Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και πάλι. Έχω 320GB εσωτερικό σκληρό και πήρα μήνυμα πως γέμισε. Έχω δύο NTFS παιχνίδια με συνολικό μέγεθος 53GB, τα ψιλολόγια που βλέπω στο HDD0 δεν ξεπερνάνε τα 1-2GB και έχω 137 φακέλους saves στο /dev_hdd0/game και 259 φακέλους saves στο  /dev_hdd0/home/00000001/savedata. Παίζει αυτοί οι 396 φάκελοι να πιάνουν 265GB;

ΥΓ: Στην πρώτη στήλη του mM 4.66.06 βλέπω την επιλογή PFS Δίσκος. Πως δουλεύει αυτό; Μπορώ να φορμάρω τον εξωτερικό σκληρό NTFS και να περάσω εκεί και τα δυο μεγάλα παιχνίδια του εσωτερικού και να παίζει;

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας και πάλι. Έχω 320GB εσωτερικό σκληρό και πήρα μήνυμα πως γέμισε. Έχω δύο NTFS παιχνίδια με συνολικό μέγεθος 53GB, τα ψιλολόγια που βλέπω στο HDD0 δεν ξεπερνάνε τα 1-2GB και έχω 137 φακέλους saves στο /dev_hdd0/game και 259 φακέλους saves στο  /dev_hdd0/home/00000001/savedata. Παίζει αυτοί οι 396 φάκελοι να πιάνουν 265GB;

ΥΓ: Στην πρώτη στήλη του mM 4.66.06 βλέπω την επιλογή PFS Δίσκος. Πως δουλεύει αυτό; Μπορώ να φορμάρω τον εξωτερικό σκληρό NTFS και να περάσω εκεί και τα δυο μεγάλα παιχνίδια του εσωτερικού και να παίζει;

στον φακελο game ειναι τα data των games και ναι αν εχεις πολλα,

πιανουν αρκετο χωρο.τσεκαρε το και απο xmb/game data/διαλεξε ενα

κ πατα τριγωνο/info να δεις ποσα mb/gb πιανει χωρο,οποτε υπολογισε.

στον home ειναι τα saves των παιχνιδιων.

οσο για ntfs δισκο,μπορεις να τον κανεις να δουλεψει,(υπαρχει tut) ΑΛΛΑ

για μεταφορα αρχειων και μονο.

για να παιξεις απο ntfs θελεις cobra cfw

Δημοσ.

Καλησπέρα το παρεάκι,

Επειδή έχω πάθει alzheimer και δεν θυμαμαι τι σκατά είχα κάνει πρίν κανα χρονο...

Δεν είμαι σίγουρος εάν είμαι σε DEX ορ CEX.... είχα φάει πακέτο με Ε3 φλάσερ και φιρμςαρε κτλ

και ειχα βάλει ρογκερο 4.21... μια χαρα πως θα καταλαβω οτι δεν είμαι σε DEX? 

Επείσης πως θα σιγουρευτώ για τα QA flags? κάνω το κόμπο με τα L1+l2+l3+R1+R2+down αλλά δεν κάνει κατι

μετα το νετγορκ σετινγκς...

θέλω να κάνω απ σε 4.65.1 

βρήκα την CFW Rebug 4.65.1 D-REX - needs Debug console

την CFW Rebug 4.65.1 REX - δεν την βρίσκω πουθενα για κατέβασμα... οποιος μπορεί ας βοηθήσει.

από οτι διάβασα το καλυτερο που έχω να κάνω είναι να πάω πάλι σε 3.55

και μετά να φλασαρς 4.65.1 REX...

οτιδηποτε ευπρόσδεκτο!

Δημοσ.

Παιδια μια βοηθεια παρακαλω...?

Θελω να περασω ps2 iso που ειναι γυρω στα 4.5gb(dmc 1). Το θεμα ειναι πως?

Μεσω ftp δεν μπορω γτ δεν εχω ρουτερ ακομα, και γενικα γραμμη λογο μετακομισης(θα χει πλακα να γινεται και χωρις και να ρωταω μλκιες παλι :P)

Μπορει καπως ο mm να δει στικακι ntfs?

ειμαι με ermak cobra cfw

Δημοσ.

Παιδια μια βοηθεια παρακαλω...?

Θελω να περασω ps2 iso που ειναι γυρω στα 4.5gb(dmc 1). Το θεμα ειναι πως?

Μεσω ftp δεν μπορω γτ δεν εχω ρουτερ ακομα, και γενικα γραμμη λογο μετακομισης(θα χει πλακα να γινεται και χωρις και να ρωταω μλκιες παλι :P)

Μπορει καπως ο mm να δει στικακι ntfs?

ειμαι με ermak cobra cfw

τα cobra cfw εχουν το πλεονεκτημα οτι μπορουν

να διαβασουν ntfs σκληρους και να παιξουν αρχεια iso

δοκιμασε το οπως εισαι κ πες μας...

Δημοσ.

δοκιμασα και δεν το βλεπει καν.

στον mm πατησα εκει που λεει scan for ntfs usb drives(για iso που λεει) και μου κανει reset τον mm, χωρις να βλεπω παλι το στικακι.

(btw εχω τον τελευταιο mm-singstar replacement του ερμακ)

Δημοσ.

δοκιμασα και δεν το βλεπει καν.

στον mm πατησα εκει που λεει scan for ntfs usb drives(για iso που λεει) και μου κανει reset τον mm, χωρις να βλεπω παλι το στικακι.

(btw εχω τον τελευταιο mm-singstar replacement του ερμακ)

http://psx-scene.com/forums/f339/multiman-ntfs-support-tutorial-91390/

δεν ξερω αν σε βοηθησει αυτο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...