Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι μηνες λεω να περασω ενα pkg snes στο super slim αλλα βαριεεεεμαι :P Ολα αυτα με δευτερεύων account  δε κανεις auto login με τον plus λογαριασμο ετσι ;

Επεξ/σία από Damachi
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Damachi είπε

Κατι μηνες λεω να περασω ενα pkg snes στο super slim αλλα βαριεεεεμαι :P Ολα αυτα με δευτερεύων account  δε κανεις auto login με τον plus λογαριασμο ετσι ;

Ούτε και με τον han account αν γίνεται να το γλιτώσεις δε κάνεις:D. Υπάρχουν βέβαια και  κάποιοι installers που αναγκαστικά θα συνδεθείς για να κατεβάσεις αρχεία όπως στο TLOU.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! 

Σήμερα καθώς πήγα να μπω στο GTA στο Ps3 με τα Modds Menu κόλλησε στης εικόνες που δείχνει πρην μπεις ONLINE η Story Mode.. Ξέρει κανείς τι είναι; 

Εχω αλλάξει τα Modds Samjases που είχα αλλά εξακολουθεί να κολλάει στην εικόνα. 

Ξέρει κανείς τι είναι; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Anonumous2018.... είπε

Καλησπέρα σας! 

Σήμερα καθώς πήγα να μπω στο GTA στο Ps3 με τα Modds Menu κόλλησε στης εικόνες που δείχνει πρην μπεις ONLINE η Story Mode.. Ξέρει κανείς τι είναι; 

Εχω αλλάξει τα Modds Samjases που είχα αλλά εξακολουθεί να κολλάει στην εικόνα. 

Ξέρει κανείς τι είναι; 

φταινε τα αρχεια που εβαλες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Συγνώμη αλλά είμαι Πλήρως άσχετος οπότε ζητώ την κατανόηση σας. έχω ένα ps3 που μέσα έχει το multiman. Και σε εξωτερικό δίσκο καμιά 10 παιχνίδια. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα γιατί ο πιτσιρικάς μου έπαιζε 2-3 παιχνίδια συγκεκριμένα. Χτες έβαλε ένα νέο παιχνίδι και έλεγε ότι δεν μπορεί να το παίξει γιατί χρειάζεται αναβάθμιση. Πριν προλάβω να κάνω και να ψάξω το οτιδήποτε ο μικρός πάτησε να γίνει η αναβάθμιση. Το αποτέλεσμα να παίζει πλέον το παιχνίδι που είχε βάλει μέσα στην κονσόλα αλλά όχι τα παιχνίδια που είναι στο εξωτερικό δίσκο. Τι ζημιά έγινε και αν μπορούμε να σώσουμε τίποτα ώστε να παίζουν και τα παιχνίδια μέσα από τον εξωτερικό σκληρό;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GEORGETAX είπε

Καλημέρα παιδιά. Συγνώμη αλλά είμαι Πλήρως άσχετος οπότε ζητώ την κατανόηση σας. έχω ένα ps3 που μέσα έχει το multiman. Και σε εξωτερικό δίσκο καμιά 10 παιχνίδια. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα γιατί ο πιτσιρικάς μου έπαιζε 2-3 παιχνίδια συγκεκριμένα. Χτες έβαλε ένα νέο παιχνίδι και έλεγε ότι δεν μπορεί να το παίξει γιατί χρειάζεται αναβάθμιση. Πριν προλάβω να κάνω και να ψάξω το οτιδήποτε ο μικρός πάτησε να γίνει η αναβάθμιση. Το αποτέλεσμα να παίζει πλέον το παιχνίδι που είχε βάλει μέσα στην κονσόλα αλλά όχι τα παιχνίδια που είναι στο εξωτερικό δίσκο. Τι ζημιά έγινε και αν μπορούμε να σώσουμε τίποτα ώστε να παίζουν και τα παιχνίδια μέσα από τον εξωτερικό σκληρό;;

Η αναβάθμιση που έκανε ήταν official απο Sony διότι η κονσόλα σου είχε παλαιότερο firmware από αυτό που απαιτούσε τό παιχνίδι για να τρέξει.

Με λίγα λόγια θέλεις πάλι downgrade και πέρασμα custom firmware.

Θα παίζεις κανονικά όλα τα παιχνίδια από σκληρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GEORGETAX είπε

Διαβάζεις και εκτελείς με θρησκευτική ευλάβεια όσα αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό :

http://www.psx-place.com/threads/ps3xploit-tools-v2-0-improved-flash-writers-dumpers-even-easier-to-install-cfw-on-4-82-ofw.16139/

Αν πάλι ότι διαβάσεις σου φαίνεται κινέζικα, τότε καλύτερα να βρεις κάποιον να στο κάνει.

Προσωπικά πιστεύω πως με λίγο διάβασμα θα τα καταφέρεις μια χαρά και δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις για κάτι που ούτως ή άλλως διατίθεται δωρεάν.

Επεξ/σία από polog40
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, fysikos είπε

Τπτ νεώτερο για 3004Α;

Μπα και ούτε πρόκειται...

Μόνο han exploit παίζει μπάλα...

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/5/2018 στις 8:43 ΠΜ, GEORGETAX είπε

Διευκρίνισε μου λίγο ποιό παιχνίδι παίζει.

Αν είναι από τον multiman η του cd.

Στον multiman μέσα μπορείς να μπεις ή σου βγάζει ερρορ?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας χθες το τσιπαρισμενο PS3 μου την ώρα που έπαιζε κανονικά άρχισε να αυξάνεται η θερμοκρασία και έκλεισε από τότε όταν το ανοίγω μένει ανοιχτό μόνο 10 λεπτά και μετά κλείνει και το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει μέχρι να πατήσει από πάνω του είναι το fat PS3 και αυτό Ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι.

μήπως ξέρει κανείς σας τι είναι και πώς φτιάχνεται;;;;

Δημοσ.

Υπερθέρμανση έτσι όπως το περιγράφεις αν δε κάνω λάθος. Έχεις κάνει εσωτερικό καθαρισμό μαζί με αλλαγή παστές; από την στιγμή που το έχεις τσιπαρισμενο έχεις δει θερμοκρασίες; 

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει μια εφαρμογή στο Ps3 ειδική που ελέγχει την θέρμανση του Ps3.

Πάστες όχι δεν έχω αλλάξει ποτέ και έχω παρατηρήσει πως από την στιγμή που έβαλα το JeiBreak 

το Ps3 ζοριζόταν υπερβολικά με αποτέλεσμα να μου βγάζει μήνυμα ότι το Ps3 θα απενεργοποιηθεί αλλά έκλεινε όταν έπαιζα 2-3 ίσος και παραπάνω ώρες στο Ps3.

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα cfw jailbreak

θελει ανοιγμα και καθαρισμα και περασμα καινουριες παστες

καλο ειναι να δουλευεις και το fan utility και αυξησε τον ανεμιστηρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...