Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτησω κατι αλλο με το ps3xpoilt σε ofw εχουμε την δυνατοτητα να εγκαταστησουμε dlc games? γιατι κανω εγκατασταση ενα dlc παιχνιδι αλλα δεν το εμφανιζει στο xmb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostasaxio είπε

Να ρωτησω κατι αλλο με το ps3xpoilt σε ofw εχουμε την δυνατοτητα να εγκαταστησουμε dlc games? γιατι κανω εγκατασταση ενα dlc παιχνιδι αλλα δεν το εμφανιζει στο xmb

Το DLC ειναι εξτρα περιεχομενο ενος παιχνιδιου,δεν θα στο εμφανισει στο xmb ΑΛΛΑ μεσα στο παιχνιδι

που σε ενδιαφερει,αν το εχεις διατυπωσει σωστα...

Εκτος και αν αναφερεσαι σε PSN παιχνιδι.

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 1

1 ώρα πριν, fuzz είπε

υπαρχει καμμια εξελιξη να περναμε παιχνιδια πανω απο 4 gb?οι λυσεις με το server δε μου δουλεψαν

PS3P PKG Ripper v1.4.1

http://www.psx-place.com/threads/ps3p-pkg-ripper-v1-4-1-several-bug-fixes-contained-in-this-update-by-rudi-rastelli.15407/

• Like 3
  • Thanks 1

Παιδιά,όποιος μπορεί ας βοηθησει λιγακι γιατι μπηκα να διαβασω για τα firmware και εχω χάσει τη μπάλα...

Βρηκα πεταμένο ενα ps3 fat με date code 8D.Το εβαλα να το τσεκάρω,δεν δουλεύει το drive αλλά σαν κονσόλα δείχνει να είναι κομπλέ.

Δεδομένου οτι δεν μπαινω στη διαδικασία να φτιαξω το drive,τι επιλογές εχω ωστε να παιζω παιχνίδια;

Φοράει έκδοση 4.31

Οποιαδήποτε βοήθεια,ευπρόσδεκτη...

1 ώρα πριν, nos1 είπε

Παιδιά,όποιος μπορεί ας βοηθησει λιγακι γιατι μπηκα να διαβασω για τα firmware και εχω χάσει τη μπάλα...

Βρηκα πεταμένο ενα ps3 fat με date code 8D.Το εβαλα να το τσεκάρω,δεν δουλεύει το drive αλλά σαν κονσόλα δείχνει να είναι κομπλέ.

Δεδομένου οτι δεν μπαινω στη διαδικασία να φτιαξω το drive,τι επιλογές εχω ωστε να παιζω παιχνίδια;

Φοράει έκδοση 4.31

Χωρίς ντράιβ που θα σώζονται τα game και save data?

Βάλε ένα δίσκο και ας είναι και 40άρης.

Όσο για φίρμγουεαρ ή φλασάρισμα σε 3,50 και πέρασμα cfw ή update και Han. Το δεύτερο είναι τσάμπα αλλά πολύ λιγότερο βολικό.

1 ώρα πριν, Choutas είπε

Χωρίς ντράιβ που θα σώζονται τα game και save data?

Βάλε ένα δίσκο και ας είναι και 40άρης.

Όσο για φίρμγουεαρ ή φλασάρισμα σε 3,50 και πέρασμα cfw ή update και Han. Το δεύτερο είναι τσάμπα αλλά πολύ λιγότερο βολικό.

Μάλλον δεν το διευκρινίσα καλύτερα,το dvd drive ειναι που εχει το πρόβλημα.Ο σκληρός του που φοραει,ενας 80αρης,φαινεται οκ.

ΟΚ χωρίς br player μόνο με cfw ή han hack. Ένα καλό με το να έχεις σιντί είναι το αντιγράφεις και το κρατάς στον σκληρό χωρίς να χρειαστείς να το κατεβάσεις ονλάιν αλλά μπορείς και χωρίς αυτό. Ελπίζω να έχεις γρήγορη σύνδεση και μεγάλο στικάκι.

