Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, έχω ένα ps3 cfw και θέλω να περάσω ένα πατσάκι για το Pro evolution soccer με φανέλες κτλ. Για να το κάνω όμως χρειάζεται στο τέλος όλης της διαδικασίας να κάνω "Rebuild database". Τα ερωτήματα μου είναι: 

1.  Υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί το cfw και να υπάρχει οποιοδήποτε θέμα στο "τσιπάρισμα" της κονσόλας;

2. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν επηρεάζεται η κονσόλα με το "Rebuild database", πρέπει να κάνω αρχικά και "restore file system" ή δεν έχει καμία σχέση;

3. Το "Rebuild database" ως επιλογή τι επιφέρει στην ουσία στην κονσόλα και είναι κάποια ενέργεια η οποία είναι καλό να γίνεται για την ομαλή λειτουργία της;

Ευχαριστώ, αλλά λόγω ότι δε γνωρίζω πολύ καλά αγγλικά, δεν μπορώ να βρω πολλές πληροφορίες σε ξενόγλωσσα φορουμ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Rebuild Database ειναι κατι σαν την ανασυγκροτηση στο PC.

Ελεγχει τον σκληρο και αναδιοργανωνει/επισκευαζει αρχεια κλπ

Ειναι καλο να το κανουν περιοδικα οι χρηστες του PS3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τρεχω απο το redthetrainer.com/ps3 ,και ολο πεται failed. Δοκιμασα καμια 10αρια φορες για dump, και πανω απο 20 για write. Εκανα και καθαρισμα cookies, cache κλπ.

Καμια ιδεα? Ή να παω για local server?

edit: επιασε τωρα στο dump και περιμενω να σβησει η κονσολα. παω και για write σε λιγο και βλεπουμε

edit2: ολα καλα, περασα και το ferrox 4.82. ερωτηση: webman και multiman 4.81 ειναι compatible με το 4.82? γιατι απ οσο καταλαβα δεν εχουν βγαλει νεα εκδοση

edit3: multiman δεν βρηκα, αλλα webman εχει

κανε install το Qa Standalone και τρεχτο,θα σου μαυρισει η οθονη και θα μπουταρει ξανα στο κυριο μενου.

κανε και το combo με L1+R1+L2+R2+Dpad Down+L3 να σου εμφανιστουν 3 επιλογες κατω απο το Network Settings

(Edy viewer-debug settings-install package) που σημαινει 100% οτι το εχεις περασει.

περνα απο recovery menu το Rebug 4.81.2 Rex να εισαι κομπλε,και περιμενεις απο Rebug Team την 4.82 εκδοση.

oλιγον offtopic αλλα υποσχομαι θα επανελθω στο θεμα

Ειδα ενα καρο βιντεακια, το να το ανοιξω να το καθαρισω και απλα να του αλλαξω παστα δεν θα με παει μακρυα απ οτι καταλαβαινω....Αν δοκιμασω μ ενα πιστολακι να το ζεστανω? Υπαρχει καποια μονιμη λυση?

δοκιμασε το μπορει να εισαι τυχερος.

μια καλη λυση που συνηθως πετυχαινει ειναι να βαλεις αναμεσα σε ψυχτρα και cpu +rsx κερματα 2λεπτα/3λεπτα

του ευρω και να σφιξεις κανονικα τα λαμακια .Αυτο δινει πιεση στις κολλησεις απο κατω στην μητρικη,

με αποτελεσμα να κανει ενωση ξανα και να δουλεψει προσωρινα και οσο κρατησει...

κανονικα θελει reballing αλλα δεν αξιζει....

