Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]

mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βαριομουν να βαζω ξανα τον mm :P

Οποτε εκανα μια συνδεση σε φαση pc - ethernet - ps3. Στον mm δεν εδινε ip, αλλα εδινε σε xmb.

οποτε το περασα με flashfxp

ευχαριστω παντως φιλε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλυμμηρισε το δωματιο και βυθιστηκε μεσα το PS3. Πιστευετε πως αμα το στεγνωσω μπορει να ξαναλειτουργησει η εστω να σωσω το σκληρο η save και data

Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε rebug 3.65 και φυσικά δεν μπορώ να παίζω online...  Τα spoofer είναι ασφαλές;

Η καλύτερα να περιμένω το νέο 4.66 απο rebug;

στον φακελο game ειναι τα data των games και ναι αν εχεις πολλα,

πιανουν αρκετο χωρο.τσεκαρε το και απο xmb/game data/διαλεξε ενα

κ πατα τριγωνο/info να δεις ποσα mb/gb πιανει χωρο,οποτε υπολογισε.

στον home ειναι τα saves των παιχνιδιων.

οσο για ntfs δισκο,μπορεις να τον κανεις να δουλεψει,(υπαρχει tut) ΑΛΛΑ

για μεταφορα αρχειων και μονο.

για να παιξεις απο ntfs θελεις cobra cfw

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως δουλεύει το cobra (εγκατάσταση - λειτουργία); Αυτή τη στιγμή έχω Ermak 4.65 & mM 4.66.06. Πως θα τρέχω από εξωτερικό NTFS και πως δε θα χρησιμοποιώ mM;

Έχω τεκμηριώσει στον υπολογιστή πως το σβήσε - γράψε αφήνει πάντα υπολείμματα (ακόμα και τον κάδο ανακύκλωσης ν' αδειάσεις, κάποια στιγμή θα χρειαστεί φορμάρισμα για να ξαναέχεις ολόκληρο το δίσκο). Παίζει κάτι τέτοιο με τον εσωτερικό του PS3; Αν ναι, πως θα το φορμάρω; (Βασικά εννοώ τι θα παίξει μετά το φορμάρισμα με CFW κ.λπ).

Slim CECH-2504B (1A)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σου εστειλα πμ.

By the way,εσκασε νεα εκδοση  4.66 DARKNET-COBRA v1.01

το κατεβασα και με βγαζει κατεστραμενα δεδομενα,πηγα να το κατεβασω παλι αλλ το εχουν τραβηξει.εγινε τιποτα?

edit.το περασα αλλα δε με φορτςνει παιχνιδι ουτε ο webman ουτε ο mm ,με δειχνει error αλλα και το fan με το δειχνει 0% δεν ξερω αμα δουλευει

Επεξ/σία από vrwmiaris

Μερικές φορές όταν ανοίγω το ps3,δουλεύει ο ανεμιστήρας με τις στροφές στο τέρμα και μετά από λίγο πέφτουν η στροφές λόγο του fan controller(γιατί έχω cobra).Μου το έκανε και όταν είχα απλό cfw και εκεί έπρεπε να πάω στο fan control και να το κάνω χειροκίνητα.Αυτό σε τι οφείλεται;Το ps3 είναι fat με rebug 4.65.1 cobra.

Καλησπερα ,

μετα απο αποχή μερικών μηνών απο το ps3 θέλω να κανω update,

βρίσκομαι ermak 4.55 , να παω σε Ermak 4.65 ? η εχει βγει η 4.66? η σε καποια αλλη πχ habbib

σε 4.55 μπορώ να παίξω pes 2015 h 2k15? 

ευχαριστω πολυ

ΥΣ

Διάβασα στο συγκεκριμένο θέμα οτι νεα cfw που είναι cobra διαβάζουν ntfs σκληρούς δίσκους ισχύει??

ωραία φάση παντως.

κατι ακομα διαμόρφωση για delete σε ολα στο σκληρό του ps το κανω μεσα απο το σύστημα? 

η πρεπει να συνδέσω τον σκληρο στο pc??

Μερικές φορές όταν ανοίγω το ps3,δουλεύει ο ανεμιστήρας με τις στροφές στο τέρμα και μετά από λίγο πέφτουν η στροφές λόγο του fan controller(γιατί έχω cobra).Μου το έκανε και όταν είχα απλό cfw και εκεί έπρεπε να πάω στο fan control και να το κάνω χειροκίνητα.Αυτό σε τι οφείλεται;Το ps3 είναι fat με rebug 4.65.1 cobra.

