Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

datecode 0C

model CECH 2504B

Η κονσόλα σου μπορεί να γίνει jailbreak.αλλά πρέπει να πάει σε άτομο που γνωρίζει,και να ανοιχτεί

από που είσαι?

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα, 

θελω να κανω και εγω τις ερωτησεις μου. Ειχα αγορασει το ps3 slim 320GB χρονια πριν και τωρα θελω να κανω jailbreak. ποιον τροπο μου προτεινετε και πιο προγραμμα να χρησιμοποιησω (ειμαι στην εκδοση 4.65); αν κατι παει στραβα διορθωνεται; μετα θα μπρορω να παιζω online ή να μπαινω στο internet απο το ps3; 

datecode 0C

model CECH 2504B

ευχαριστω!

καμια βοηθεια παραπανω κανεις;;

Η κονσόλα σου μπορεί να γίνει jailbreak.αλλά πρέπει να πάει σε άτομο που γνωρίζει,και να ανοιχτεί

από που είσαι?

ευχαριστω απο αθηνα! τι πρεπει να γινει και θελει "ειδικο";

Δημοσ.

καμια βοηθεια παραπανω κανεις;;

ευχαριστω απο αθηνα! τι πρεπει να γινει και θελει "ειδικο";

"ξεμαλλιασμα" θελει... :-D

Δημοσ.

Πρέπει πρώτα να γίνει downgrade με E3 Flasher. Οπότε βρες κάποιον να στο κάνει.

Κανέναν πρός θεσσαλονίκη μεριά έχουμε να το κάνει αυτό ; και αν ναί πόσο πάει το "μαλλί" περίπου;

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Αν κανω update ενα Game(backup) εχει κινδυνο για ban? Ή το κανω αφοβα?

κάνεις άφοβα

• Like 1
Δημοσ.

κάνεις άφοβα

Έτοιμάζεις/έχεις ετοιμάσει 4.66 CFW; αν όχι έχεις κάποιο να προτείνεις ή να μείνουμε στο δικό σου με Spoofer;

Δημοσ.

Έτοιμάζεις/έχεις ετοιμάσει 4.66 CFW; αν όχι έχεις κάποιο να προτείνεις ή να μείνουμε στο δικό σου με Spoofer;

Έχω ξεκινήσει για cobra 4.66.προτείνω να βάλετε darknet cobra 4.66 έως ότου κυκλοφορήσει κάτι άλλο.το έχω δοκιμάσει και είναι πολλή καλό

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει για cobra 4.66.προτείνω να βάλετε darknet cobra 4.66 έως ότου κυκλοφορήσει κάτι άλλο.το έχω δοκιμάσει και είναι πολλή καλό

Θα σε περιμενουμε αδερφε. Μονο ξερεις ποσο πιο επιφοβο ειναι για μπαν ενα cobra cfw? Καλα οσα προσθετει, αλλα μη τη φαμε με το καλημερα

Δημοσ.

το Cobra λέει για εμάς που έχουμε CFW καθαρό;

Θα μείνω 4.65 με spoofer, Μόνο πες πια επιλογή πρέπει να ενεργοποιήσω στο spoofer γιατί δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει.

Δημοσ.

Θα σε περιμενουμε αδερφε. Μονο ξερεις ποσο πιο επιφοβο ειναι για μπαν ενα cobra cfw? Καλα οσα προσθετει, αλλα μη τη φαμε με το καλημερα

Οι κίνδυνοι ελλοχεύουν, είτε με απλό, είτε με cobra.

• Like 1
Δημοσ.

το cobra έχει τις ίδιες πιθανότητες ban με ένα normal cfw ή με ένα spoofer.

το Cobra λέει για εμάς που έχουμε CFW καθαρό;

Θα μείνω 4.65 με spoofer, Μόνο πες πια επιλογή πρέπει να ενεργοποιήσω στο spoofer γιατί δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει.

και βέβαια λέει,σου λύνει τα χέρια

τώρα για το κάθε spoofer, υπάρχει δικιά της επιλογή ενεργοποίησης

Δημοσ.

Μπερδεύτηκα και έχω χαθεί!

Η κονσόλα είναι η PS3 FAT, με OFW 4.65 (serial CECHG04, datecode 8D).

Τρέχοντας το MinVerChk του SKUModels, μου δέιχνει οτι μπορεί να γίνει downgrade μέχρι 1.90.

Η ερώτησή μου είναι αν το φλασάρισμα της 3.55 γίνεται απο usb ή πρέπει να ανοιχτεί η κονσόλα.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μπερδεύτηκα και έχω χαθεί!

Η κονσόλα είναι η PS3 FAT, με OFW 4.65 (serial CECHG04, datecode 8D).

Τρέχοντας το MinVerChk του SKUModels, μου δέιχνει οτι μπορεί να γίνει downgrade μέχρι 1.90.

Η ερώτησή μου είναι αν το φλασάρισμα της 3.55 γίνεται απο usb ή πρέπει να ανοιχτεί η κονσόλα.

Ευχαριστώ πολύ.

απο την στιγμη που εισαι ηδη σε 4.65 πρεπει να ανοιχτει για 

να κατεβεις σε 3.55.

ειναι nand model και επικινδυνο λογω θερμοκρασιων να μεινει 

στα χερια οποιου ασχοληθει...

Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις, για το menu "ιδιότητες παιχνιδιού" του multiman:

α) τι κάνουν οι επιλογές "παιχνίδι δίσκου" & "εξωτερικά δεδομένα παιχνιδιού";

β) τι νόημα έχει να μου επιτρέπει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να τσεκάρω "εσωτερικός" / "εξωτερικός" και "άμεση εκκίνηση" / "BD mirror";

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...