Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα dlc όπως λέει και ο Miκελε θέλουν εσωτερικό σκληρό για να τα τρέξεις.

Σε όποια περίπτωση παίρνεις backup και το περνάς στον μεγαλύτερο.

Δημοσ.

OK, έστησα το ps3netserv και προσπαθώ να φορτώσω το transformers: devastation από το desktop μου. Δεν τα καταφέρνω όμως, αφού με πετάει πίσω στο XMB κάθε φορά. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει, ή να ρίξω το φταίξιμο στο ότι το ps3 είναι ασύρματα συνδεδεμένο;

Δημοσ.

γεια χαρα θελω να ρωτησω κατι, εχω του Last update  του ermak στο ps3 θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να βαλω στην αρχικη οθονη το xmb μια στηλη με τα ρετρο games,ps1 games,ps2 games. η στηλη αυτη δεν υπαρχει στην οθονη του xmb παρα μονο υπαρχει στηλη οταν μπαινω στην οθονη του Multiman, γνωριζει καποιος να βοηθησει?

• Like 1
Δημοσ.

γεια χαρα θελω να ρωτησω κατι, εχω του Last update του ermak στο ps3 θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να βαλω στην αρχικη οθονη το xmb μια στηλη με τα ρετρο games,ps1 games,ps2 games. η στηλη αυτη δεν υπαρχει στην οθονη του xmb παρα μονο υπαρχει στηλη οταν μπαινω στην οθονη του Multiman, γνωριζει καποιος να βοηθησει?

Χρειάζεσαι τον webman. Και θα τα έχεις στο xmb

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Το ,,ps3 ,μολις το πηρα για τα πιτσιρικια μου και γενικα ψαχνομαι τωρα!

Και κατι αλλο αν μπορεις να μου λυσεις μια απορια. Αγορασα το wonderbook book of spels. Αλλα δεν ολοκληρωνει την εγκατασταση κολαει καμια φορα στο 60 % καμια φορα στο 30. Τι μπορει να φταιει? Εχω δοκιμασει κιαλα παιχνιδια για να δω αν ειναι χαλασμενο το ματι αλλα τα παοζει κανονικα.δοκιμασα και 2 ταινειες bluray και τις παιζει και αυτες.το μονο που δεν φορτωνει ειναι το συγκεκριμςνο παιχνιδι.τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Κολλαει και δεν παει αλλο. Οταν προσπαθησω να το ξαναβαλω μετα μου βγαζει ενα ερρορ και μου λεει να τσεκαρω το ,disc αν ειναι καθαρο. Αλλα την πρωτη φορα που θα το βαλω(οταν ανοιξω το ps3) κολλαει στο ινσταλ

Ειναι δοκιμασμενο σε αλλο ps3 χωρις τσιπακι και παοζει κανονικα.

Δημοσ.

Αν κολλάει άστο ίσως περνάει μεγάλο αρχείο.αν και πάλι δεν μπορείς βρες το game από τορρεντ.

Δημοσ.

Σε τορεντ δεν υπαρχει το ελληνικο που θελω για τα παιδια αυτη ειναι η βλακεια. Τι να πω θα το ξαναβαλω και βλεπουμε.δεν εχεις ιδεα τι μπορει να φταει ε? Δεν ειναι θεμα firmware?

Δημοσ.

OK, έστησα το ps3netserv και προσπαθώ να φορτώσω το transformers: devastation από το desktop μου. Δεν τα καταφέρνω όμως, αφού με πετάει πίσω στο XMB κάθε φορά. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει, ή να ρίξω το φταίξιμο στο ότι το ps3 είναι ασύρματα συνδεδεμένο;

Τρέχει κανονικά ο webman? Σου βγάζει μήνυμα ότι φορτώθηκε το iso?

Αν σου βγάζει μήνυμα ότι φορτώθηκε, θα πρέπει να σου εμφανίζει το εικονίδιο του bluray...

Δημοσ.

Αν κολλάει άστο ίσως περνάει μεγάλο αρχείο.αν και πάλι δεν μπορείς βρες το game από τορρεντ.

μαλλον πρεπει να ειναι το bluray του ps3 τελικα διοτι δοκιμασα παλι σημερα να παιξει μια ταινεια και δεν την φορτωνε. την φορτωνει μονο οταν ανοιγω το ps3(και ειναι κρυο μαλλον) μετα δεν ξαναφορτωνει. υπαρχει καποιος εδω που να ξερει απο καθαρισμο του bluray η για αντικατασταση αν δεν φτιαχτει με το καταλληλο κοστος? παρακαλω να μου στειλει αν ξερει καποιος μηνυμα ειμαι απο πειραια

Δημοσ.

Τρέχει κανονικά ο webman? Σου βγάζει μήνυμα ότι φορτώθηκε το iso?

Αν σου βγάζει μήνυμα ότι φορτώθηκε, θα πρέπει να σου εμφανίζει το εικονίδιο του bluray...

ΟΚ για να γίνω πιο σαφής, δεν χρησιμοποιώ iso, αλλά το κλασσικό folder style. Δοκίμασα τη μετατροπή σε iso με το genps3iso αλλά δεν εμφανίζονταν καν σαν αποτέλεσμα στην λίστα με τα παιχνίδια, οπότε το παράτησα το συγκεκριμένο κομμάτι (το iso ήταν μέσα στο PS3ISO φάκελο).

