Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει χαλάσει η πάστα κάτω από το ihs του επεξεργαστή γι αυτό πιάνει τόσο μεγάλη θερμοκρασία.Για να το βγάλεις θέλει πολύ υπομονή και προσοχή,αν το κάνεις στα γρήγορα όπως δείχνουν στο youtube τότε το ylod το έχεις στο τσεπάκι.Θέλει πολύ προσοχή αν σκέφτεσαι να το κάνεις.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα το ρισκάρω γιατί κι έτσι που είναι τώρα,ουσιαστικά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω

θέλω μόνο μια διευκρίνιση,όποιος γνωρίζει,τι υλικά χρειάζονται στο κέντρο του chip και περιφερειακά.Στο κέντρο αρκεί μια κοινή θερμοαγώγιμη πάστα και το υλικό γύρω γύρω απλά συγκρατεί το μέταλλο?

Δέν θέλω να βάλω κάτι που θα κολλήσει δυνατά και δεν θα βγαίνει με τίποτα,μπορεί να χρειαστεί να το ανοίξω ξανά

Δημοσ.

θα το ρισκάρω γιατί κι έτσι που είναι τώρα,ουσιαστικά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω

θέλω μόνο μια διευκρίνιση,όποιος γνωρίζει,τι υλικά χρειάζονται στο κέντρο του chip και περιφερειακά.Στο κέντρο αρκεί μια κοινή θερμοαγώγιμη πάστα και το υλικό γύρω γύρω απλά συγκρατεί το μέταλλο?

Δέν θέλω να βάλω κάτι που θα κολλήσει δυνατά και δεν θα βγαίνει με τίποτα,μπορεί να χρειαστεί να το ανοίξω ξανά

Δεν χρειάζεται να βάλεις την ρητίνη που συγκρατεί το ihs στον επεξεργαστή απλά βάλε νέα πάστα στον επεξεργαστή και βάλε από πάνω το ihs και τέλος.Έτσι αν θες να ξανα αλλάξεις πάστα δεν θα ξανά μπεις σε αυτήν την διαδικασία.Θέλω να σου τονίσω το εξής όταν θα το κάνεις να έχεις την μητρική σε σταθερό σημείο και να μην την λυγιζεις καθόλου.Θέλει προσοχή.

Δημοσ.

Γιατί? Μόνο για τα δύο προηγούμενα μοντέλα?

και τα υπολοιπα μοντελα(fat & slim) δεν γινονται ολα.

οσο αφορα το "γιατι",δεν κατεβαινει σε 3.55 που ειναι η βαση

για να περαστει το custom firmware.....

Δημοσ.

και τα υπολοιπα μοντελα(fat & slim) δεν γινονται ολα.

οσο αφορα το "γιατι",δεν κατεβαινει σε 3.55 που ειναι η βαση

για να περαστει το custom firmware.....

Με κανένα τρόπο δεν γίνεται το SUPER SLIM?

Ούτε με κάποιο trick?

Δημοσ.

τελικά κατάφερα να αλλάξω την πάστα κάτω από το ihs της cpu και πλέον οι θερμοκρασίες είναι καλές

θέλει πολύ προσοχή γιατί εύκολα κάνεις σημάδι στην μητρική ή κόβεις κάποιο γειτονικό εξάρτημα αν δεν γίνει σωστά και κυρίως προσεκτικά.Χρησιμοποίησα ένα μικρό κοπίδι με λεπτή και κάπως ελαστική λάμα,έκοψα πολύ προσεκτικά την ρητίνη που συγκρατεί το ihs,προσέχοντας κυρίως να μην έχει κλίση η λάμα προς τα κάτω και χαράξει την μητρική.Αφού το αφαίρεσα,καθάρισα πολύ καλά τα πάντα και έβαλα arctic mx-2 κάτω από το ihs αλλά και πάνω (σε cpu και rsx)

Ρύθμισα μέσω webman το fan στο 43% και το άφησα να δουλέψει αρκετά χωρίς να φορτώσω παιχνίδι και έφτασε στους 54 βαθμούς η cpu και στους 51 το rsx,πρίν σε λίγα λεπτα χτύπαγε η cpu 80άρι με το fan στο 65%

τέλος καλό όλα καλά λοιπόν

ευχαριστώ όλους για την βοηθειά σας σε όλες τις "εγχειρήσεις" που του έκανα :D

• Like 1
Δημοσ.

τελικά κατάφερα να αλλάξω την πάστα κάτω από το ihs της cpu και πλέον οι θερμοκρασίες είναι καλές

θέλει πολύ προσοχή γιατί εύκολα κάνεις σημάδι στην μητρική ή κόβεις κάποιο γειτονικό εξάρτημα αν δεν γίνει σωστά και κυρίως προσεκτικά.Χρησιμοποίησα ένα μικρό κοπίδι με λεπτή και κάπως ελαστική λάμα,έκοψα πολύ προσεκτικά την ρητίνη που συγκρατεί το ihs,προσέχοντας κυρίως να μην έχει κλίση η λάμα προς τα κάτω και χαράξει την μητρική.Αφού το αφαίρεσα,καθάρισα πολύ καλά τα πάντα και έβαλα arctic mx-2 κάτω από το ihs αλλά και πάνω (σε cpu και rsx)

Ρύθμισα μέσω webman το fan στο 43% και το άφησα να δουλέψει αρκετά χωρίς να φορτώσω παιχνίδι και έφτασε στους 54 βαθμούς η cpu και στους 51 το rsx,πρίν σε λίγα λεπτα χτύπαγε η cpu 80άρι με το fan στο 65%

τέλος καλό όλα καλά λοιπόν

ευχαριστώ όλους για την βοηθειά σας σε όλες τις "εγχειρήσεις" που του έκανα :D

well done mate... ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Μια ερωτησούλα: Διάβασα λίγο παραπάνω,σχετικά με jailbreak του SuperSlim οτι δεν παίζει.

Ξέρεις κανείς αν γίνεται οτιδήποτε άλλο (hardware) για αυτό;

Κατι σε κλασσικο "τσιπάρισμα" πχ;

Αν ναι ξέρετε τιμές και καμία επαφή;

Δημοσ.

Υπήρχε το λεγόμενο cobra ode το οποίο όμως είχε να πάρει update πάρα πολύ καιρό. Τώρα είδα ότι πριν λίγες μέρες δώσανε ενημέρωση για το τελευταίο firmware. http://www.team-cobra-ode.com/ Δεν το έχω χρησιμοποίησει ποτέ όμως και ούτε ξέρω κάποιον που ασχολείται μ αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...