8 gb), για λειτουργικο χωρις registry κλπ? Αντε, και "σκασαμε" τα 1700, η εγκαταστησαμε για αρχη το mac os στο pc...μετα τι? Υπαρχει..."θειος" για mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 θείος πάντα υπάρχει και παντού...εδώ υπάρχει για τις εμπορικές εφαρμογες του linux στο mac os x δε θα υπάρχει? ναι καταλαμβάνει 8giga περίπου μόνο το os, μαζί με το ilife πάει στα 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Για να δείτε λίγο ένα video για να καταλαβετε καλύτερα τους mac και το mac os x leopard πάτε εδώ http://www.apple.com/macosx/guidedtour/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Επιτρέψτε μου να απαντήσω ως νέος χρήστης mac στην ερώτηση του θέματος, που ε΄γω έθεσα: 1)Δεν έχω δει πιο γρήγορη απόκριση των προγραμμάτων που επιλέγω, ένα κλικ και κατευθείαν μπροστά μου τα παράθυρο. Αυτό για μένα είναι μεγάλο + Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konspir2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Εκτός αν προσπαθήσεις να ανοίξεις κάτι από το Microsoft Office (Word, Excel, κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jajavax Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Με 'γειά, με 'γειά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Εκτός αν προσπαθήσεις να ανοίξεις κάτι από το Microsoft Office (Word, Excel, κλπ) Και πάλι όμως δεν περιμένεις πιστεύοντας ότι σιγα-σιγα θα αρχίσει να ανοίγει. Αλλά σου δείχνει μια μπάρα και μόλις πάει 100% τότε ανοίγει το εγγραφο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.