Καλησπέρα σας, έχω ένα ps3 cfw και θέλω να περάσω ένα πατσάκι για το Pro evolution soccer με φανέλες κτλ. Για να το κάνω όμως χρειάζεται στο τέλος όλης της διαδικασίας να κάνω "Rebuild database". Τα ερωτήματα μου είναι: 

1.  Υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί το cfw και να υπάρχει οποιοδήποτε θέμα στο "τσιπάρισμα" της κονσόλας;

2. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν επηρεάζεται η κονσόλα με το "Rebuild database", πρέπει να κάνω αρχικά και "restore file system" ή δεν έχει καμία σχέση;

3. Το "Rebuild database" ως επιλογή τι επιφέρει στην ουσία στην κονσόλα και είναι κάποια ενέργεια η οποία είναι καλό να γίνεται για την ομαλή λειτουργία της;

Ευχαριστώ, αλλά λόγω ότι δε γνωρίζω πολύ καλά αγγλικά, δεν μπορώ να βρω πολλές πληροφορίες σε ξενόγλωσσα φορουμ.

το κανεις κανονικα,δεν επηρεαζει το cfw,αντιθετως ξαναφτιαχνει τα αρχεια του συστηματος.

Επεξ/σία από mikele13-

καλημερα εχω ενα ps3 slim με cfw 4.81 και θελω να περασω το 4.82 αλλα δεν το εχω ξανακανει και δεν θελω να κανω καποιο λαθος .Ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω ? 

καλημερα εχω ενα ps3 slim με cfw 4.81 και θελω να περασω το 4.82 αλλα δεν το εχω ξανακανει και δεν θελω να κανω καποιο λαθος .Ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω ? 

καταρχην τσεκαρεις με το MinVerChk αν η κονσολα σου κατεβαινει απο 3.56 και ΚΑΤΩ

κανε install το Qa Standalone και τρεχτο,θα σου μαυρισει η οθονη και θα μπουταρει ξανα στο κυριο μενου.

κανε και το combo με L1+R1+L2+R2+Dpad Down+R3 να σου εμφανιστουν 3 επιλογες κατω απο το Network Settings

(Edy viewer-debug settings-install package) που σημαινει 100% οτι το εχεις περασει.

περνα απο recovery menu το Rebug 4.81.2 Rex να εισαι κομπλε,και περιμενεις απο Rebug Team την 4.82 εκδοση.

περασα χθες habib standalone qa toggle. μαυρισε κανονικα η οθονη οπως ειπες, και γενικα φανηκε να δουλεψε.

αλλα αν κανω το shortcut που λες, δεν μου βγαζει τιποτα. να το ξαναπερασω?

παντως δεν εχω κανενα θεμα με την 4.82 ως τωρα. 

ο webman δουλευει μια χαρα, και ο multiman μπηκε χωρις κανενα θεμα(και ειχε update για 4.82 απο το interface του. στο google δεν ειχα βρει τπτ).

αφου δουλευει μια χαρα, θα το αφησω με ferrox μεχρι να βγαλουν rebug 4.82.

περασα χθες habib standalone qa toggle. μαυρισε κανονικα η οθονη οπως ειπες, και γενικα φανηκε να δουλεψε.

αλλα αν κανω το shortcut που λες, δεν μου βγαζει τιποτα. να το ξαναπερασω?

παντως δεν εχω κανενα θεμα με την 4.82 ως τωρα. 

ο webman δουλευει μια χαρα, και ο multiman μπηκε χωρις κανενα θεμα(και ειχε update για 4.82 απο το interface του. στο google δεν ειχα βρει τπτ).

αφου δουλευει μια χαρα, θα το αφησω με ferrox μεχρι να βγαλουν rebug 4.82.

δεν ξαναπερνας το Qa απλα κανε ξανα το combo με τα κουμπια του χειριστηριου.

πρεπει να τα πατησεις ΟΛΑ ΜΑΖΙ και κατω απο το network settings θα δεις 3 εξτρα επιλογες

που σημαινει 100% οτι εισαι οκ,δε σημαινει ομως αν δεν σου "καθεται" το combo οτι δεν εισαι.

ναι το δοκιμασα το combo αρκετες φορες, αλλα παλι τιποτα.

μπορω να τσεκαρω με καποιον αλλον τροπο?

