Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω δει πολλές τεχνικές και μεθόδους για ξεκλείδωμα του ps3 .. Έχετε κάποιο δοκιμασμένο ; Υπάρχει περίπτωση κάτι να πάει στραβά και να χαλάσει η κονσόλα ; Με το ξεκλείδωμα τι επιτυγχάνω;

προφανώς εννοείς jailbreak.

Η κονσόλα σου πρέπει να είναι στα μοντέλα τα οποία γίνονται (μην βλέπεις βίντεο στο YT διότι θα χαλάσεις την κονσόλα σου)

δεν χρειάζεται να αγοράζεις παιχνίδια,απλά τα κατεβάζεις και τα παίζεις.

Καλησπέρα θέλω να πάρω ps3 super slim με matrix ode να το κάνω η έχει θέματα ?

θα πρότεινα να πάρεις μια slim που γίνετε jailbreak παρά να πάρεις super slim και μπλέξεις με ODE

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια!Εχω ενα προβλημα...Οταν περασα το τελευταιο cfw του Ermak και εκανα ολα αυτα που λεει στις οδηγιες για να εχω webman...περασα τον mamba και εκανα ολα αυτα που λεει!Αλλα το webman δεν λειτουργει...οταν μπω μεσα δειχνει οτι φορτωνει αλλα δεν δουλευει!Ενταξει φορτωνω τα παιχνιδια μεσω multiman αλλα πιο πολυ με ανησυχει το θεμα θερμοκρασιων(αν και με τον webman ειναι πιο ευχρηστο και πιο γρηγορο να φορτωνω τα παιχνιδια)...Μπορει να βοηθησει κανεις με αυτο και να με βοηθησει να κανω τον  webman να δουλεψει?

Λοιπον, εχω ενα super slim με matrix ode. Το αγορασα με 4.55 ofw και το εκανα update σε 4.75 χωρις να περασω καποιο αρχειο για το ode. Εβαλα το fifa 15 σε ενα fat32 στικακι μου το αναγνωρισε οταν πατησα display all και το παιχνιδι ξεκινησε σε μαυρη οθονη, οταν σταματησε να γυριζει το cd που ειχα μεσα, εβαλα ενα αλλο παιχνιδι αλλα μου εβγαλε error και δεν παιζει. Κανω κατι λαθος; 

Εχω ενα PS3 με cfw 4.55 (habib αν θυμαμαι καλα). Εχω multiman, control fan utility και showtime. Δεν χρησιμοποιώ spoofer και δεν μπαινω PSN. Αξίζει να παω σε καποια μεγαλύτερη εκδοση cfw? Εχει κατι καλύτερο? Αν ναι ποια προτείνεται με δεδομένο ότι δεν θελεω να φυγω από multiman και control fan

Ευχαριστώ

Παιδια κατεβασα το control fan utality. Τι κανω? Το ανοιγω παταω τριγωνο και ειμαι οκ?

ανοιγεις fan control-πατας 3 φορες τετραγωνο(manual mode) και με το dpad 

πανω κατω ρυθμιζεις ταχυτητα ανεμιστηρα.πατωντας start κλειδωνεις την ταχυτητα

στο manual mode,οποτε καθε φορα που μπαινεις,απλα πατας 3 φορες τετραγωνο

και τελος τριγωνο.Βαλτο στο 0x60 και δες πως θα παει.

(θα κοιτας με 1 ωρα gaming,το ανωτερο να ειναι μεχρι 65 βαθμους η κ πιο κατω ακομα καλυτερα) 

Εχω ενα PS3 με cfw 4.55 (habib αν θυμαμαι καλα). Εχω multiman, control fan utility και showtime. Δεν χρησιμοποιώ spoofer και δεν μπαινω PSN. Αξίζει να παω σε καποια μεγαλύτερη εκδοση cfw? Εχει κατι καλύτερο? Αν ναι ποια προτείνεται με δεδομένο ότι δεν θελεω να φυγω από multiman και control fan

Ευχαριστώ

βαλε ermak 4.70 cfw και τα συμβατα για 4.70 multiman + fan control

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...