Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα
Πρίν ένα χρόνο περίπου είχα τσιπάρει το ps3 του ανηψιού μου και πρίν λίγες μέρες μου είπε οτι παίζοντας καμιά φορά κολλούσε

Το πήρα,το ανοίγω και κόλλησε στο xmb με κάποια παραμόρφωση στα γραφικά,κάνω restart και έπαιζε κανονικά
Οι θερμοκρασίες ήταν μια χαρά ακόμη και μετά από αρκετή ώρα λειτουργίας και ξεκίνησα από τον σκληρό
Βάζω άλλο σκληρό και κολλάει στο recovery menu με παραμόρφωση στα γραφικά.Το κλείνω,το ανοίγω πάλι και εγκαθιστώ τα πάντα από την αρχή.Βάζω παιχνίδια,παίζω,όλα κομπλέ.Το αφήνω κρυώνει και όταν το ξανάνοιξα,matrix οθόνη και κόλλημα,restart και έπαιζε κανονικά.Έπαιξε για ώρα κανονικά,μερικά restart για έλεγχο και όλα οκ.Μετά από ώρες,δοκιμή και πάλι κόλλημα και περίεργα χρώματα στην οθόνη

Ξαναεγκαθιστώ τα πάντα,αλλά αυτή τη φορά γυρνώντας πρώτα το firmware στην ofw 3.55.Μια από τα ίδια,όταν ήταν κρύο πάντα κολλούσε στο πρώτο boot
Λύσιμο,αλλαγή πάστας,καθάρισμα και πλέον δεν μπαίνει ούτε στο recovery menu,πράσινο λαμπάκι και μαύρη οθόνη.Ο δίσκος δουλεύει,ο ανεμιστήρας τα ίδια αλλά δεν βγαίνει στην οθόνη τίποτα

-Δοκίμασα τα καλώδια ΑV μήπως φταίει το hdmi chip,ούτε με αυτό δουλεύει
-Τσέκαρα την μητρική αλλά με το μάτι δεν βλέπω κάτι περίεργο(όχι οτι ξέρω και από ηλεκτρονικά)
-Στράβωσα τα λαμάκια να ασκούν μεγαλύτερη πίεση,αλλά πάλι τίποτα
-Δοκίμασα κάθε απίθανο συνδυασμό με το power button,που διάβασα στα φόρουμ(graphics reset κλπ),τζίφος
-Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό,να το ανοίξω χωρίς δίσκο,και άλλο δίσκο,πάλι τιποτα

το κλαίμε;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα

Πρίν ένα χρόνο περίπου είχα τσιπάρει το ps3 του ανηψιού μου και πρίν λίγες μέρες μου είπε οτι παίζοντας καμιά φορά κολλούσε

Το πήρα,το ανοίγω και κόλλησε στο xmb με κάποια παραμόρφωση στα γραφικά,κάνω restart και έπαιζε κανονικά

Οι θερμοκρασίες ήταν μια χαρά ακόμη και μετά από αρκετή ώρα λειτουργίας και ξεκίνησα από τον σκληρό

Βάζω άλλο σκληρό και κολλάει στο recovery menu με παραμόρφωση στα γραφικά.Το κλείνω,το ανοίγω πάλι και εγκαθιστώ τα πάντα από την αρχή.Βάζω παιχνίδια,παίζω,όλα κομπλέ.Το αφήνω κρυώνει και όταν το ξανάνοιξα,matrix οθόνη και κόλλημα,restart και έπαιζε κανονικά.Έπαιξε για ώρα κανονικά,μερικά restart για έλεγχο και όλα οκ.Μετά από ώρες,δοκιμή και πάλι κόλλημα και περίεργα χρώματα στην οθόνη

Ξαναεγκαθιστώ τα πάντα,αλλά αυτή τη φορά γυρνώντας πρώτα το firmware στην ofw 3.55.Μια από τα ίδια,όταν ήταν κρύο πάντα κολλούσε στο πρώτο boot

Λύσιμο,αλλαγή πάστας,καθάρισμα και πλέον δεν μπαίνει ούτε στο recovery menu,πράσινο λαμπάκι και μαύρη οθόνη.Ο δίσκος δουλεύει,ο ανεμιστήρας τα ίδια αλλά δεν βγαίνει στην οθόνη τίποτα

-Δοκίμασα τα καλώδια ΑV μήπως φταίει το hdmi chip,ούτε με αυτό δουλεύει

-Τσέκαρα την μητρική αλλά με το μάτι δεν βλέπω κάτι περίεργο(όχι οτι ξέρω και από ηλεκτρονικά)

-Στράβωσα τα λαμάκια να ασκούν μεγαλύτερη πίεση,αλλά πάλι τίποτα

-Δοκίμασα κάθε απίθανο συνδυασμό με το power button,που διάβασα στα φόρουμ(graphics reset κλπ),τζίφος

-Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό,να το ανοίξω χωρίς δίσκο,και άλλο δίσκο,πάλι τιποτα

το κλαίμε;;;

οταν σου δειχνει pixels στην οθονη,σημαινει οτι κατω απο rsx καποια κολληση εχει "σπασει"

το προβλημα χειροτερεψε οταν τραβηξες την μητρικη απο τις ψυχτρες...

Δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθεις περαιτερω...

