Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα πρέπει να είσαι σέ 4.82 και να έχεις συνδεμένο τό drive.

Ας μην δουλεύει τό λέιζερ,δεν μας πειράζει.

Σ ευχαριστω! Να ρωτησω και κατι ακομα, αν δε σε ζαλιζω....Αν μεχρι να παρω το drive στα χερια μου εχει βγει πχ OFW 4.83 θα μπει κατ ευθειαν αυτο ετσι? δεν θα παει σε 4.82 οποτε θα εχω προβλημα? Ασχετος εντελως απο PS3....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινησα διαδικασια για το jailbreaking. Αφοτου περασα το 4.82 OFW τσεκαρα τι version εχω και ηταν 1.90 αρα ειμαι οκ για να προχωρησω. Στη συνεχεια περασα το CFW στο φλασακι και τα αρχεια που εχει για την NAND στο αντιστοιχο folder του miniweb. Ετρεξα το miniweb στο pc και σημειωσα την διευθυνση που εδινε εκει. Μετα πηγα στο PS3 στον Browser και αφου ορισα ως αρχικη σελιδα να εμφανιζεται blank πηγα να μπω στην διευθυνση που ειχα σημειωσει πριν. Και δυστυχως δεν ανοιξε ποτε ωστε να δω τα αρχεια, εμεινε κολλημενο στην about:blank. Που κανω λαθος?

Ξεκινησα διαδικασια για το jailbreaking. Αφοτου περασα το 4.82 OFW τσεκαρα τι version εχω και ηταν 1.90 αρα ειμαι οκ για να προχωρησω. Στη συνεχεια περασα το CFW στο φλασακι και τα αρχεια που εχει για την NAND στο αντιστοιχο folder του miniweb. Ετρεξα το miniweb στο pc και σημειωσα την διευθυνση που εδινε εκει. Μετα πηγα στο PS3 στον Browser και αφου ορισα ως αρχικη σελιδα να εμφανιζεται blank πηγα να μπω στην διευθυνση που ειχα σημειωσει πριν. Και δυστυχως δεν ανοιξε ποτε ωστε να δω τα αρχεια, εμεινε κολλημενο στην about:blank. Που κανω λαθος?

Ακολούθα ΑΚΡΙΒΩΣ την παρακάτω διαδικασία.

πηγα να μπω στο Psn και μου λεει για να μπω χρειαζετε αναβαθμιση του firmware πρωτα γιατι? ειμαι με cfw και εχω αλλαξει το console id

το θεμα μου ειναι γιατι μου ζηταει να αναβαθμισω στο τελευταιο firmware για να μπω

Παντα ετσι δεν ηταν? (εκτος αν ειχες spoof).

Ή θυμαμαι λαθος?

δεν το ξερω δεν εχω ξαναμπει.. απλα τις προηγουμενες φορες ηταν μπανατισμενο το id της κονσολας και μου το ελεγε. τωρα που αλαξα id λεει για αναβαθμιση λογισμικου. υπαρχει καποια λυση?

δεν το ξερω δεν εχω ξαναμπει.. απλα τις προηγουμενες φορες ηταν μπανατισμενο το id της κονσολας και μου το ελεγε. τωρα που αλαξα id λεει για αναβαθμιση λογισμικου. υπαρχει καποια λυση?

Ή περνας 4.82 CFW, ή βαζεις spoof.

Ξαναλεω, αν θυμαμαι καλα, γιατι εχω να πιασω Ps3 πανω απο 2 χρονια.

• Like 1

Ή περνας 4.82 CFW, ή βαζεις spoof.

Ξαναλεω, αν θυμαμαι καλα, γιατι εχω να πιασω Ps3 πανω απο 2 χρονια.

υπαρχει καπου οδηγος για το πως γινεται το spoof?

προσπαθησα να το κανω με ενα βιντεο στο utube που ειδα...τα διαλυσα ολα...

δεν εχω πλεον την επιλογη στο xmb για να γραψω pkg αρχεια ουτε το εικονιδιο του webman για να διαλεγω παιχνιδια μεσω webman απο το xmb... πως διορθωνονται αυτα μπορει καποιος να βοηθησει?

ολα κομπλε δοκιμασα να μπω safe mode και εκανα rebuild database και ολα καλα

takisxx για να έχεις πρόσβαση στο PSN πρέπει να έχεις τελευταία έκδοση λογισμικού.

Τα spoof καλό θα είναι να αποφεύγονται, κακό κάνουν παρά καλό,(aka console ban)

gazp πρόσεχε τί κάνεις,δεν βάζεις το cfw στο στικάκι, παρά ένα αρχείο που πρέπει να κατεβάσεις.

Το cfw τό βάζεις στο τέλος αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία.

takisxx για να έχεις πρόσβαση στο PSN πρέπει να έχεις τελευταία έκδοση λογισμικού.

Τα spoof καλό θα είναι να αποφεύγονται, κακό κάνουν παρά καλό,(aka console ban)

gazp πρόσεχε τί κάνεις,δεν βάζεις το cfw στο στικάκι, παρά ένα αρχείο που πρέπει να κατεβάσεις.

Το cfw τό βάζεις στο τέλος αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία.

αρα πρεπει να περασω 4.82 ετσι? Απλα μετα πρεπει να περασω παλι cfw 4,82 απο την αρχη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...