Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, xelidoni είπε

Έχω εξωτερικό σκληρό δίσκο 1T και το Hard Disney Sentinel μου βγάζει 99 % υγεία και ειναι να του βάλω μέσα τα iso για το ps3 ή θα έχω κολλήματα 

oχι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα θέλω να βγάλω το jailbreak από το PS3 και να περάσω το επίσημο firmware.

Θα κάνω full format και θα περάσω με στικάκι την επίσημη.

Αρχικά είναι αυτή η σωστή μέθοδος και δεύτερον μετά από αυτό αποφεύγω με βεβαιότητα το ban ή χρειάζεται και κάτι άλλο;

Ευχαριστώ

8 ώρες πριν, Nistisimos είπε

Καλησπέρα θέλω να βγάλω το jailbreak από το PS3 και να περάσω το επίσημο firmware.

Θα κάνω full format και θα περάσω με στικάκι την επίσημη.

Αρχικά είναι αυτή η σωστή μέθοδος και δεύτερον μετά από αυτό αποφεύγω με βεβαιότητα το ban ή χρειάζεται και κάτι άλλο;

Ευχαριστώ

ΟΧΙ δεν είναι η σωστή μέθοδος διότι στον σκληρό ένα 10% του cfw υπάρχει, και τό 90% είναι περασμένο στην nand/nor.

Οπότε και φορμάτ να κάνεις, για να ανοίξει η κονσόλα πρέπει να περάσεις cfw σε usb.

Τά σωστά βήματα είναι να κατέβεις σε 3.55 cfw και μετά 3.55 ofw.

Κάνεις full format και περνάς πάλι το 3.55 ofw.

Τέλος, μέσω ιντερνέτ βάζεις την 4.82 ofw.

Και εννοείται με άλλον user πλέον.

1 ώρα πριν, mikele13- είπε

ΟΧΙ δεν είναι η σωστή μέθοδος διότι στον σκληρό ένα 10% του cfw υπάρχει, και τό 90% είναι περασμένο στην nand/nor.

Οπότε και φορμάτ να κάνεις, για να ανοίξει η κονσόλα πρέπει να περάσεις cfw σε usb.

Τά σωστά βήματα είναι να κατέβεις σε 3.55 cfw και μετά 3.55 ofw.

Κάνεις full format και περνάς πάλι το 3.55 ofw.

Τέλος, μέσω ιντερνέτ βάζεις την 4.82 ofw.

Και εννοείται με άλλον user πλέον.

Σε ευχαριστώ πολύ

• Moderators

Χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας, δε βρίσκω λόγο κάποιος να χαλάσει το cfw για να περασει ofw. Είναι προτιμότερο να σπρώξει το σπασμένο σε αγγελία και να αγοράσει ολοκαίνουριο με εγγύηση με τα ίδια χρήματα. 

• Like 1

Προσωπικά, για να παίξω destiny που το είχα σε δίσκο, πέρναγα το dualboot firmware του Bobby_downgrades μέσω recovery σε άλλο σκληρό και έπαιζα κανονικά online. Ακόμα δεν έχω φάει ban. Μετά ξανάβαζα τον άλλο σκληρό και ξαναπέρναγα rebug cfw και όλα κομπλέ. Ο δευτέρος σκληρός είναι προαιρετικός αλλά είχα διαβάσει οτι καλό ειναι να μην υπάρχει κάποιο homebrew στο σκληρό όταν είσαι online.

Καλημέρα σε όλους. Έψαξα πριν ρωτήσω με post εδώ πέρα αλλά δεν έβγαλα τόσο άκρη γιατί ειναι μαζικές οι ερωτ/απαντήσεις. 

Μετά απο χρόνια αποχής κ πριν 1μιση χρόνο ξαναγορασα απο μέλος εδώ ενα PHAT 60GB CECH C04, και απο προχτές έψαχνα για το νεο exploit και πώς να το εφαρμόσω.

