Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημερα παιδες.Μετα απο μια ωρα παιχνιδιου περιπου σε ps3 cfw (4,81) oι θερμοκρασιες του ειναι 67 και 70 αντιστοιχα.Τι χρειαζεται να κανω?Ανοιγμα και καθαρισμο-αλλαγη παστας κτλ η ακομη με καποια ρυθμιση  τoυ ανεμιστηρα μεσω webman,και αν ναι ποιες ειναι οι θερμοκρασιες που πρεπει να βαλω?Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Σας ευχαριστω.

μια φορα τον χρονο θελει καθαρισμα και αλλαγη θερμαγωγιμης.

Αν δεν εχεις κανει,πρεπει...

αν εχεις κανει προσφατα,βαλε 42% στον webman και τσεκαρε.

Παιδια μια βοηθεια για jailbreak εχω ( PS3 CECH 2504B - Date 0c ) με firmware 4.80  υπαρχει καποιος οδηγος απο αρχη μεχρι τελος... ?

αν εχεις e3 flasher ψαχνεις στα "γνωστα" ξενα site.

αν δεν εχεις e3 flasher,δεν μπορεις να κανεις τιποτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει στάνταρ θερμοκρασία στο 42% ανάλογα την κονσόλα,η κάθε μία δουλεύει διαφορετικά.

Το όριο με gaming μετά από ώρα πρέπει να είναι 65 βαθμοί μέγιστο.

55-60 είναι μια πολύ καλή απόδοση.

Εκανα update σε 4.81 και εβαλα λιγο το black flag να παιξω.Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν βρισκει να saves του παιχνιδιου και πρεπει να κανω new game.Υπαρχει καμια λυση η να αρχισω καινουριο save;;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Γεια σας.Εχω μια σημαντικη απορια.Αυριο,μεθαυριο θα παω να τσιπαρω το ps3 μου και και θα ηθελα να ρωτησω αμα ηταν καλυτερα να παρω το ps3 στο custom firmware 3.55 και να βαλω μονος μου το cfw ή να του πω να βαλει ο ιδιος το cfw.Το ρωταω αυτο γιατι σκεφτομουν μηπως ηταν καλυτερα να το βαλω ο ιδιος το cfw για να ειμαι σιγουρος,και γι αυτο θα ηθελα και αλλες γνωμες σχετικα με αυτο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά. Έχω πάρει ένα ps3 σλιμ μεταχειρισμένο με cfw και επειδή είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με ps (δεν είχα ποτέ μου) έχω ψιλοχαθεί λίγο. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλά είναι τόσα πολλά και τα συναντάω όλα για πρώτη φορά που έχω χαθεί λίγο, γι'αυτό θα ήθελα να σας κάνω κανά 2 ερωτήσεις.

Καταρχήν το μοντέλο που έχω είναι το CECH-2504B και εκεί που γράφει το firmwrare που φοράει γράφει:

mmcm Έκδοση: 04.81.02

PS3 System: Firmware 4.80 [sC-35 / PL3]

Firmware Mode: COBRA 7.30 compatible

Είναι εντάξει με τα συγκεκριμένα ή μπορώ να βάλω κάποιο που να είναι καλύτερο?

To ρωτάω αυτό γιατί παλεύω τις τελευταίες μέρες να παίξω κάποια παιχνίδια από ps2 που είναι σε iso ή bin και δεν τα καταφέρνω και λέω μήπως παίζει ρόλο το firmware.

Μπορώ με κάποιον τρόπο να κάνω ας πούμε κάτι σαν restore και να τα επαναφέρω όλα για να σβηστούν τυχόν αρχεία save παιχνιδιών κτλ από τον προηγούμενο κάτοχο και να επανέλθουν όλες οι ρυθμίσεις στο κανονικό ή θα χαθεί το firmware που έχει και θα επανέλθει στο official της Sony?

Και εάν επανέλθει στο official της Sony θα είναι στο 3.55 ουτώς ώστε να μπορώ να ξαναπεράσω CFW ή θα είναι σε μεταγενέστερο?

Παιδιά ρωτάω πολλά Sorry αλλά αν δεν ασχοληθείς με κάτι απ'την αρχή και το πιάσεις απ'το τέλος δύσκολα τα πράγματα.

Όποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του.

Σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω πάρει ένα ps3 σλιμ μεταχειρισμένο με cfw και επειδή είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με ps (δεν είχα ποτέ μου) έχω ψιλοχαθεί λίγο. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλά είναι τόσα πολλά και τα συναντάω όλα για πρώτη φορά που έχω χαθεί λίγο, γι'αυτό θα ήθελα να σας κάνω κανά 2 ερωτήσεις.

Καταρχήν το μοντέλο που έχω είναι το CECH-2504B και εκεί που γράφει το firmwrare που φοράει γράφει:

mmcm Έκδοση: 04.81.02

PS3 System: Firmware 4.80 [sC-35 / PL3]

Firmware Mode: COBRA 7.30 compatible

Είναι εντάξει με τα συγκεκριμένα ή μπορώ να βάλω κάποιο που να είναι καλύτερο?

To ρωτάω αυτό γιατί παλεύω τις τελευταίες μέρες να παίξω κάποια παιχνίδια από ps2 που είναι σε iso ή bin και δεν τα καταφέρνω και λέω μήπως παίζει ρόλο το firmware.

Μπορώ με κάποιον τρόπο να κάνω ας πούμε κάτι σαν restore και να τα επαναφέρω όλα για να σβηστούν τυχόν αρχεία save παιχνιδιών κτλ από τον προηγούμενο κάτοχο και να επανέλθουν όλες οι ρυθμίσεις στο κανονικό ή θα χαθεί το firmware που έχει και θα επανέλθει στο official της Sony?

Και εάν επανέλθει στο official της Sony θα είναι στο 3.55 ουτώς ώστε να μπορώ να ξαναπεράσω CFW ή θα είναι σε μεταγενέστερο?

Παιδιά ρωτάω πολλά Sorry αλλά αν δεν ασχοληθείς με κάτι απ'την αρχή και το πιάσεις απ'το τέλος δύσκολα τα πράγματα.

Όποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του.

Σας ευχαριστώ.

κατ'αρχην εχεις το προτελευταιο firmware 4.80,υπαρχει κ νεοτερο 4.81(δεν ειναι απαραιτητο για τα iso,οποτε θες το αναβαθμιζεις)

θα κοιταξεις να εχεις webman mod/webman games στην κονσολα σου για να παιζεις τα iso σωστα.

αν δεν εχεις,το κανεις enable απο rebug toolbox.

αν δεν ξερεις πως η δεν υπαρχει toolbox στειλε μνμα να σε βοηθησω.

δεν χρειαζεται να κανεις restore,κανεις delete τον user και σβηνονται ταυτοχρονα τα save του κλπ.

στα game data utility πιο πανω σβηνεις οτι δεν χρειαζεσαι(περιεχει updates + installation παιχνιδιων)

το firmware δεν χανεται,θα πρεπει να το περασεις παλι με ενα usb αλλα μην μπεις σε αυτη τη διαδικασια.

• Like 1

Φίλε mikele Ευχαριστώ. Μου δίνεις τόσες πληροφορίες μαζεμένες που σε τόσες πολλές σελίδες δεν πρόκειται να τις έβρισκα.

Θα κάτσω να ψαχτώ λίγο με webman mod / webman games και rebug toolbox που μου είπες και να διαβάσω να δω τι είναι και τι παίζει και αν δεν τα καταφέρω θα ζητήσω ξανά την βοήθειά σου.

Σου είμαι Υπόχρεος.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...