στις fat ειναι καποιο bug του cobra ΑΛΛΑ δεν το κανει σε ολες.

μην σε ανησυχει δεν παθαινει τπτ.

Καλησπερα ,

μετα απο αποχή μερικών μηνών απο το ps3 θέλω να κανω update,

βρίσκομαι ermak 4.55 , να παω σε Ermak 4.65 ? η εχει βγει η 4.66? η σε καποια αλλη πχ habbib

σε 4.55 μπορώ να παίξω pes 2015 h 2k15? 

ευχαριστω πολυ

ΥΣ

Διάβασα στο συγκεκριμένο θέμα οτι νεα cfw που είναι cobra διαβάζουν ntfs σκληρούς δίσκους ισχύει??

ωραία φάση παντως.

κατι ακομα διαμόρφωση για delete σε ολα στο σκληρό του ps το κανω μεσα απο το σύστημα? 

η πρεπει να συνδέσω τον σκληρο στο pc??

βαλε Darknet 4.66 που ειναι πολυ καλο κ χιλιοδοκιμασμενο

σε αρκετες κονσολες.(στειλε μνμα να σου δωσω λινκ)

φορματ κανεις μεσα απο το ps3 αλλα γιατι να το κανεις?

πηγαινε σε ο'τι δεν θες κ σβηστο.

• Like 1

στις fat ειναι καποιο bug του cobra ΑΛΛΑ δεν το κανει σε ολες.

μην σε ανησυχει δεν παθαινει τπτ.

βαλε Darknet 4.66 που ειναι πολυ καλο κ χιλιοδοκιμασμενο

σε αρκετες κονσολες.(στειλε μνμα να σου δωσω λινκ)

φορματ κανεις μεσα απο το ps3 αλλα γιατι να το κανεις?

πηγαινε σε ο'τι δεν θες κ σβηστο.

σε ευχαριστω φιλε μου, εχεις δίκιο θα διαγράψω οτι δεν θελω! 

σου στελνω pm

Αμα δεν δοκιμασεις(αφου στεγνωσει ΚΑΛΑ) δεν θα μπορεις να ξερεις.

Μεχρι στιγμης το εχω καθαρισει εξωτερικα γιατξ ηταν και βαλτονερο αλλα δεν το εχω ανοιξει να κοιταξω να δω τι γινεται εξωτερικα σε πλακετες και λοιπα εξαρτηματα.

Το χω 2 μερες και στεγνωνει αλλα χωρις να σιγουρευτω οτξ στεγνωσε δεν το βαζω σε ρευμα.

Μου στελνετε κανα καλο βιντεακι για disassembly γιατι ειμαι απο κινητο με δεδομενα

Μεχρι στιγμης το εχω καθαρισει εξωτερικα γιατξ ηταν και βαλτονερο αλλα δεν το εχω ανοιξει να κοιταξω να δω τι γινεται εξωτερικα σε πλακετες και λοιπα εξαρτηματα.

Το χω 2 μερες και στεγνωνει αλλα χωρις να σιγουρευτω οτξ στεγνωσε δεν το βαζω σε ρευμα.

Μου στελνετε κανα καλο βιντεακι για disassembly γιατι ειμαι απο κινητο με δεδομενα

δεν νομιζω να εισαι τυχερος να δουλεψει,αλλα ποτε δεν ξερεις...

https://www.ifixit.com/Teardown/PlayStation+3+Slim+Teardown/1121

https://www.ifixit.com/Device/PlayStation_3

Παιδιά είχα ξεχάσει το PSN ID μου και μετά απο πολλές προσπάθειές να συνδεθώ δεν τα κατάφερα και έκανα νέο λογαριασμό.

Με 4.65 rebug έβαλα spoof 4.66 και βάζω τα νέα στοιχεία μου αλλά μου βγάζει αυτό >>

access to sony entertainment network has been banned or temporarily suspended

Ξέρει κανείς τι παίζει; Έχει φάει ban η κονσόλα η ο λογαριασμός ;

Παιδιά είχα ξεχάσει το PSN ID μου και μετά απο πολλές προσπάθειές να συνδεθώ δεν τα κατάφερα και έκανα νέο λογαριασμό.

Με 4.65 rebug έβαλα spoof 4.66 και βάζω τα νέα στοιχεία μου αλλά μου βγάζει αυτό >>

access to sony entertainment network has been banned or temporarily suspended

Ξέρει κανείς τι παίζει; Έχει φάει ban η κονσόλα η ο λογαριασμός ;

τι σου λεει?

account η console?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...