Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπα... τα ίδια... μην σε κουράζω ρε αγόρι, κάτι περίεργο συμβαίνει.. Ευχαριστώ πάντως

μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά?

πες μου τα βήματα που κάνεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει καποιος που να το κανει με πολυ μικρο κοστος ή δωρεαν στην Αθηνα ?

Mεσω ebay το e3 flasher βγαινει καπου στα 35ευρω

αν δεν βρηκες πες μου γενικα τσιπαρω ολες τις κονσολες

ρε παιδια μηπως ξερετε μια λυση να διαβαζει ntfs στικακια το ps3 με Multiman? ειδα κατι οδηγους αλλα ολο μου βγαζει το μηνυμα:

USB.CFG configuration not found!
Please disconnect all USB devices and connect the NTFS HDD.
after pressing the X button to continue I get this message.

NTFS HDD auto-detection failed!
PLease create a proper USB.CFG file with vendor/devices decriptors
and save it as: /dev_hdd0/game/BLES80608/USIRDIR/USB.CFG

Το ίδιο πρόβλημα είχα και γώ φίλε μου. Η λύση είναι YouTube.

Αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις αρκετά βιντεάκια που σου εξηγούν βήμα βήμα πώς να συντάξεις το δικό σου configuration file για τον εκάστοτε δίσκο. Μόλις μπορέσω θα ψάξω να βρω ποιό είχα χρησιμοποιήσει εγώ. Προσοχή μόνο στις οδηγίες που δίνουν για τη δημιουργία και σώσιμο του αρχείου. Εγώ εκεί είχα φάει κόλλημα.

Γεια σας εχω ενα ps3 slim που εχει την μητρικη jtp-001 και χρησιμοποιω το progskeet 1.2,βρηκα πως οι συνδεσεις πρεπει να γινουν οπως λεει εδω,λεει στην φωτο

wp#/Acc tied to Vcc

Byte# tied to Vcc

αρα το πιν wp του progkeet δεν το συνδεω πουθενα στην μητρικη μιας και το wp της nor ειναι ειδη συνδεδεμενο με τα 3,3v στην μητρικη σωστα??

Επισης το ce# πρεπει να συνδεθει στο secondary και οχι στο primary συνφωνα με την φωτο σωστα?

Επισκέπτης

Γεια σας...μένω στο ηράκλειο, μπορεί κάποιος να τσιπάρει το ps3 μου ;

Γεια σας εχω ενα ps3 slim που εχει την μητρικη jtp-001 και χρησιμοποιω το progskeet 1.2,βρηκα πως οι συνδεσεις πρεπει να γινουν οπως λεει εδω,λεει στην φωτο

wp#/Acc tied to Vcc

Byte# tied to Vcc

αρα το πιν wp του progkeet δεν το συνδεω πουθενα στην μητρικη μιας και το wp της nor ειναι ειδη συνδεδεμενο με τα 3,3v στην μητρικη σωστα??

Επισης το ce# πρεπει να συνδεθει στο secondary και οχι στο primary συνφωνα με την φωτο σωστα?

Κάποια βοήθεια??

Καλησπέρα παιδία. Θέλω να ρωτήσω κάτι για επιβεβαίωση περισσότερο. Το downgrade (σε όσα μοντέλα γίνεται), δεν είναι τόσο απλό όσο αναφέρουν μερικα sites όπως αυτο, οπού το μόνο που απαιτείται είναι να περάσεις ένα αρχείο σε φλασάκι, σωστά? Απλά μου κάνει εντύπωση πόσα ψευτο-sites υπάρχουν για αυτό το λόγο.

Επομένως, αν δεν υπάρχει απλός (και χωρίς κόστος-διάβασα για τον flasher που κοστίζει όμως) τρόπος να πας σε χαμηλότερο ofw για να περάσεις cfw, μήπως θα έπρεπε να γίνει εκ νέου μία επεξεργασία στο αρχικό ποστ της πρώτης σελίδας και να τονίζεται αυτό το πράμα για να μην μπερδεύεται ο κόσμος και ψάχνει μάταια πως να κάνει downgrade?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...