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα στο forum! Είμαι καινούριος και έχω ένα ps3 με αριθμό CECHL04, date code 8D και original firmware 4.81. Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να κάνω jailbreak και αν ναι που μπορώ να βρω έναν οδηγό; Εάν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα εντός του forum που μπορεί να με βοηθήσει μπορείτε να μου το αναφέρεται! Σας ευχαριστω πολυ!

Το μοντέλο σου γίνεταιjailbreak.

Αρχικές οδηγίες θα βρεις μαζεμένες στην 1η σελιδα του ps3 hacking.

Οδηγό ψάξε στο ιντερνέτ,αλλά χρειάζεσαι και hardware υλικό...

Το μοντέλο σου γίνεταιjailbreak.

Αρχικές οδηγίες θα βρεις μαζεμένες στην 1η σελιδα του ps3 hacking.

Οδηγό ψάξε στο ιντερνέτ,αλλά χρειάζεσαι και hardware υλικό...

Σε ευχαριστω φίλε μου! Δηλαδή θέλω και κάτι σε τσιπάκι; Δεν αρκει μόνο η εγκατάσταση του firmware;

Σε ευχαριστω φίλε μου! Δηλαδή θέλω και κάτι σε τσιπάκι; Δεν αρκει μόνο η εγκατάσταση του firmware;

εγκατασταση του custom firmware περνας ΑΦΟΥ εχεις κανει downgrade την κονσολα σε 3.55

με e3 Flasher/Progskeet 

Η Sony εβγαλε 4.82 update firmware για να κλεισει τις "οποιες" τρυπες ειχαν βρει τα hackeronia...

Οποτε το νου σας μην αναβαθμισετε οσοι παιζετε online!!!

Καλησπέρα σας

Είμαι σε διλλημα να το κάνω ή όχι με cfw. Αυτή τη στιγμη φορά 4.81 official. Το θέμα είναι οτι αν κάνω cfw υπάρχει τεράστιο ρίσκο για ban απο οτι ξέρω σωστα?? Δώστε μου κάποιον οδηγό πείτε μου αν το κάνω υπάρχει τροπος να μη banaristo??

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα σας

Είμαι σε διλλημα να το κάνω ή όχι με cfw. Αυτή τη στιγμη φορά 4.81 official. Το θέμα είναι οτι αν κάνω cfw υπάρχει τεράστιο ρίσκο για ban απο οτι ξέρω σωστα?? Δώστε μου κάποιον οδηγό πείτε μου αν το κάνω υπάρχει τροπος να μη banaristo??

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΔΕΝ υπαρχει τροπος να το αποφυγεις.

οσες εφαρμογες υπαρχουν,πιο πολυ για ψυχολογικους λογους υπαρχουν.

μπαινεις με τον σταυρο στο χερι και ο θεος βοηθος....

αν εισαι fan online,αστην οπως ειναι.

Καλημέρα,

Έχω ένα PS3 και του έχω περασμένο CFW ermak 4,81. Έχω παρατηρήσει ότι ενώ τα περισσότερα παιχνίδια παίζουν κανονικά μεσώ multiman, υπάρχουν κάποια που όταν πάνε να φορτώσουν γυρίζουν πίσω στο ΧΜΒ. (Πχ little big planet, Grand turismo 6). Σε φίλο με παλαιότερο cfw (από άλλον προγραμματιστή), τα ίδια παιχνίδια (τα ίδια backup) παίζουν κανονικά.

Αν αλλάξω CFW θα διορθωθεί; Ποιο προτείνετε;

Ευχαριστώ

• Moderators

Καλημέρα,

Έχω ένα PS3 και του έχω περασμένο CFW ermak 4,81. Έχω παρατηρήσει ότι ενώ τα περισσότερα παιχνίδια παίζουν κανονικά μεσώ multiman, υπάρχουν κάποια που όταν πάνε να φορτώσουν γυρίζουν πίσω στο ΧΜΒ. (Πχ little big planet, Grand turismo 6). Σε φίλο με παλαιότερο cfw (από άλλον προγραμματιστή), τα ίδια παιχνίδια (τα ίδια backup) παίζουν κανονικά.

Αν αλλάξω CFW θα διορθωθεί; Ποιο προτείνετε;

Ευχαριστώ

Σε ermak 4.81 είμαι κι εγώ και τρέχω τα πάντα. Αν κάτι δεν τρέχει, σημαίνει ότι πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις μέσα από το μενού του MM.

---------------------------------

In other news, το ξαναρωτάω για πέμπτη φορά, μπας κι έχει βρεθεί τρόπος να γίνεται: υπάρχει τρόπος να δουλέψει το remote play του PS3 με android κινητό;

• Like 1

Σε ermak 4.81 είμαι κι εγώ και τρέχω τα πάντα. Αν κάτι δεν τρέχει, σημαίνει ότι πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις μέσα από το μενού του MM.

Κι εγώ τα πάντα τρέχω εκτός από αυτά τα 2. Τις ρυθμίσεις που έχω στα άλλα έχω και σε αυτά. Και τα 2 την 1η φορά ζητάνε τις αναβαθμίσεις τους. Το LBP σε βγάζει απευθείας στο xmb ενώ το turismo σου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν πρέπει να παίζεις για πολύ ώρα κλπ και μετά γυρίζει στο xmb και αυτό.

Θα το ψάξω λίγο ακόμα με το MM.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...