• Thanks 1

15 ώρες πριν, nos1 είπε

Φοράει έκδοση 4.31

Τό ότι δεν δουλεύει το drive,δεν μας λέει κάτι, βέβαια σπάνια νά χαλάσει η board, συνήθως χαλάει τό laser.

Ανοίγεις κονσόλα και την αφήνεις ανοιχτή για κάμποση ώρα να δεις τι παίζει από θερμοκρασία, μήν μπεις σε διαδικασία φλασαρισματος και σου κλείσει...

Αν δεν ακούς ανεμιστήρα στα high, αναβάθμισε σέ 4.82 και ακολουθας διαδικασία xploit v2.0

• Like 2
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, mikele13- είπε

Τό ότι δεν δουλεύει το drive,δεν μας λέει κάτι, βέβαια σπάνια νά χαλάσει η board, συνήθως χαλάει τό laser.

Ανοίγεις κονσόλα και την αφήνεις ανοιχτή για κάμποση ώρα να δεις τι παίζει από θερμοκρασία, μήν μπεις σε διαδικασία φλασαρισματος και σου κλείσει...

Αν δεν ακούς ανεμιστήρα στα high, αναβάθμισε σέ 4.82 και ακολουθας διαδικασία xploit v2.0

Απο θερμοκρασία δείχνει οκ και γενικά δεν φαίνεται να ζορίζεται ο ανεμιστήρας.

Το πρόβλημα είναι οτι ενω ξεκίνησα να περάσω  την 4.82,λίγο πριν φτάσει στο 70% μου βγάζει error 8002f14e.

Διαβάζω ότι αυτο το κανει οταν υπάρχει πρόβλημα με το drive και για αυτό δεν ολοκληρώνεται το update.

Κλείνω,ανοίγω,βγαζω,βαζω πριζες,τιποτα...Ξεκινάει παλι απο την αρχή το uodate,μέχρι να βγάλει παλι error.

Καμιά ιδεα τι θα μπορούσα να κάνω;

4 λεπτά πριν, nos1 είπε
4 ώρες πριν, mikele13- είπε

Απο θερμοκρασία δείχνει οκ και γενικά δεν φαίνεται να ζορίζεται ο ανεμιστήρας.

Το πρόβλημα είναι οτι ενω ξεκίνησα να περάσω  την 4.82,λίγο πριν φτάσει στο 70% μου βγάζει error 8002f14e.

Διαβάζω ότι αυτο το κανει οταν υπάρχει πρόβλημα με το drive και για αυτό δεν ολοκληρώνεται το update.

Κλείνω,ανοίγω,βγαζω,βαζω πριζες,τιποτα...Ξεκινάει παλι απο την αρχή το uodate,μέχρι να βγάλει παλι error.

Καμιά ιδεα τι θα μπορούσα να κάνω;

νομιζω αν δεν φτιαχτει το λειζερ δεν προχωραει το update

2 λεπτά πριν, postfire είπε

Αυτό φοβάμαι κι εγω,δεν ξέρω αν αξίζει να το φτιάξω.Ξέρουμε ποσο πάει περιπου το λέιζερ;

Μόλις τώρα, nos1 είπε

Αυτό φοβάμαι κι εγω,δεν ξέρω αν αξίζει να το φτιάξω.Ξέρουμε ποσο πάει περιπου το λέιζερ;

δεν ειναι ακριβα 15αρι περιπου απο εβαυ

το θεμα ειναι η κονσολα εχει ανοιχτει ποτε?

μηπως εχουν κανει καμια βλακεια με την καλωδιοταινια?

εχουν σπασει κανα κλιπ και δεν εφαρμοζει σωστα η καλωδιοταινια?

20 λεπτά πριν, postfire είπε

Αυτό που λέει ο mikele πιο πάνω, είναι και το σωστό. Αν είναι μόνο το πρόβλημα στο laser, ακολουθείς  διαδικασία ps3xploit v2 και καθάρισες.

Τώρα σχετικά με την θερμοκρασία τα 80αρια δεν έχουν θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...