δεν εχω σκοπο να το κανω downgrade, αλλα καλο ειναι να το εχω για αν ποτε χρειαστει

edit: ακυρο! εκανα το ιδιο combo, αλλα αντι για R3 πατησα L3 και μου τα εβγαλε.

ευχαριστω πολυ mikele! να σαι καλα!

• Like 1

ναι το δοκιμασα το combo αρκετες φορες, αλλα παλι τιποτα.

μπορω να τσεκαρω με καποιον αλλον τροπο?

δεν εχω σκοπο να το κανω downgrade, αλλα καλο ειναι να το εχω για αν ποτε χρειαστει

Δικο μου λαθος sorry L3 ειναι το σωστο.

by the way μιας κ ειπες για 4.82 multiman http://www.psx-place.com/threads/multiman-v04-82-00-deank-adds-4-82-cfw-support.15615/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

τον multiman τον περασα και αυτον εχθες. περασα την προηγουμενη εκδοση, και μεσα στο interface του(τερμα δεξια) ειχε να κατεβασω το update. δεν ειχε ανεβει πουθενα αλλου νομιζω οταν το εκανα.

γιατι λες sorry :P σε βλεπω τοσα χρονια βοηθας εδω μεσα. εμεις θα επρεπε να σου λεμε sorry :P

τον multiman τον περασα και αυτον εχθες. περασα την προηγουμενη εκδοση, και μεσα στο interface του(τερμα δεξια) ειχε να κατεβασω το update. δεν ειχε ανεβει πουθενα αλλου νομιζω οταν το εκανα.

πατησα ακριβως οτι μου ειπες, και δεν επιανε. δοκιμασα τα ιδια ακριβως κουμπια αλλα με L3 και επιασε κανονικα(L1+R1+L2+R2+Dpad down+L3)

ωραιος μια χαρα,σου εχω στειλει πμ για λιωσιμο..... :-D

• Like 1

καταρχην τσεκαρεις με το MinVerChk αν η κονσολα σου κατεβαινει απο 3.56 και ΚΑΤΩ

αυτο γιατι πρεπει να το τσεκαρω δεν μπορω να περασω το ενα cfw πανω στο αλλο?

αυτο γιατι πρεπει να το τσεκαρω δεν μπορω να περασω το ενα cfw πανω στο αλλο?

οκ εισαι με cfw δεν το προσεξα,στις πρωτες σελιδες υπαρχουν οδηγιες.

ΑΝ ΔΕΝ παιζεις online,μεινε εκει που εισαι,δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις.

κανε υπομονη να βγει της Rebug Team

• Like 1

Καλησπέρα παιδια.Εχω το ps3 fat 40gb με cfw 4.80 . Εχω ενα 250gb σκληρο δισκο απο παλιο μου λαπτοπ. Μπορω να τον βαλω πανω στο ps3? Αν ναι πρεπει να κάνω φορματ στο σκληρο δισκο? Και τελος χρειαζεται να βαλω κατι αλλο μεσα στο σκληρο ώστε να μην εχω καποιο προβλημα με το cfw? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα παιδια.Εχω το ps3 fat 40gb με cfw 4.80 . Εχω ενα 250gb σκληρο δισκο απο παλιο μου λαπτοπ. Μπορω να τον βαλω πανω στο ps3? Αν ναι πρεπει να κάνω φορματ στο σκληρο δισκο? Και τελος χρειαζεται να βαλω κατι αλλο μεσα στο σκληρο ώστε να μην εχω καποιο προβλημα με το cfw? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

καντον φορματ NTFS στον υπολογιστη ωστε να μπορει να στον διαβασει η κονσολα.

τον βαζεις πανω,σου ζηταει το cfw που ειχες πριν την αλλαγη σκληρου το οποιο βαζεις σε ενα fat32 usb,

κανει φορματ η κονσολα τον σκληρο,και τελος σου κανει εγκατασταση το cfw.

οταν bootarei βαζεις τα απαιτουμενα Homebrew.(multiman/webman κλπ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...