Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω κατι γαι την αλλαγή του σκληρού δισκου. Εχω την κονσόλα την ΦΑΤ και ειναι με cfw, απο οτι διαβασα και κατάλαβα αυτεσ οι κονσολες εχουν στην μνήμη flash το λειτουργικό.

Κατα την αλλαγη τι να προσέξω? να σβησω και το spoofer που εχω εγκαταστήσει? 

Και αν χρειάζεται να περάσω παλι το CFW νομίζω οτι ηταν ermak 4.50 (που το κοιταζω αυτο?) Η να βάλω κατευθείαν κάποιο πιο νεο?

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω κατι γαι την αλλαγή του σκληρού δισκου. Εχω την κονσόλα την ΦΑΤ και ειναι με cfw, απο οτι διαβασα και κατάλαβα αυτεσ οι κονσολες εχουν στην μνήμη flash το λειτουργικό.

Κατα την αλλαγη τι να προσέξω? να σβησω και το spoofer που εχω εγκαταστήσει? 

Και αν χρειάζεται να περάσω παλι το CFW νομίζω οτι ηταν ermak 4.50 (που το κοιταζω αυτο?) Η να βάλω κατευθείαν κάποιο πιο νεο?

τσεκαρε κατ'αρχην οταν μπουταρει η κονσολα,σου βγαζει λογοτυπο πχ rogero-ermak-habib 

η PS3 σκετο?

πας και system settings/system info και τσεκαρεις ποιο cfw εχεις.

κατα την αλλαγη δισκου,θα σου πει να βαλεις το cfw που εχεις τωρα οποτε

θα βαλεις το ιδιο.αν ειχες ermak 4.50,θα βαλεις το ιδιο.

θα σου φορμαρει τον νεο σκληρο ετσι ωστε να διαβαζεται απο την κονσολα,

θα κανει Install το cfw και εισαι ετοιμος.

Υ.Γ Πριν κανεις ο'τιδηποτε,μπαινεις μεσα στο spoofer και το κανεις DISABLE 

και μετα DELETE

spoofer ετσι κ αλλιως θα βαλεις νεοτερο με το νεο cfw

Δημοσ.

απο την στιγμη που εισαι ηδη σε 4.65 πρεπει να ανοιχτει για 

να κατεβεις σε 3.55.

ειναι nand model και επικινδυνο λογω θερμοκρασιων να μεινει 

στα χερια οποιου ασχοληθει...

Ευχαριστώ mikele13. Αυτό σημαίνει πως σε κονσόλα με 3.55 ναι και κάτω, φλασάρεις την 3.55 (αν είσαι σε προηγούμενη firmware) και μετά κατευθείαν την custom.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ mikele13. Αυτό σημαίνει πως σε κονσόλα με 3.55 ναι και κάτω, φλασάρεις την 3.55 (αν είσαι σε προηγούμενη firmware) και μετά κατευθείαν την custom.

Σωστος...

κοιτας και την 1η σελιδα για παραπανω λεπτομερειες...

Δημοσ.

καλησπερα παιδια επειδη εχω καιρο να ασχοληθω και θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε εχω 4.41rebug firmware με spoof 4.46 πως γινεται να κανω disable το spoof η αν μπορειτε να μου προτεινεται κατι καλυτερο

Δημοσ.

καλησπερα παιδια επειδη εχω καιρο να ασχοληθω και θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε εχω 4.41rebug firmware με spoof 4.46 πως γινεται να κανω disable το spoof η αν μπορειτε να μου προτεινεται κατι καλυτερο

μπαινεις μεσα στον spoofer και τον κανεις disable.

οσο αφορα για cfw βαζεις DARKNET 4.66 και multiman 4.66.00 εως 4.66.06 

και εισαι κομπλε. :-D

Δημοσ.

το θεμα ειναι δεν ξερω που βρισκω το spoofer και για να βαλω darknet 4.66 δεν πρεπει πρωτα να κανω downgrade σε 3.55 ofw και μετα να κανω install αλλο cfw?

Δημοσ.

το θεμα ειναι δεν ξερω που βρισκω το spoofer και για να βαλω darknet 4.66 δεν πρεπει πρωτα να κανω downgrade σε 3.55 ofw και μετα να κανω install αλλο cfw?

δεν ειναι απαραιτητο να κατεβεις απο την στιγμη που ΗΔΗ εχεις cfw.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπαινεις μεσα στον spoofer και τον κανεις disable.

