Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σας τρεχει diskless παιχνιδι το 4.66?

Εμένα προσωπικά σε 4.66 dark cobra ναι. Με το psnpatch μου βγάζει Black screen στα backups και παίζει κανονικά τα original.

νταξ το σκοτεινό δίκτυο καλό αλλά μου φαίνεται πολύ απλό. Για να περιμένω μέχρι την 4.66 του ερμακ καλό ειναι

Δημοσ.

και εγω πριν λιγο(ακομα να με συνδεσει η κωλοforthnet και επρεπε να τρεχω σε νετ :P)

πενα ειναι. οχι οτι περιμενα τπτ λιγοτερο απο τον ερμακ

και κατι κουλα που ειχα σε darknet εστρωσαν(πχ αλλαζα backup και εμενε το ονομα του προηγουμενου)

Δημοσ.

Καλημερα.

Μπορω να περασω Ερμακ 4,66 κατευθειαν πανω απο Ερμακ 4,55?
Τα παιχνιδια θα παιζουν με τον τελευταιο Μουλτιμαν;

Ευχαριστω

Δημοσ.

παιδες εχω ενα θεμα,πειτε μου αν μπορω να κανω κατι.

μερικες φορες νοικιαζω ταινια blue ray 3D και για καποιους λογους δεν προλαβενω να την δω την ιδια μερα,αν την καθυσταρησω αλλη μια μερα με χρεωνουν.

μπορω να την αντιγραψω στο ps3 και να την δω αλλη μερα?

αν ναι,μπορω με εξωτερικο δισκο να την δω σε αλλο PS3?

εννοειται και τα 2 ps3 εχουν rogero cfm και multiman.

Δημοσ.

Υπαρχει καμια καινουργια εξελιξη για να κανω downgrade σε 3.55 ή να παω σε αλλο cfw χωρις e3 flasher? (Θυμαμαι μονο οτι το firmware που εχει τωρα ειναι πανω απο 3.55 και οτι ηθελε e3 flasher)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...