Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα στικακια του modguru και 70 να ειχαν το αξιζουν μεχρι δραχμης! ασε που οτι απορειες εχεις δεν σε αφηνει να το παρεις μεχρι να στις λυσει ολες.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τα στικακια του modguru και 70 να ειχαν το αξιζουν μεχρι δραχμης! ασε που οτι απορειες εχεις δεν σε αφηνει να το παρεις μεχρι να στις λυσει ολες.

Έχουμε πουθενά φωτογραφία από το στικάκι του;; Είναι open λύση ή κάτι άλλο;

Πάντως ελπίζω το service του και το στικάκι του να είναι καλύτερα από την ορθογραφία του!! :P

---------- Προσθήκη στις 12:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:40 ----------

ΑΥτό σημαίνει ότι το τσιπάκι έρχετε απρογραμμάτιστο και δεν παίζει στο ΠΣ3.

Μόλις το παραλάβεις, βάζεις εσύ το πρόγραμμα που κάνει όλα τα καλούδια στο ΠΣ3, αφού το συνδέσεις στον υπολογιστή.

OK, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και την διευκρίνηση.

Αλλά αυτό που ρωτάω είναι (για ακόμη μια φορά): Αν το προγραμματίσω με OPEN firmware και του βάλω (λογικά) Open Manager (αντί για Backup Manager v2 κτλ.), μετά αν θέλω να βάλω το PS3Key firmware (το original, OXI το open!) μπορώ να το κάνω αυτό ή θα έχω κάποιο θέμα/πρόβλημα επειδή έχω πάνω το OPEN firmware;;;;;;

Δημοσ.

open ειναι φιλε μου. για after sale service δεν ξερω γιατι δεν μου εχει τυχει κατι...για on line εξυπηρετιση να σου πω οτι εχω ερθει πια σε σημειο να ντρεπομαι να τον καλεσω απο τα πολλα τηλεφωνηματα που του εχω κανει...

Δημοσ.

"PS Jailbreak is now available worldwide!

[2010.10.07]

We have now shipped all our loyal dealers and we assure you, the wait has been worthwhile. We apologize for the delay of the support we promised, but it is indeed coming. We will officially be releasing our support for new firmwares by October 20th, and Backup Manager v1.1 a few days after. It will have all the features that clone makers have been providing, along with some new ones that will blow you all away. As mentioned in previous news updates, we are still receiving large amounts of mail about our high price compared to our competition, so we will reiterate. Clones are low quality, have high defect rates and will only work on firmware 3.41. So for all you dealers out there, why buy a product that limits your market? Ours allows you to distribute to all end users and provides your clients with more options.

SO LIQUIDATE ALL YOUR STOCK CLONE DEALERS AND GET READY TO JOIN THE PIONEERS OF THE INDUSTRY, THE PS JAILBREAK TEAM!!! "

αναβαθμίστηκε σήμερα το επίσημο site του πρώτου psjailbreak,δεν πιστέυω τπτ αν δεν δω αποτελέσματα, και στις 5 σεπτεμβρίου είχαν πει οτι στις 15 "το πολύ" θα είχαν βγάλει τον backup manager v1.1 αλλα τπτ, ή είδαν πως πάνε οι χάκερς και λένε καθίστε να βγάλουμε φοβερό Update που δεν το έχει ο ανταγωνισμός ή λένε ας βγάλουμε και 2ο αβαβα μήνυμα και όσο πουλήσουμε ακόμα σε όσους δεν μας πήρανε χαμπάρι ακόμα.....

μακάρι να βγω ψέυτης αλλα πιστέυω είναι το 2ο.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι ό,τι και να βγάλουν, και πάλι οι τύποι του PSGroove και PSFreedom θα βγάλουν κάτι καλύτερο. Γιατί open community > closed community.

Δημοσ.

Παιδιά για να παίξω σε εξωτερικό δίσκο πρέπει να είναι σε fat32? Και τί φάκελο φτιάχνω για να δει τα παιχνίδια?

Δημοσ.
Παιδιά για να παίξω σε εξωτερικό δίσκο πρέπει να είναι σε fat32? Και τί φάκελο φτιάχνω για να δει τα παιχνίδια?

ναι fat32 αναγκαστικά, στο root directory φτιαχνεις έναν φάκελο ονόματι gamez και εκει μέσα χώνεις ότι θες . τα παιχνίδια μπορείς να αλλάξεις τα ονόματα(bles20248234 πχ)με το πραγματικό του όνομα μέσα εκεί για να τα ξεχωρίζεις,πάλι τα διαβάζει κανονικά.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση;Έκανε κανείς backup το GOW3 και του παίζει με Internal hdd πάντα, εμένα που δοκίμασα δεν παίζει ξεκινάει και με πετάει στο xmb , τωρα δοκιμάζω κάτι άλλο και αν παίξει θα σας το πω!!!

Δημοσ.

παιδια μια εωτηση στα γρηγορα γιατι το θεμα εφτασε 100 σελιδες , εχω ενα ps3 που λογω στρατου εχω να το κανω update 8 μηνες...

1) τι κανω για να μην χασω την δυνατοτητα του jb?

2) ποιο usb για jb ειναι το καλυτερο να επιλεξω? αξιζει να περιμενω για κατι καλυτερο?

Δημοσ.
Να κάνω μια ερώτηση;Έκανε κανείς backup το GOW3 και του παίζει με Internal hdd πάντα, εμένα που δοκίμασα δεν παίζει ξεκινάει και με πετάει στο xmb , τωρα δοκιμάζω κάτι άλλο και αν παίξει θα σας το πω!!!

Gow 3 εξωτερικό δίσκο τοχω εγώ

παιδια μια εωτηση στα γρηγορα γιατι το θεμα εφτασε 100 σελιδες , εχω ενα ps3 που λογω στρατου εχω να το κανω update 8 μηνες...

1) τι κανω για να μην χασω την δυνατοτητα του jb?

2) ποιο usb για jb ειναι το καλυτερο να επιλεξω? αξιζει να περιμενω για κατι καλυτερο?

Googlareis "download 3.41 firmware ps3" το κατεβάζεις απο 1 λινκ και το βάζεις στο ps3 για JB

Δημοσ.
Gow 3 εξωτερικό δίσκο τοχω εγώ

Με ποιό usb stick/open source jailbreak και με ποιό homebrew το φορτώνεις, επίσης το έκανες backup από δισκάκι ή το βρήκες από το "Θείο";

Δημοσ.

παιδια μολις μου ηρθε το ps3break.

το ps3 μου εχει την 3,40 μεσα , πρεπει πρωτα να περασω

καποια αλλη (3,41?) ?

υπαρχει καποιο link με how-to , γιατι φτασαμε τις 100 σελιδες.

ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...