Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας και από μένα.

Εχοντας διαβασει και τις 118 σελίδες του thread, δε μπόρεσα να βρω το φταίει και δε μου δουλεύει το ps3key/ps3zpack που μου ήρθε σήμερα.

Εχω το ps3 fat, κλείνω τον διακόπτη, βάζω τι στικάκι σε μία usb θύρα, ανοίγω τον διακόπτη, πατάω το power on και αμέσως μετά το eject.

Παρόλα αυτά, το στικάκι έχει το εκνευριστικό κόκκινο φωτάκι και δε λέει να πρασινίσει.

Τι κάνω λάθος ρε παιδιά, eleoc!

Δημοσ.
Γεια σας και από μένα.

Εχοντας διαβασει και τις 118 σελίδες του thread, δε μπόρεσα να βρω το φταίει και δε μου δουλεύει το ps3key/ps3zpack που μου ήρθε σήμερα.

Εχω το ps3 fat, κλείνω τον διακόπτη, βάζω τι στικάκι σε μία usb θύρα, ανοίγω τον διακόπτη, πατάω το power on και αμέσως μετά το eject.

Παρόλα αυτά, το στικάκι έχει το εκνευριστικό κόκκινο φωτάκι και δε λέει να πρασινίσει.

Τι κάνω λάθος ρε παιδιά, eleoc!

φανταζομαι το ps3 σου εχει 3.41 firm μεσα ετσι;

Δημοσ.
εχεις τιποτα αλλο συνδεδεμενο στο play; αν ναι βγαλτο.

Tίποτα απολύτως.

Ο σκληρός είναι φρεσκοφορμαρισμένος, μόνο το utp cable που το συνδέω με το router για να μεταφέρω παιχνίδια από το pc μου στον εσωτερικό δίσκο του ps3.

Ολο το απόγευμα έχω ξεκ@λιάσει τις usb στο βάλε-βγάλε. Χωνί θα γίνουν στο τέλος...

Δημοσ.

δεν εχεις κανει καμια προσπαθεια αναβαθμησης στο στικακι ετσι; ποια εκδοση εχει μεσα; αν ειναι να το αναβαθμισεις με ενα πιο καινουριο hex. να σου πω αλλαξες σκληρο δισκο με πιο μεγαλο; αν ναι ποια εκδοση firmware ειχες πριν τον αλλαξεις; μπουταρει κανονικα χωρις το στικακι;

Δημοσ.
δεν εχεις κανει καμια προσπαθεια αναβαθμησης στο στικακι ετσι; ποια εκδοση εχει μεσα; αν ειναι να το αναβαθμισεις με ενα πιο καινουριο hex. να σου πω αλλαξες σκληρο δισκο με πιο μεγαλο; αν ναι ποια εκδοση firmware ειχες πριν τον αλλαξεις; μπουταρει κανονικα χωρις το στικακι;

Οχι δεν προσπάθησα να το αναβαθμίσω το στικάκι.

Πως βλέπω ποια έκδοση έχει το στικάκι?

Σκληρός είναι ο μαμά, ο 40ρης.

Πριν είχα την 3.1.5 (αν θυμάμαι καλά) και πριν από μερικές ημέρες αναβάθμισα σε 3.41

Χωρίς το στικάκι μπουτάρει κανονικά.

Το κακό είναι ότι ΚΑΙ με το στικάκι μπουτάρει κανονικά, σα να μην υπάρχει...

Δημοσ.

νομιζω αυτα τα στικακια ερχονται απρογραμματιστα και πρεπει να τους περασεις εσυ hex. δεν σου εδωσαν κανενα cd μαζι; νομιζω θελει Hex...

Δημοσ.
νομιζω αυτα τα στικακια ερχονται απρογραμματιστα και πρεπει να τους περασεις εσυ hex. δεν σου εδωσαν κανενα cd μαζι; νομιζω θελει Hex...

Οχι δεν είχε κάτι μαζί. Αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα μπορέσω να το περάσω... πιστεύω...

Δημοσ.
Οχι δεν είχε κάτι μαζί. Αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα μπορέσω να το περάσω... ποιο στικακι εχεις? ειδα πωσ εκανες update στο ps πριν λιγο καιρο μαλοων εχεις 3,50 firmeware στο ps3 οποτε ειναι αχρηστο πρεπει να εχεισ το 3.41 για να δουλεψει !!!!!!!!!!!!!!

http://www.gogsoftware.com/Download.asp

---------- Προσθήκη στις 00:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:54 ----------

το κιτρινο φωτακι του θανατου στο ps3 ??????????????? μην πανικοβαλεστε φτιαχτετο εσεις!!

εδω ο οδηγως βημα βημα

http://www.youtube.com/user/gilksy1#p/u/7/Z6qRLytwykE

Δημοσ.
ειδα πωσ εκανες update στο ps πριν λιγο καιρο μαλοων εχεις 3,50 firmeware στο ps3 οποτε ειναι αχρηστο πρεπει να εχεισ το 3.41 για να δουλεψει !!!!!!!!!!!!!!

Οχι φίλε μου. Εγκατέστηκα την 3.41. Δεν το άφησα να κάνει automatic download από το internet την νεότερη έκδοση. Κατέβασα την 3.41 και την εγκατέστησα από cd.

Επίσης...

Συνέδεσα, πριν από λίγο, το στικάκι στο pc με τον γνωστό τρόπο (3-4 φορές μέσα έξω και άλλαξε χρώμα το λαμπάκι του).

Επιχείρησα να του περάσω με το ps3keyupdater 1.1 την έκδοση 4.0 firmware (Atmel) και ... τζίφος. Δεν ανάβει το "update now" παρότι επιλέγω το σωστό αρχείο .upd που έχω ήδη κατεβάσει.

Αρχίζω να πιστεύω ότι το στικάκι μου είναι προβληματικό παιδιά...

Δημοσ.
για δοκιμασε αυτο -> http://www.multiupload.com/22LILYH9M8 με ποιο programmer το περνας;

Οταν λές programmer, αναφέρεσαι στο πρόγραμμα που μου επιτρέπει να κάνω το firmware update, έτσι?

Είναι το ps3keyupdater_1.1.exe

Το δίνει μέσα στο site http://www.ps3key.com

Δοκίμασα και το hex που μου "έδειξες¨ αλλά και πάλι δεν ανάβει το "update now"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...