Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνει για Rebug 4.81;

Δεν κάνει, είναι για μέχρι 4.60. το έκανα και resign, αλλά πάλι δεν λειτούργησε. Εκτός εάν έκανα κάτι λάθος :(

Δημοσ.

Δεν κάνει, είναι για μέχρι 4.60. το έκανα και resign, αλλά πάλι δεν λειτούργησε. Εκτός εάν έκανα κάτι λάθος :(

τη έκανες resing?

Κάνει για Rebug 4.81;

όταν έχω χρόνο θα σου ετοιμάσω για το cfw που θέλεις.απλα θύμισε μ

• Like 1
Δημοσ.

@Spyromancer καλό θα είναι να ρωτάς πρώτα πριν κάνεις τέτοιες κινήσεις.

1. Το installer που προσπάθησες να κάνεις resing γράφει την flash.αν το έπαιρνε και δεν σου έβγαζε ερρορ θα μπρικαρες την κονσόλα.

2. Το installer είναι dev_flash comp και δεν μπορεί να γίνει resing στα αρχεία του ούτε στο ίδιο.

Για ποιο cfw θέλετε ελληνική γλωσσα;

• Like 1
Δημοσ.

για 4.81    Link.png Site: greeklang

αυτό το pkg είναι unofficial και είναι μόνο για εσάς.

Μην το κάνετε mirror μην το αναδημοσιεύσετε μην το μοιραστείτε με κανέναν πέραν αυτού του λινκ.

κάντε install το pkg επιλέξτε greek lang απο το μενού του installer κάντε reboot και πλέον θα υπάρχει η ελληνική γλώσσα στην επιλογή γλώσσας. περιμένω σχόλια...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι θεούλης, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το μόνο bug, είναι πως το Install Package Files μενού της Rebug, τώρα δεν δείχνει τίτλους

https://drive.google.com/open?id=0B4i10u6LuWrVZDVpZldmRnhVVEE

Σκέφτηκα μήπως επειδή πέρασα το resigned pkg απο μόνος μου (σαν χαζός) τα έκανα λίγο μαντάρα... οπότε ξαναπέρασα την rebug + toolbox 02.02.13 και πάλι το δικό σου, αλλά πάλι το ίδιο... Σόρρυ μαν μου, σε έβαλα σε μπελάδες μου φαίνεται. Νά'σαι πάντα καλά

Επεξ/σία από SpyroMancer
Δημοσ.

καλησπερα, εχω μια ερωτηση. εστω οτι θελω να βαλω CFW στην κονσολα μου.

ποια εκδοση ? απο ποιον ? για να παιζω αντιγραφα του ps1, ps2, ps3, psp και psvita

Δημοσ.

Φίλε, έχω δοκιμάσει την ermak 481 του δικού μας εδώ και την rebug 4.81.2. νομίζω πως η rebug με την τελευταία έκδοση cobra 7.52 μπορείς να παίζεις και απευθείας από καμένα CD/dvd. Του ermak είναι cobra 7.3 και μπορείς να παίζεις PS3 αντίγραφα από το σκληρό. Νομίζω πως με την υποστήριξη όμως έχουν τελειώσει τα παιδιά από το psjailbreak.

Δημοσ.

Εγκατέστησα το τελευταίο rebug toolbox και έκανα update σε cobra 7,52. Αντιγραμμένα ps1 παιχνίδια παίζουν. Όμως ps2 είτε από dvd είτε από iso μόλις πατήσω να μπει στο παιχνίδι σκαλώνει τελείως η κονσόλα και αναγκάζομαι να την κλείνω πατώντας πατημένο το κουμπί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...