οσο αφορα για cfw βαζεις DARKNET 4.66 και multiman 4.66.00 εως 4.66.06 

και εισαι κομπλε. :-D

Μιχάλη καλημέρα.

Πρέπει δηλαδή να εγκαταστήσουμε μια - μια την έκδοση του multiman μέχρι να φτάσουμε στην 4.66.06 ή την 4.66.00 και μετά την 4.66.06;

Μπερδεύτηκα λίγο... :-D

Επεξ/σία από George.B
Δημοσ.

Μιχάλη καλημέρα.

Πρέπει δηλαδή να εγκαταστήσουμε μια - μια την έκδοση του multiman μέχρι να φτάσουμε στην 4.66.06 ή την 4.66.00 και μετά την 4.66.00;

Μπερδεύτηκα λίγο... :-D

γεια σου Γιωργο.

εγω μια-μια τις βαζω με την σειρα να ειμαι καλυμμενος. B)

• Like 1
Δημοσ.

post-321545-0-88211100-1417879610_thumb.jpg

Η παραπάνω εικόνα είναι από το SKUModels.

Οι χρωματισμοί είναι ;;; : πράσινο -downgradable-, κόκκινο -non downgradable-, πορτοκαλί ;;; - εκδόσεις firmware που άλλες γίνονται και άλλες όχι ;;;

Επίσης, οι κονσόλες NAND φλασάρονται με Ε3 ή γίνονται αποκλειστικά και μόνο με teensy++ και με proskeet;

Δημοσ.

χαιρεται κ χρονια πολλα

θα ηθελα μια βοηθεια, ειμαι αυτη τη στιγμη  σε rebug4.46 me multiman 4.66.06 σε fat κονσολα με 320gb εσωτερικο.αντιμετωπιζω προβλημα με το cod advance warefare.to game ξεκινα κ μετα το εισαγωγικο βιντεο μετα απο λιγα δευτερολεπτα σβηνει το ps3.to game to εχω σε εξωτερικο σκληρο με br ενεργοποιημενο.το ιδιο μου εκανε κ με το cod ghosts,περισυ ,σε κανενα αλλο game  δεν εχω θεμα.εχω δοκιμασει ολουσ τουσ τροπους αλλα τιποτα γινεται το ιδιο παντα.(ερμακ cfw 3.53 ,iris manager,rebug 4.65 οπου το φανακι του ps3 δουλευε σαν τρελλο κ ετσι εκανα downgrade)

παρακαλω τα φωτα σας!!!

ολα τα αλλα game μου ( pes15,shadow of Mordor,αλλα κ τα ποιο παλια παιζουν κανονικα)

Δημοσ.

attachicon.gifSKUModels 2.0.jpg

Η παραπάνω εικόνα είναι από το SKUModels.

Οι χρωματισμοί είναι ;;; : πράσινο -downgradable-, κόκκινο -non downgradable-, πορτοκαλί ;;; - εκδόσεις firmware που άλλες γίνονται και άλλες όχι ;;;

Επίσης, οι κονσόλες NAND φλασάρονται με Ε3 ή γίνονται αποκλειστικά και μόνο με teensy++ και με proskeet;

με πορτοκαλι πρεπει να τρεξεις το προγραμμα minverscheck στο ps3 

για να δεις αν δεχεται jailbreak.

οι nand θελουν progskeet/teensy

χαιρεται κ χρονια πολλα

θα ηθελα μια βοηθεια, ειμαι αυτη τη στιγμη  σε rebug4.46 me multiman 4.66.06 σε fat κονσολα με 320gb εσωτερικο.αντιμετωπιζω προβλημα με το cod advance warefare.to game ξεκινα κ μετα το εισαγωγικο βιντεο μετα απο λιγα δευτερολεπτα σβηνει το ps3.to game to εχω σε εξωτερικο σκληρο με br ενεργοποιημενο.το ιδιο μου εκανε κ με το cod ghosts,περισυ ,σε κανενα αλλο game  δεν εχω θεμα.εχω δοκιμασει ολουσ τουσ τροπους αλλα τιποτα γινεται το ιδιο παντα.(ερμακ cfw 3.53 ,iris manager,rebug 4.65 οπου το φανακι του ps3 δουλευε σαν τρελλο κ ετσι εκανα downgrade)

παρακαλω τα φωτα σας!!!

ολα τα αλλα game μου ( pes15,shadow of Mordor,αλλα κ τα ποιο παλια παιζουν κανονικα)

βαλε darknet 4.66 + multiman 4.66 και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...