Τα folder-like παιχνίδια εμφανίζονται κανονικά στη λίστα, και το path τους αναγράφεται κανονικά. Tο mounting φαίνεται να γίνεται επίσης, αφού επιλέγω το παιχνίδι, και αμέσως μετά το notification πώς φορτώθηκε, πηγαίνω σε μαύρη οθόνη.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα επιστρέφει στο XMB χωρίς ένδειξη του τι μπορεί να πήγε στραβά.

Δημοσ.

Περίμενε να σου ανεβάσω ένα προγραμματάκι για μετατατροπή game folder σε iso με παραθυρικό περιβάλλον. Εγώ τα έχω μετατρέψει όλα σε iso και δεν έχω κανένα θέμα.

http://www.mediafire.com/file/ro5d9upqciwlqzq/PS3_ISO_TOOLS_V2.2.rar

Κατέβασε το από δω, δοκίμασε το και πές μου αν έχεις κάποιο θέμα. Είναι σχετικά παλιά έκδοση αλλά πιστεύω θα σου δουλέψει μια χαρά

ΟΚ για να γίνω πιο σαφής, δεν χρησιμοποιώ iso, αλλά το κλασσικό folder style. Δοκίμασα τη μετατροπή σε iso με το genps3iso αλλά δεν εμφανίζονταν καν σαν αποτέλεσμα στην λίστα με τα παιχνίδια, οπότε το παράτησα το συγκεκριμένο κομμάτι (το iso ήταν μέσα στο PS3ISO φάκελο).

Τα folder-like παιχνίδια εμφανίζονται κανονικά στη λίστα, και το path τους αναγράφεται κανονικά. Tο mounting φαίνεται να γίνεται επίσης, αφού επιλέγω το παιχνίδι, και αμέσως μετά το notification πώς φορτώθηκε, πηγαίνω σε μαύρη οθόνη.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα επιστρέφει στο XMB χωρίς ένδειξη του τι μπορεί να πήγε στραβά.

Εγώ με τα game folders είχα διάφορα θεματάκια που με τη μετατροπή σε iso δεν τα αντιμετωπίζω πλέον, είτε από τον εσωτερικό δίσκο του ps3, είτε από το ps3netsrv...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενε να σου ανεβάσω ένα προγραμματάκι για μετατατροπή game folder σε iso με παραθυρικό περιβάλλον. Εγώ τα έχω μετατρέψει όλα σε iso και δεν έχω κανένα θέμα.

http://www.mediafire.com/file/ro5d9upqciwlqzq/PS3_ISO_TOOLS_V2.2.rar

Κατέβασε το από δω, δοκίμασε το και πές μου αν έχεις κάποιο θέμα. Είναι σχετικά παλιά έκδοση αλλά πιστεύω θα σου δουλέψει μια χαρά

Εγώ με τα game folders είχα διάφορα θεματάκια που με τη μετατροπή σε iso δεν τα αντιμετωπίζω πλέον, είτε από τον εσωτερικό δίσκο του ps3, είτε από το ps3netsrv...

Nope...το πρόγραμμα crash-άρει αμέσως μόλις επιλέξω να ξεκινήσει την μετατροπή. Δοκίμασα με διάφορες επιλογές στις ρυθμίσεις του εργαλείου και πάντα καταλήγω στο ίδιο σημείο (tool.exe has stopped working). 

Καμία ιδέα; Βλέπω πως υπάρχει ένα υποτυπώδες log αρχείο στο φάκελο του εργαλείου...αλλά είναι άδειο. :P

UPDATE : Έπρεπε να το googlar-ω πριν απαντήσω...Το πρόγραμμα δεν λειτουργεί αν είναι ανοιχτό το Teamviewer... Σε κάθε περίπτωση όποιος διαβάσει το μήνυμά μου τώρα θα ξέρει. :Ρ

UPDATE No 2: Καμία βελτίωση όσον αφορά την αναγνώριση των iso...Δεν εμφανίζονται ποτέ στην λίστα με τα παιχνίδια του webman (κάνω refresh html/xml + restart). Τα folders συνεχίζουν και εμφανίζονται σωστά. Μάλλον υπάρχει κάποιο βήμα στη διαδικασία που μου λείπει αλλά δεν ξέρω τι...

UPDATE 3 (Tελικό, προς το παρόν) : Τελικά υπήρξε πρόοδος. Κατάφερα να τρέξω iso ενώ το ps3 ήταν συνδεδεμένο με wi-fi. Δεν παρατήρησα κάποιου είδους πρόβλημα με την καθυστέρηση (υπάρχει τρόπος να δω ακριβώς τα ms;). Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για το Ultimate Marvel vs Capcom 3 που δοκίμασα.

Έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις: Ο webman δεν εμφανίζει ΤΙΠΟΤΑ όσο η κονσόλα είναι σε Normal mode (Rebug Toolbox). Σε Rebug mode, δείχνει τα folder-like games, αλλά δεν έτρεξα πάλι κάποιο για να δω αν δουλεύει η μέθοδος. Τα ISO πουθενά. Εν αντιθέσει, ο Multiman δείχνει τα ISO, αλλά όχι τα folder!

Τα παραπάνω συμβαίνουν ενώ τα παιχνίδια είναι αποθηκευμένα σε NTFS εξωτερικό σκληρό που είναι συνδεδεμένος στο desktop μου. Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να διασαφηνισει αν το συγκεκριμένο setup προκαλεί το πρόβλημα με την αναγνώριση των παιχνιδιών παραπάνω.

Επεξ/σία από Dr41k
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...