waves Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Έχετε δίκιο...θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και βουρ....Μόνο μη δω κανένα καμμένο pixel στην 24" :p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904043Έψαξα και βρήκα ένα καλό laptopaki απο το www.e-shop.gr. Αξίζει?? Παιχνίδια θα παίζει? (αυτα που έχουν βγει για τα mac) Λέω να το πάρω σε 2 χρονάκια , πιστεύεις ότι η τιμή του θα πέσει ? Αν κρίνω από το username πρέπει να είναι κάπως ειρωνικό το σχόλιο άλλα τι εννοείς να το πάρεις σε 2 χρονάκια; Μεταχειρισμένο; Η τιμή του να πέσει σαν καινούργιο, ξέχνα το. Αυτή είναι σταθερή και δεν αλλάζει όσες αναβαθμίσεις και να γίνουν. Εκτός αν γίνει όπως στο iMac που με το που βγήκε ο Aluminum η τιμή μειώθηκε πάρα πολύ από την προηγούμενη γενιά. Το laptop αυτό μιας και είναι το low budget ΤΗΣ APPLE, έχει integraded gpu, την X3100 της Intel. Δεν ξέρω ποιά παιχνίδια παίζει, αλλά είναι σίγουρο ότι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μη το πάμε για flame war τώρα Mac OS vs Linux (για τα Windows δε το συζητάμε καλύτερα να πάμε στο Μπλα Μπλα - Ένα τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο... και να γράψουμε εκεί). Είπαμε το Linux είναι πανίσχυρο, δωρεάν και τιμή του και καμάρι του αλλά δεν είναι για να την ψάξεις λίγο όπως μου προτείνεις, είναι για να την ψάξεις πολύ. Και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ computer-oriented άνθρωπο στην τελική ρε πούστη μου προγραμματιστής είμαι όλη μέρα κώδικα γράφω. Και όμως το ρημάδι με δυσκολεύει όπως περιέγραψα και σε παραπάνω post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Για να συμμετάσχω και εγώ, καταλαβαίνω ότι όπως όλα τα πράγματα και τα Windows και το Mac OS έχουν τα συν και τα πλην τους το καθένα. Αυτό που δεν μπορώ στους δεύτερους, είναι η λογική του ό,τι κάνει η Apple είναι άψογο, πρακτικό και έτη φωτός από οτιδήποτε μη Apple. Σε βαθμό μάλιστα που ενώ κατηγορείται η Microsoft για χίλια μύρια εκείνοι ό,τι ηλεκτρονικό διαθέτουν είναι Apple. Άντε με το καλό και με το τεχνολογικό "θαύμα" που λέγεται MacBook Air και στοιχίζει μόλις 1800?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Mη βγαίνουμε από το θέμα Το θέμα είναι να πληροφορήσουμε κάποιον, που θέλει να πάρει mac γιατί να κάνει τη κίνηση αυτή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Φίλε Snollygoster δεν αντιλέγω ότι δεν είναι καλά τα mac και εμένα μου αρέσουν και πάρα πολυ μάλιστα.Όμως επειδή ποτέ δεν έχω δει και δεν έχω κάνει χρήση ενός mac είτε έιναι φορητό είτε όχι.Θα μπορέσεις να βγάλεις ένα video απο το desktop σου ? Όχι extreme πράγματα , αλλά έτσι όπως κάνεις browsing , βλέπεις καμία ταινία , ακους μουσική κ.λ.π. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσεις πολύ για να αποφασίσουμε αν θα πάρουμε τελικά mac ή ένα απλό pc. Έκανα video capture τώρα επιτόπου γίνεται encode το video και ανεβαίνει στο youtube. Δεν έχει ήχο γιατί είμαι στο γραφείο και δε μπορούσα να μιλάω (φαντάζομαι δε θα θέλατε και να με ακούτε οπότε όλα καλά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Στην τελική βρες ένα PC και βάλε πάνω Mac OS να δεις λίγο πως είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Για να συμμετάσχω και εγώ, καταλαβαίνω ότι όπως όλα τα πράγματα και τα Windows και το Mac OS έχουν τα συν και τα πλην τους το καθένα. Αυτό που δεν μπορώ στους δεύτερους, είναι η λογική του ό,τι κάνει η Apple είναι άψογο, πρακτικό και έτη φωτός από οτιδήποτε μη Apple. Σε βαθμό μάλιστα που ενώ κατηγορείται η Microsoft για χίλια μύρια εκείνοι ό,τι ηλεκτρονικό διαθέτουν είναι Apple. Άντε με το καλό και με το τεχνολογικό "θαύμα" που λέγεται MacBook Air και στοιχίζει μόλις 1800?... Α φίλε εγώ το λέω ξεκάθαρα μη με ρωτάτε τι pc να πάρω, δεν είμαι αντικειμενικός. Είμαι απαιτητικός όσο δεν φαντάζεσαι και η κουφάλα για εταιρία ΚΑΘΕ φορά που ανακοινώνει κάτι με εντυπωσιάζει και με ενθουσιάζει. Ναι φίλε 1800 το Air, και τα κούτσικα που βγάζει η Sony 3000 τα δίνει. Κι αν μπορεί άλλος ας το φτιάξει. Και δεν απευθήνεται στο ευρύ κοινό, εμένα το Air δε μου κάνει. Θέλω και drive θέλω και 13 usb θέλω θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Στην τελική βρες ένα PC και βάλε πάνω Mac OS να δεις λίγο πως είναι.. Λάθος κίνηση είχα κοντά 2 χρόνια osx86 σε πλήρως συμβατό hardware. Μια ιδέα παίρνεις αλλά κι αυτό θέλει συγκεκριμένο hardware και τρόπο για να στηθεί και θα σου στερήσει την όλη μαγεία γιατί πάλι θα μπλέξεις με patchαρίσματα και σκαλίσματα και κρασαρίσματα. Mac OS μόνο σε Mac μηχάνημα. Καλύτερα βρες κάποιον που έχει mac ή πήγαινε από κανένα multirama/fnac να τα δείς απο κοντά και να τα σκαλίσεις όσο θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ...και τα κούτσικα που βγάζει η Sony 3000 τα δίνει... Μην μου λες για Sony σε παρακαλώ...Χίλιες φορές Apple παρά αυτή η εταιρία. Υπερεκτιμημένη όσο δεν πάει άλλο. Για MacBook Air αναφερόμουν στη έλλειψη αυτών που αναφέρεις συν το Ethernet. Κατά τα άλλα είναι ένα επίτευγμα να τα χωρέσουν όλα τα λοιπά εκεί μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μην μπερδεύεστε με τις Ευρωπαϊκές τιμές. Το Air σαν μηχάνημα έχει 1.200?, όση είναι δηλαδή η χαμηλότερη αξία του στην αγορά. Αντίστοιχα τα κούτσικα Sony, δεν έχουν 3.000? αλλά 2.000-2.300? που πωλούνται στην Αμερική. Το θέμα δεν είναι αν το Air είναι πρωτοποριακό ή όχι. Είναι βέβαιο ότι είναι από τη στιγμή που όπως λες δεν έχει Ethernet. Όταν όλα θα είναι ασύρματα και όταν η Ελλάδα αποκτήσει καμιά 10.000 hot spots και όλοι οι κατασκευαστές προσανατολιστούν στο "ασύρματο", τότε θα λέμε κοίτα την Apple που το είχε βγάλει από τότε. Χώρια που το Air δεν είναι για τον καθένα, είναι γι αυτόν που το χρειάζεται πραγματικά. Τα ίδια είχανε ειπωθεί και όταν είχε βγάλει τις σειριακές θύρες και είχε μόνο USB πριν ακόμα γίνει standard το USB. Το ίδιο έργο είχαμε με το iPhone. Μετά την παρουσίασή του και πριν ακόμα κυκλοφορήσει, πολλές εταιρίες κυκλοφόρησαν κινητά χωρίς keypad(βλέπε Prada). Μέχρι και η BlackBerry βγάζει συσκευή όπου να 'ναι χωρίς κουμπιά! Ποιός, η BlackBerry! Το μόνο κακό που προσάπτω στην Apple, είναι το γεγονός ότι βγάζει consumers' προϊόντα με "κομμένα" features μόνο και μόνο για να τα βάλει στην επόμενη-μεθεπόμενη αναβάθμιση ή για να μεγιστοποιήσει το κέρδος της. Κι από τη μύγα ξύγκι που λένε(έλεος ποιά με το άθλιο combo drive). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μην μπερδεύεστε με τις Ευρωπαϊκές τιμές. Το Air σαν μηχάνημα έχει 1.200?, όση είναι δηλαδή η χαμηλότερη αξία του στην αγορά. Αντίστοιχα τα κούτσικα Sony, δεν έχουν 3.000? αλλά 2.000-2.300? που πωλούνται στην Αμερική. Και πάλι άλλα κούτσικα εκτός της Sony (μπορεί και καλύτερα) θα έχουν αντί για 2.000? εδώ, 1500? στην Αμερική. Εστίαζα, κυρίως, στην τιμολόγηση των προϊόντων της Sony. Τώρα για το MacBook Air τα είπαμε λίγο πολύ. Αρκετά ξεφύγαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Έκανα video capture τώρα επιτόπου γίνεται encode το video και ανεβαίνει στο youtube. Δεν έχει ήχο γιατί είμαι στο γραφείο και δε μπορούσα να μιλάω (φαντάζομαι δε θα θέλατε και να με ακούτε οπότε όλα καλά). Δεν πειράζει που δεν έχει ήχο.Πες μας μόνο πότε θα είναι έτοιμο.Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο pcfan Εμφάνιση μηνυμάτων http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904043 Έψαξα και βρήκα ένα καλό laptopaki απο το http://www.e-shop.gr. Αξίζει?? Παιχνίδια θα παίζει? (αυτα που έχουν βγει για τα mac) Λέω να το πάρω σε 2 χρονάκια ' date=' πιστεύεις ότι η τιμή του θα πέσει ? Αν κρίνω από το username πρέπει να είναι κάπως ειρωνικό το σχόλιο άλλα τι εννοείς να το πάρεις σε 2 χρονάκια; Μεταχειρισμένο; Η τιμή του να πέσει σαν καινούργιο, ξέχνα το. Αυτή είναι σταθερή και δεν αλλάζει όσες αναβαθμίσεις και να γίνουν. Εκτός αν γίνει όπως στο iMac που με το που βγήκε ο Aluminum η τιμή μειώθηκε πάρα πολύ από την προηγούμενη γενιά. Το laptop αυτό μιας και είναι το low budget ΤΗΣ APPLE, έχει integraded gpu, την X3100 της Intel. Δεν ξέρω ποιά παιχνίδια παίζει, αλλά είναι σίγουρο ότι παίζει.[/quote'] Καθόλου ειρωνικό δεν ειναι το ύφος μου.(το username μου είναι απλά παλιό , γι'αυτό έχω και 300+ posts) Έχω βαρεθεί αυτή τη π@π@ριά που λέγεται windows γιατί θέλει ένα πάρα πολυ δυνατό μηχάνημα.Ε όχι και μεταχειρισμένο αλλά καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 έλεος ποιά με το άθλιο combo drive Ε ναι εκεί μέχρι κι εγώ σιχτιρίζω δηλαδή ντροπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Τι παίζει δηλαδή με combo drive? Για εξηγείστε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.