Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διόρθωσε το μήνυμά σου η πειρατεία απαγορεύεται. Το μόνο που μπορείς είναι να ψάξεις λίγο πως να παίζεις τα αντίγραφα ασφαλείας σου ώστε να μην χαλάνε τα δισκάκια από την πολλή χρήση.

Ωστόσο για να μην πάρω το κρίμα στο λαιμό μου, πρέπει να ΜΗΝ το βάλεις στο Ίντερνετ μέχρι να βρεις τι θα κάνεις. Αν το βάλεις στο ίντερνετ ότι γίνεται μέχρι σήμερα το χάνεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για τους κατοχους ps3break 1.0 βγηκε αυτο. δεν ξέρω αν δουλεύει και στα sticks που δεν αναβαθμίζονταν.

τελικά εγώ παρήγγειλα το ps3break 1.2.. για να δουμε ποτε θα το εχω στα χέρια μου.

για τους κατοχους ps3break 1.0 βγηκε αυτο. δεν ξέρω αν δουλεύει και στα sticks που δεν αναβαθμίζονταν.

τελικά εγώ παρήγγειλα το ps3break 1.2.. για να δουμε ποτε θα το εχω στα χέρια μου.

http://www.avrusb.com/ παιδιά παρήγγειλα αυτο τελικά εκανα καλα;

Φίλε φαίνεται super! Οπότε μιας:

1) Και ήθελα και μια "open" λύση να δοκιμάσω εκτός από το PS3Key μου

2) Και δεν ήθελα να βάλω open firmware στο PS3Key και μετά δεν μπορώ να επιστρέψω στο original firmware του στικ.

3) Και η λύση είναι πολύ οικονομική.

... το χτύπησα λοιπόν και εγώ και το περιμένω! :)

Άντε να δούμε και τι εστί "open"!

Έχετε εντωμεταξύ να μου προτείνετε κάποια καλά tool-άκια για PSGroove (open) λύσεις;

Ξέρω για το Open (backup) Manager. Κάτι άλλο καλό;;

Την τελευταία "επίσημη" έκδοση του Flip (x64 κατά προτίμηση) για Windows 7 x64, που μπορώ να τη βρω;

http://www.avrusb.com/ παιδιά παρήγγειλα αυτο τελικά εκανα καλα;

Φίλε φαίνεται super! Οπότε μιας:

1) Και ήθελα και μια "open" λύση να δοκιμάσω εκτός από το PS3Key μου

2) Και δεν ήθελα να βάλω open firmware στο PS3Key και μετά δεν μπορώ να επιστρέψω στο original firmware του στικ.

3) Και η λύση είναι πολύ οικονομική.

... το χτύπησα λοιπόν και εγώ και το περιμένω! :)

Άντε να δούμε και τι εστί "open"!

Έχετε εντωμεταξύ να μου προτείνετε κάποια καλά tool-άκια για PSGroove (open) λύσεις;

Ξέρω για το Open (backup) Manager. Κάτι άλλο καλό;;

Την τελευταία "επίσημη" έκδοση του Flip (x64 κατά προτίμηση) για Windows 7 x64, που μπορώ να τη βρω;

γεια χαρα παιδια εχει δουλεψει καποιος τον ftp blackbox με το

http://ps3.brewology.com/psn/updater.php μπωρει καποιος αν το εχει δοκιμασει να ανεβασει εναν οδηγο βημα βημα?

γεια χαρα παιδια εχει δουλεψει καποιος τον ftp blackbox με το

http://ps3.brewology.com/psn/updater.php μπωρει καποιος αν το εχει δοκιμασει να ανεβασει εναν οδηγο βημα βημα?

δουλευει σε win7 64bit? ξερεις καποιο αλλο?

δουλευει σε win7 64bit? ξερεις καποιο αλλο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...