Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα σας,

Νέος στο Ps3, δώρο το έκαναν στα παιδιά, ο mikele13- μου εβαλε custom firmware αλλά έχω μια ερώτηση

Πως φορτίζουμε τα ρεμοτε, δεν έχω το γνήσιο καλώδιο, πως το φορτίζω από την μπριζα να μην έχω ανοιχτό το Ps3?

Δημοσ.

Καλημερα σας,

Νέος στο Ps3, δώρο το έκαναν στα παιδιά, ο mikele13- μου εβαλε custom firmware αλλά έχω μια ερώτηση

Πως φορτίζουμε τα ρεμοτε, δεν έχω το γνήσιο καλώδιο, πως το φορτίζω από την μπριζα να μην έχω ανοιχτό το Ps3?

οταν παιζεις να φορτιζεις τα χειριστηρια.

πατωντας για 3 δευτερα το μεσαιο button σου δειχνει την σταθμη της μπαταριας.

Δημοσ.

καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ενα ps3, το ποιο πρόσφατο που να παίρνει cfw. Ποιο μοντέλο μου προτείνεται ώστε να έχω όλα τα καλούδια και να παίρνει το cfw, και που μπορω να βρω κανενα vfm ?

Δημοσ.

αυτα που ειναι στην αγορα τωρα δεν παιρνει κανενα

μονο μεταχειρισμενο αν παρεις σου στελνω πμ εχω να σου δωσω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα...εχω δυο ps3. To ενα ειναι Cech3004b με 4.66 ofw και το αλλο Cech2004b με 4.81 ofw (ηταν το βασικο μου)....υπαρχει τροπος να χακαρω καποιο?

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση!

Εχω το Rebug στο PS3 Slim μου.

Επαιζα online παλια χωρις κανενα προβλημα Demon Souls/Dark Souls. 

Το αναβαθμισα στο τελευταιο Regub CFW αλλα μου πεταει ενα error 8002Α224.

Τι μπορω να κανω για να παιξω online?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση!

Εχω το Rebug στο PS3 Slim μου.

Επαιζα online παλια χωρις κανενα προβλημα Demon Souls/Dark Souls.

Το αναβαθμισα στο τελευταιο Regub CFW αλλα μου πεταει ενα error 8002Α224.

Τι μπορω να κανω για να παιξω online?

Package manager /install Package /system storage Κάνεις εγκατάσταση το Rebug Toolbox.

Το τρέχεις πας τέρμα δεξιά utilities τελευταία επιλογή κάτω και αλλάζεις την idps σε cex (EID 85)

Κάνεις quit Toolbox και κάνεις test network να δεις αν psn επιλογή λέει success

Αν βγάζει το ίδιο σφάλμα τότε You have been banned...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά

πήρα ένα μεταχειρισμένο ps3 για να το τσιπάρω και να το δώσω στα ανήψια μου

Το τσέκαρα και δούλευε κανονικά,έβαλα e3 flasher και μόλις το άνοιξα έβγαλε κόκκινο λαμπάκι και έσβησε

βγάζω το e3 flasher,το ανοίγω και άνοιξε κανονικά

έγινε αυτό 3-4 φορές και παρατήρησα οτι το έκανε μόνο όταν ασκούσα πίεση στο nor clip

Αφού βαρέθηκα το παράτησα για να το πιάσω άλλη μέρα

όμως το συναρμολόγησα πάλι χωρίς e3 flasher και βγάζει πάλι κόκκινο λαμπάκι και σβήνει

wtf????

-Aνάβει το πράσινο,μετά από λίγα δευτερόλεπτα αναβοσβήνει το κόκκινο με 3 μπίπ και κλείνει

Επεξ/σία από musiccc444
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

πήρα ένα μεταχειρισμένο ps3 για να το τσιπάρω και να το δώσω στα ανήψια μου

Το τσέκαρα και δούλευε κανονικά,έβαλα e3 flasher και μόλις το άνοιξα έβγαλε κόκκινο λαμπάκι και έσβησε

βγάζω το e3 flasher,το ανοίγω και άνοιξε κανονικά

έγινε αυτό 3-4 φορές και παρατήρησα οτι το έκανε μόνο όταν ασκούσα πίεση στο nor clip

Αφού βαρέθηκα το παράτησα για να το πιάσω άλλη μέρα

όμως το συναρμολόγησα πάλι χωρίς e3 flasher και βγάζει πάλι κόκκινο λαμπάκι και σβήνει

wtf????

-Aνάβει το πράσινο,μετά από λίγα δευτερόλεπτα αναβοσβήνει το κόκκινο με 3 μπίπ και κλείνει

κατα πασα πιθανοτητα,βραχυκυκλωμα nor 

μηπως φλασαρες ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...