Μετά απο αρκετό διάβασμα κατέληξα να περάσω μεσω Web Server το exploit 1.01 εκδοσης και προσπάθησα να κάνω dump την Nand του PS3 μου. Στη ζαλούρα πάνω το αρχείο το έχασα με κάποιο μαγικό τρόπο απο το USB στικάκι μου. Έπειτα χωρίς να καταλάβω το λάθος μου, πέρασα για CFW το REBUG_4.82.1_LITE και την άφησα την κονσόλα όπως έχει απλά επιβεβαιώνοντας ότι λειτουργεί στο μενού τουλάχιστον(δεν φόρτωσα ούτε app, ούτε game.) Να σημειώσω πως είχα επίσης ξεχάσει μέσα το δισκάκι του Hitman Absolution που παίζω λίγο τελευταία. 

1. Παρότι δεν έχω την Nand μπορώ απλά να συνεχίσω κ να ψαχτώ πώς θα παίξω games από το CFW μέσω FTP ή μέσω του σκληρού μου;
  2. Είναι τόσο σημαντική η Original Nand του PS3; Μπορώ με κάποιο τρόπο να την ξανά ανακτήσω κάπως;  
  3. Δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο που εγκαθιστούμε τα plug-ins και γενικότερα πώς δουλεύει το όλο σύστημα.
  4. Από ότι διάβασα σε προηγούμενα posts, είναι προτιμότερο να περάσω με το γνωστό τρόπο(update μέσω USB) το CFW του FERROX 4.82 v1.01 COBRA 7.55 ;;

Ευχαριστώ τον/τους οποιοδήποτε μου απαντήσει έστω και με απλά links για τις ερωτήσεις που έχω.

7 λεπτά πριν, Lazarus είπε

Καλημέρα σε όλους. Έψαξα πριν ρωτήσω με post εδώ πέρα αλλά δεν έβγαλα τόσο άκρη γιατί ειναι μαζικές οι ερωτ/απαντήσεις. 

Μετά απο χρόνια αποχής κ πριν 1μιση χρόνο ξαναγορασα απο μέλος εδώ ενα PHAT 60GB CECH C04, και απο προχτές έψαχνα για το νεο exploit και πώς να το εφαρμόσω.

Μετά απο αρκετό διάβασμα κατέληξα να περάσω μεσω Web Server το exploit 1.01 εκδοσης και προσπάθησα να κάνω dump την Nand του PS3 μου. Στη ζαλούρα πάνω το αρχείο το έχασα με κάποιο μαγικό τρόπο απο το USB στικάκι μου. Έπειτα χωρίς να καταλάβω το λάθος μου, πέρασα για CFW το REBUG_4.82.1_LITE και την άφησα την κονσόλα όπως έχει απλά επιβεβαιώνοντας ότι λειτουργεί στο μενού τουλάχιστον(δεν φόρτωσα ούτε app, ούτε game.) Να σημειώσω πως είχα επίσης ξεχάσει μέσα το δισκάκι του Hitman Absolution που παίζω λίγο τελευταία. 

1. Παρότι δεν έχω την Nand μπορώ απλά να συνεχίσω κ να ψαχτώ πώς θα παίξω games από το CFW μέσω FTP ή μέσω του σκληρού μου;
  2. Είναι τόσο σημαντική η Original Nand του PS3; Μπορώ με κάποιο τρόπο να την ξανά ανακτήσω κάπως;  
  3. Δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο που εγκαθιστούμε τα plug-ins και γενικότερα πώς δουλεύει το όλο σύστημα.
  4. Από ότι διάβασα σε προηγούμενα posts, είναι προτιμότερο να περάσω με το γνωστό τρόπο(update μέσω USB) το CFW του FERROX 4.82 v1.01 COBRA 7.55 ;;

Ευχαριστώ τον/τους οποιοδήποτε μου απαντήσει έστω και με απλά links για τις ερωτήσεις που έχω.

