Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις εγκατέστησα το Dead or Alive 5 Ultimate (BLES01907) με αναβάθμιση σε 1.07, αλλά επιμένει να μην μπορεί να σώσει στο σκληρό (κωδικός λάθους 8002920A). Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς στις ιδιότητες του multiman (παιχνίδι δίσκου, εξωτερικά δεδομένα) χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα;

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τι firmware εισαι;

Εχεις βαλει τελευταια εκδοση Multiman? Αν οχι καντο.

Δοκιμασε να μπεις safe mode και κανε rebuild database.

Αν και αυτο δε πετυχει σβησε τα game data utility που αφορουν το παιχνιδι δοκιμασε να το ξεκινησεις χωρις το update και δες αν σου σωζει η οχι.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έχω σταματήσει να παρακολουθώ τα νέα γύρω από το θέμα εδώ και ένα χρόνο, θέλω να ρωτήσω πόσο ασφαλές είναι το downgrading, δεδομένου ότι το κάνει κάποιος έμπειρος. Πέραν αυτού, υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το κάνει και να μένει στη Πάτρα; Αν ναι, ας μου στείλει πμ με λεπτομέρειες.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια , προσπαθησα να παιξω το kingdom hearts 2.5 , το διαβαζει κανονικα στο Multiman , το βαζω κανονικα παιζει , αλλα στο μενου του παιχνιδιου μετα απο τους τιτλους που επιλεγεις ποιο απο τα 3 παιχνιδια θες , αφου επιλεγω το πρωτο μου πεταει black screen. να σας πω οτι χρειαστηκε να κανω 2 αρχεια split και μαλλον κατι απο εκει φταιει ! ( καπου διαβασα οτι πρεπει να αντιγραψεις τα αρχεια στον σκληρο του ps3 , το εκανα αλλα παλι το ιδιο και γενικα ειναι προβλημα σε ολους  !) 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις εγκατέστησα το Dead or Alive 5 Ultimate (BLES01907) με αναβάθμιση σε 1.07, αλλά επιμένει να μην μπορεί να σώσει στο σκληρό (κωδικός λάθους 8002920A). Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς στις ιδιότητες του multiman (παιχνίδι δίσκου, εξωτερικά δεδομένα) χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα;

κατ'αρχην ο εσωτερικος σκληρος εχει διαθεσιμο χωρο αποθηκευσης?

καλησπερα παιδια , προσπαθησα να παιξω το kingdom hearts 2.5 , το διαβαζει κανονικα στο Multiman , το βαζω κανονικα παιζει , αλλα στο μενου του παιχνιδιου μετα απο τους τιτλους που επιλεγεις ποιο απο τα 3 παιχνιδια θες , αφου επιλεγω το πρωτο μου πεταει black screen. να σας πω οτι χρειαστηκε να κανω 2 αρχεια split και μαλλον κατι απο εκει φταιει ! ( καπου διαβασα οτι πρεπει να αντιγραψεις τα αρχεια στον σκληρο του ps3 , το εκανα αλλα παλι το ιδιο και γενικα ειναι προβλημα σε ολους  !) 

αν το εχεις παρει απο τον θειο με split files,κατεβασε το ps3 merge να τα ενωσει κ 

να το κανει ενα αρχειο μονοκομματο.

μετα περασε το με ftp στον εσωτερικο.

(το ιδιο προβλημα ειχα με ενα αλλο game,και με το ενωμα,επαιξε κανονικα.)

Δημοσ.

Με τι firmware εισαι;

Εχεις βαλει τελευταια εκδοση Multiman? Αν οχι καντο.

Δοκιμασε να μπεις safe mode και κανε rebuild database.

Αν και αυτο δε πετυχει σβησε τα game data utility που αφορουν το παιχνιδι δοκιμασε να το ξεκινησεις χωρις το update και δες αν σου σωζει η οχι.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν. Το rebuild database έκανε δουλειά.

Δημοσ.

Γεια σας και απο εμενα,εχω δυο ερωτησεις:

1)Εχω εγκαταστησει το Habib Cobra 4.65 CFW V1.02 και το multiman 4.65,οταν ανοιγω το multiman μου λεει οτι υπαρχει διαθεσημος ο 4.66 μπορω να τον κανω update ή θα πρεπει να βαλω πρωτα το Habib Cobra 4.66 ωστε να υποστηριζεται??Με Habib Cobra 4.65 υποστηριζεται ο multiman 4.66??

2)Εαν βρισκομαι στην rogero 4.55 μπορω να κανω update κατευθειαν σε rogero 4.66??

Δημοσ.

1. Ναι μπορεις απευθειας μεσα απο το μενου του ΜΜ. Καλο ειναι να το κανεις γιατι ο 4.66.06 εχει καλυτερη συμβατοτητα με καινουρια παιχνιδια (Shadow of Mordor) που δεν επαιζαν πριν.

2. Αν εχεις ενεργα QA μπορεις απευθειας. Αν δεν ειναι ενεργα τα QA τοτε καλο ειναι να κανεις downgrade σε 3.55 και να τα ενεργοποιησεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε μελλοντικες αναβαθμισεις (περιπτωση 3 του οδηγου στην πρωτη σελιδα του παροντος νήματος). Δε γνωριζω βεβαια να εχει βγει Rogero 4.66 εκτος αν εχω χασει επεισοδια :) Υπαρχει Darknet 4.66 που θεωρειται αξιοπιστο.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ mtzs δηλαδη για την περιπτωση 1 δεν θα πρεπει να βαλω το habib 4.66 αρκει μονο να αναβαθμησω το multiman σε 4,.66 το οποιο θα υποστηριζεται απο το habib 4.55.

Aρα δεν εχει σχεση τι update εχεις στην περιπτωση μου habib 465 με το τι π.χ. multiman θα βαλεις σωστα??

Δημοσ.

Σωστα

Ο ΜΜ 4.66.06 (οπως και ολες οι εκδοσεις ΜΜ) υποστηριζει και τα παλαιοτερα firmware. Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις 4.66 cfw για να εχεις και 4.66 ΜΜ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...