ripper386 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Γεια σε όλους επειδή έχω δεί πολλούς να έχουν αγοράσει απο ebay ή απο κάποιο ξένο eshop 12μηνη κάρτα live με γύρω στα 30 ευρώ, έχει κάποιος να προτείνει κάποιον seller απο ebay ή κάποιο τέτοιο μαγαζί που σου στέλνουν με email τους κωδικούς? Μιλάω για κάποιον που να έχει ψωνίσει και να ξέρει οτι προκειται για έμπιστη πηγή (Υπάρχουν 10δες στο ebay και με ποσοστό ευχαριστημένων πελατών 95-98% αλλά κάποιον που να ξέρουμε οτι το κάνει σίγουρα μέσω email). Ευχαριστώ προκαταβολικά
speedy23 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Θα σου προτεινα αυτον που ειχα αγορασει εγω τον περασμενο Μαιο μια 12μηνη απο το ebay με 30 Ευρω αλλα δυστυχως δεν ειναι πια μελος οπως βλεπω.Γιατι δεν ψαχνεις μονο σου με ακριβως αυτα τα στοιχεια που ανεφερες πανω?Δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις κατι και νομιζω οι περισσοτεροι πια στελνουν μεσω mail τον κωδικο
Predatorkill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Για να κανεις πιο εκτενη αναζητηση μπες στο http://global.ebay.com για να σου βγαλει αποτελεσματα απο ολο το κοσμο, οχι συγκεκριμενα απο το .com, .co.uk, .de για π.χ. (που ναι μεν σου βγαζουν αποτελεσματα απο international ebay, αλλα και παλι, ειναι πιο λιγα απο του global.ebay.com) Σιγουρα θα βρεις πιο πολλες δημοπρασιες/πωλησεις.
IceMatrix Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 απλά να προσέχεις οι κάρτες που δίνει να είναι για PAL περιοχή!!!!)
Predatorkill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 απλά να προσέχεις οι κάρτες που δίνει να είναι για PAL περιοχή!!!!) Διαχωριζονται σε PAL/NTSC ρε Νικο; Γιατι εχω την εντυπωση οτι παει αναλογα με το γεωγραφικο Region? Αν το Live που εχεις ειναι δηλωμενο στην Αγγλια, τοτε θα πρεπει να ειναι για Αγγλια/Ιρλανδια η καρτα. Εαν δεν εχεις ακομα Live, καλο θα ηταν να παρεις UK καθως το Ping ειναι μικροτερο. Ποτε γυρνας ρε Νικο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.