Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως είπα πριν, ακόμα και αν υπάρχει έτοιμο το update για να παίζει σε όλα τα firmware, δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει πριν βρουν τρόπο να μπλοκάρουν τους protocol analysers ώστε να μην κλωνοποιήσουν και το νέο τους προϋόν.

τα πάντα σπάνε και αν ήυαν καλοί devs θα το ξέρανε οτι ο τρόπος που έχει γίνει το σπάσιμο κοπάρετε έυκολα,απο την άλλη αν ήταν σωστοί με καλό support και δεν κορόιδευαν τον κόσμο και βγάζαν κάνα σωστό update που και πού θα τους υποστίριζε και ο κόσμος,τώρα ναι μεν σπάσανε το Ps3 αλλα σύμφωνα με τον τρόπο που έσπασε (leak) και την συμπεριφορά τους δεν πέρνουν καθόλου credit.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερωτησις

Μολις μου ηρθε το ps3yes

Αν το αναβαθμισω σε hermes v4 hex , χάνω το auto update , δηλαδή τη δυνατότητα , αφου περάσουν 20 δευτερολεπτα και εχω συνδεσει το key μεσω usb με το pc , να μπαινει αυτοματα σε upgrade mode?

Δημοσ.

Ερωτησις

Μολις μου ηρθε το ps3yes

Αν το αναβαθμισω σε hermes v4 hex , χάνω το auto update , δηλαδή τη δυνατότητα , αφου περάσουν 20 δευτερολεπτα και εχω συνδεσει το key μεσω usb με το pc , να μπαινει αυτοματα σε upgrade mode?

Δημοσ.

καλημερα.

εχω ενα ps3 fat με firmware 3.15.θελω να μπορω να παιξω και εγω αντιγραφα.μπορω με αυτο το firmware?θελει αναθαθμιση?απο που μπορω να παρω το στικακι και πιο ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη σας.υπαρχει κανενας οδηγος για το θεμα αυτο?

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

καλημερα.

εχω ενα ps3 fat με firmware 3.15.θελω να μπορω να παιξω και εγω αντιγραφα.μπορω με αυτο το firmware?θελει αναθαθμιση?απο που μπορω να παρω το στικακι και πιο ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη σας.υπαρχει κανενας οδηγος για το θεμα αυτο?

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.
Ερωτησις

Μολις μου ηρθε το ps3yes

Φίλε μου το σκέφτομαι και εγώ να το πάρω, οπότε περιμένω την άποψή σου για το συγκεκριμένο!!

Αν και είμαι ευχαριστημένος με το PS3Key, αλλά θέλω να έχω και μία open λύση να δοκιμάσω. Το PS3Key έχει Αtmel πάνω, αλλά δεν θέλω να το flash-άρω με open, γιατί μετά δεν υπάρχει γυρισμός αν το θέλω πάλι όπως ήταν. Έτσι σκέφτομαι να πάρω και ένα δεύτερο στικάκι να δοκιμάσω, αυτή τη φορά όμως θέλω open λύση, ώστε να λειτουργεί με open λογισμικό.

To PS3Yes! μου φαίνεται από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Δημοσ.
Ερωτησις

Μολις μου ηρθε το ps3yes

Φίλε μου το σκέφτομαι και εγώ να το πάρω, οπότε περιμένω την άποψή σου για το συγκεκριμένο!!

Αν και είμαι ευχαριστημένος με το PS3Key, αλλά θέλω να έχω και μία open λύση να δοκιμάσω. Το PS3Key έχει Αtmel πάνω, αλλά δεν θέλω να το flash-άρω με open, γιατί μετά δεν υπάρχει γυρισμός αν το θέλω πάλι όπως ήταν. Έτσι σκέφτομαι να πάρω και ένα δεύτερο στικάκι να δοκιμάσω, αυτή τη φορά όμως θέλω open λύση, ώστε να λειτουργεί με open λογισμικό.

To PS3Yes! μου φαίνεται από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Δημοσ.
...ας μας απαντήσει κάποιος...Η Burner Area PS3break V1.2 είναι για να κάνει κάποιος upgrade το PS3break V1.1 σε V1.2;;;;...Λειτουργεί κανονικά ή βγάζει προβλήματα ;;;;

Αναβαθμίζετε κανονικα ρε παιδια. Μη μπερδευεστε. Υπάρχουν 3 εκδοσεις ps3break. H ν1.0 η ν1.1 και η ν1.2 που βγήκε προχθες. Στο site τους εχουν 3 burner areas, ενα για την καθε μια εκδοση αναλογα την εκδοση που εχει ο καθενας τοτε απο εκει κατεβαζει και το τελευταιο update.

To τελευταίο update ειναι το v1.5. Aν καποιος για παρδειγμα εχει το ps3break1.1 τοτε παει εκει που λεει "ΡS3break V1.1(Burner Area)" και κατεβάζει το τελευταιο update.

Αν καποιος εχει το ps3break1.2 τοτε θα κατεβασει την τελευταία εκδοση (ν1.5) απο το burner area του 1.2.

Οτι γράφει πανω το στικάκι σας, αυτο κοιτατε και κατεβάζετε τα updates απο το καταλληλο burner area.

Δημοσ.
...ας μας απαντήσει κάποιος...Η Burner Area PS3break V1.2 είναι για να κάνει κάποιος upgrade το PS3break V1.1 σε V1.2;;;;...Λειτουργεί κανονικά ή βγάζει προβλήματα ;;;;

Αναβαθμίζετε κανονικα ρε παιδια. Μη μπερδευεστε. Υπάρχουν 3 εκδοσεις ps3break. H ν1.0 η ν1.1 και η ν1.2 που βγήκε προχθες. Στο site τους εχουν 3 burner areas, ενα για την καθε μια εκδοση αναλογα την εκδοση που εχει ο καθενας τοτε απο εκει κατεβαζει και το τελευταιο update.

To τελευταίο update ειναι το v1.5. Aν καποιος για παρδειγμα εχει το ps3break1.1 τοτε παει εκει που λεει "ΡS3break V1.1(Burner Area)" και κατεβάζει το τελευταιο update.

Αν καποιος εχει το ps3break1.2 τοτε θα κατεβασει την τελευταία εκδοση (ν1.5) απο το burner area του 1.2.

Οτι γράφει πανω το στικάκι σας, αυτο κοιτατε και κατεβάζετε τα updates απο το καταλληλο burner area.

Δημοσ.
Εγω αγόρασα αυτό. http://www.digimartz.com/ps3-break-v12-for-ps3_p714.html Και το περιμένω να έρθει. Τι λέτε έκανα καλά ; Θα υποστηρίζει το jb στην 3.50 όταν θα βγει;

Κατσε να διαβασω τα χαρτια...να ριξω μια πασιεντζα...

...

...

...

Λοιπον κατα 78,34% θα υποστηριζει την 3.50 :-)

Δημοσ.
Κατσε να διαβασω τα χαρτια...να ριξω μια πασιεντζα...

...

...

...

Λοιπον κατα 78,34% θα υποστηριζει την 3.50 :-)

Χαχαχα, τέτοιες προβλέψεις μόνο το failbook :P

Δημοσ.

μην παιρνεις ορκο γι αυτο που λες εχω εγω στα χερια μου την v1.0 και δεν αναβαθμιζει οτι και να τις κανεις .. δεν εχω δοκιμασει ακομα τον τροπο του σφυριου .. αλλα που θα μου παει ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...