Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικα να σου πω την αληθεια μολις το πηρα αναβε κιτρινο λαμπακι μπηκα youtube ειδα οτι ηταν ylod και το εφτιαξα με μπιστολακι μαλλιων. Τωρα δεν ξερω ποσο θα κρατησει. Αν αναβαθμισω σε 4.80 μετα μπορω να κανω την διαδικασια που μου ειπες?

δεν ειναι απαραιτητο να εισαι στην 4.80.

και εκει που εισαι μπορεις να το κανεις,ΑΛΛΑ

αφου λες εχει ylod μην ασχοληθεις καθολου.

θα στο ξανακανει αμεσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να σε ρωτησω και κατι αλλο καλη επισκευη σε ylod γινεται μονο με αλλαγη πλακετας η αν το κανω κομματια και το ζεστανω καλα με πιστολι θερμου αερα σωνεται καπως η κατασταση?

Να σε ρωτήσω mikele13-. Έχω παρατηρήσει πως στο startup του ps3 έτσι όπως είναι πράσινο το led αλλάζει στιγμιαία σε yellow και ξανά πράσινο. Μόνο στην αρχή αυτό. Μετά πράσινο κανονικά.

Να σε ρωτησω και κατι αλλο καλη επισκευη σε ylod γινεται μονο με αλλαγη πλακετας η αν το κανω κομματια και το ζεστανω καλα με πιστολι θερμου αερα σωνεται καπως η κατασταση?

η σωστη διαδικασια ειναι reballing οπου με ειδικα μηχανηματα,ξεκολλανε cpu καθαριζουν κολλησεις απο μητρικη+cpu

και καινουριες κολλησεις,ομως κοστιζει ακριβα.

το reflow με heatgun ειναι μια προσωρινη λυση,στην οποια δεν γνωριζεις ποσο θα κρατησει...

Να σε ρωτήσω mikele13-. Έχω παρατηρήσει πως στο startup του ps3 έτσι όπως είναι πράσινο το led αλλάζει στιγμιαία σε yellow και ξανά πράσινο. Μόνο στην αρχή αυτό. Μετά πράσινο κανονικά.

φορτωνει ο webman γι'αυτο κ η εναλλαγη χρωματων στο led.

• Like 1

Γεια σας.εχω ενα ps3 slim jailbreak(αν λεγετε ετσι).δοκιμασα να περασω 2 παιχνιδια ολοκληρα στον σκληρο κ μου βγαζει το πρωτο μυνημα.γνωριζει κανενας τι μπορει να φταίει?

post-247065-0-52974200-1469091511_thumb.jpg

post-247065-0-10655000-1469091547_thumb.jpg

Γεια σας.εχω ενα ps3 slim jailbreak(αν λεγετε ετσι).δοκιμασα να περασω 2 παιχνιδια ολοκληρα στον σκληρο κ μου βγαζει το πρωτο μυνημα.γνωριζει κανενας τι μπορει να φταίει?

πηγενε μέσα στον multiman και κανε copy χειροκίνητα στο path dev_hdd0/GAMES/

• Like 1

Ειχα προσπαθήσει κ με το god of war αλλα τα ιδια.μηπως ειναι ρύθμιση?

Φιλε mikele13 πρωτη φορα παιρνω σπασμενο κ δεν γνωριζω κ πολλα.στο copy εναν σκληρο μου βγαζει.δεν μου δινει επιλογη.

Ειχα προσπαθήσει κ με το god of war αλλα τα ιδια.μηπως ειναι ρύθμιση?

Φιλε mikele13 πρωτη φορα παιρνω σπασμενο κ δεν γνωριζω κ πολλα.στο copy εναν σκληρο μου βγαζει.δεν μου δινει επιλογη.

η τα δισκακια που θες να κανεις αντιγραφη εχουν γρατσουνιες,(λιγο δυσκολο σε ολα)

η σιγουρα το λειζερ εχει θεμα κ χρειαζεται αντικατασταση.

δοκιμασε να τρεξεις τα παιχνιδια να δεις αν στα παιζει κανονικα.

αν κολλαει καπου,πας για αλλαγη λειζερ....

ξαναφλάσαρα το ps3,πέρασα την τελευταία έκδοση rebug και είναι οκ

είχα να πάιξω από τον χειμώνα που οι θερμοκρασίες ήταν το πολύ 72 βαθμούς σε cpu/gpu (είχα βάλει αρκετή πάστα τελικά,το είδα τώρα που το ξανάνοιξα)

έπαιξα τώρα με τις ζέστες και πιάνει 80 η cpu μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς καν να φορτώσω παιχνίδι,η gpu δεν υπερβαίνει τους 65

άλλαξα πάστα 2 φορές τοποθετώντας την ίδια ποσότητα με τον ίδιο τρόπο και στα δύο αλλά δεν αλλάζει,η cpu πιάνει 80άρια ενώ η gpu είναι 60-65

να δοκιμάσω να αλλάξω την πάστα κάτω από το μεταλλικό καπάκι της cpu ή να περιμένω να χειμωνιάσει? :-D

ξαναφλάσαρα το ps3,πέρασα την τελευταία έκδοση rebug και είναι οκ

είχα να πάιξω από τον χειμώνα που οι θερμοκρασίες ήταν το πολύ 72 βαθμούς σε cpu/gpu (είχα βάλει αρκετή πάστα τελικά,το είδα τώρα που το ξανάνοιξα)

έπαιξα τώρα με τις ζέστες και πιάνει 80 η cpu μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς καν να φορτώσω παιχνίδι,η gpu δεν υπερβαίνει τους 65

άλλαξα πάστα 2 φορές τοποθετώντας την ίδια ποσότητα με τον ίδιο τρόπο και στα δύο αλλά δεν αλλάζει,η cpu πιάνει 80άρια ενώ η gpu είναι 60-65

να δοκιμάσω να αλλάξω την πάστα κάτω από το μεταλλικό καπάκι της cpu ή να περιμένω να χειμωνιάσει? :-D

Να βάλεις να δουλεύει το ανεμιστηρακι!

το έχω ρυθμίσει στο 65% μέσω webman και έχω αυτές τις θερμοκρασίες

λύγισα τα λαμάκια για να ασκούν μεγαλύτερη πίεση και με το ζόρι η cpu έπεσε στο 78 (δεν το άφησα πολύ ανοιχτό,στον ίδιο χρόνο όμως το είχε πιάσει πρίν το 80άρι) και η gpu στο 55

η gpu είναι μια χαρά,η cpu έχει το πρόβλημα,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...