Κάνε αναβάθμιση στο 4.82 Ferrox Cobra 1.01.

Βάζεις webman mod 1.47.06.pkg το κάνεις εγκατάσταση και ρυθμίζεις οπωσδήποτε ανεμιστήρα στο 40% τουλάχιστον.

Βάζεις multiman 4.82 base cex.pkg  και μέσω αυτού μπορείς να πάρεις backup την nand την οποία πρέπει οπωσδήποτε να την έχεις σε περίπτωση μπρικαρει η χαλάσει.

14 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Κάνε αναβάθμιση στο 4.82 Ferrox Cobra 1.01.

Βάζεις webman mod 1.47.06.pkg το κάνεις εγκατάσταση και ρυθμίζεις οπωσδήποτε ανεμιστήρα στο 40% τουλάχιστον.

Βάζεις multiman 4.82 base cex.pkg  και μέσω αυτού μπορείς να πάρεις backup την nand την οποία πρέπει οπωσδήποτε να την έχεις σε περίπτωση μπρικαρει η χαλάσει.

Δεν περίμενα τόσο γρήγορη απάντηση σ'ευχαριστώ @mikele13- ! 
Ok ψαχνω τα απαραιτητα που μου αναφερεις να τα περασω στο stick κ μετα εγκατασταση... Νομισα πως αυτα τα plugins ηταν ενσωματωμενα στο Ferox αλλα απ'ότι φαίνεται δεν είναι. Μου έδωσαν τότε και ανεμιστηράκι εξωτερικό που κουμπώνει στις 2 τελευταιές usb και είναι μόνιμα ανοιχτό οπόταν ελπίζω να μην έχω γενικά θέματα!

Ευχαριστώ και πάλι. Ίσως ξανα ενοχλήσω. 

1 ώρα πριν, Lazarus είπε

Δεν περίμενα τόσο γρήγορη απάντηση σ'ευχαριστώ @mikele13- ! 
Ok ψαχνω τα απαραιτητα που μου αναφερεις να τα περασω στο stick κ μετα εγκατασταση... Νομισα πως αυτα τα plugins ηταν ενσωματωμενα στο Ferox αλλα απ'ότι φαίνεται δεν είναι. Μου έδωσαν τότε και ανεμιστηράκι εξωτερικό που κουμπώνει στις 2 τελευταιές usb και είναι μόνιμα ανοιχτό οπόταν ελπίζω να μην έχω γενικά θέματα!

Ευχαριστώ και πάλι. Ίσως ξανα ενοχλήσω. 

Οτιδήποτε χρειαστείς στείλε πμ

Mikele, τωρα που λετε για dumps, οταν ειχα κανει το exploit στο 2504Α μου, ειχα παρει dump της NOR, και το εχω ακομα μεσα στον σκληρο μου. Αλλα ειναι μονο 488kb. Ειναι νορμαλ αυτο? Ή να κοιταξω να ξαναπαρω dump για να εχω το κεφαλι μου ησυχο?

Εφοσον η NOR ειναι 16mb δεν θα επρεπε να ειναι μεγαλυτερο?

Thanks!

10 ώρες πριν, driftingcris είπε

Mikele, τωρα που λετε για dumps, οταν ειχα κανει το exploit στο 2504Α μου, ειχα παρει dump της NOR, και το εχω ακομα μεσα στον σκληρο μου. Αλλα ειναι μονο 488kb. Ειναι νορμαλ αυτο? Ή να κοιταξω να ξαναπαρω dump για να εχω το κεφαλι μου ησυχο?

Εφοσον η NOR ειναι 16mb δεν θα επρεπε να ειναι μεγαλυτερο?

Thanks!

Αν την τράβηξες από το exploit πρέπει να είναι 16mb και ονόματι dump.hex

Οτιδήποτε άλλο δεν είναι σωστό

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...