Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσιολογικότατο. ειρωνικα το έχουν κάνει να κιτρινιζει αφου η βλάβη που προσπαθει να σε προστατευσει είναι το yellow light of death. ΜΗν ανησυχείς τις θερμοκρασίες μονο κοίτα και αν ανεβάινουν με το τετράγωνο άλλαξε το mode σε manual και ταχύτητα 0χ70

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Greek XMB στου Ermak τι σημαινει οτι προσθετει και τα Ελληνικα στο System Language? Να φανταστω οτι δεν ειναι μονιμη αλλαγη μπορεις παλι να επιλεξεις αγγλικα αμα δε τα θες

Ermak86 εχεις ξεκινησει να δουλευεις για την 4.66? Θελω να αναβαθμισω και θελω να προτιμησω τη δικια σου, εφοσον εχεις σχεδια να την κυκλοφορησεις προσεχως

stin proti erotisi sou: ta ellinika einai stin thesi agglika (us) eno ta agglika kathe aftou einai sta agglika (uk)

kai stin defteri erotisi: me tima afto pou les kai aftes tis meres tha ksekiniso ti dimiourgia tou neou fw mou

Παιδιά γειά.

Μια ερώτηση γιατί είμαι ολίγον τι ασχετος.

Πρόσφατα εκανα jailbreak ενα ps3 του γιού μου και μου προσθεσαν ενα προγραμμα για το ανεμιστηρα.

Οποτε το ενεργοποιο το προγραμματάκι αυτο το φωτάκι του ps3 γινετε κιτρινο και πρασινο εναλαξ, είναι φυσιολογικο ή να ετοιμαζω κολυβα για το "μακαρίτη" ?

Παρακαλω μια απάντηση γιατι την κονσολα δεν την έχουμα ουτε μια εβδομάδα και δεν σας κρύβω ότι τα έχω κάνει πάνω μου.

Σας ευχαριστώ πολυ.

kokorik den einai tipota anisixitiko apla h konsola sou se enimeroni (me diko mou programatismo oti einai pano apo to kanoniko temp)ston programatismo mou,(an thimame kala exo bali y led flash pano apo 65c,afto einai warn gia ti konsola sou oti perase ta 65c) otidipote xriastis min distasis na mou stilis.

φυσιολογικότατο. ειρωνικα το έχουν κάνει να κιτρινιζει αφου η βλάβη που προσπαθει να σε προστατευσει είναι το yellow light of death. ΜΗν ανησυχείς τις θερμοκρασίες μονο κοίτα και αν ανεβάινουν με το τετράγωνο άλλαξε το mode σε manual και ταχύτητα 0χ70

carbon86 den katalaba to sxolio sou (filika panta)

• Like 1
Δημοσ.

Είχα την εντύπωση ότι οι προγραμματιστες του control fan όταν είναι το payload ενεργοποιημενΌ οποτε το προγραμμα βάζει την ταχύτητα που κρίνει κατάλληλη για κάθε θερμοκρασία έχουν βάλει να αναβει το φωτάκι κίτρινο αστιευτικα για την βλάβη που προσπαθει να σε προστατεύσει (το κίτρινο φωτάκι του θανάτου-τωρα εντάξει δεν είμαι και στο μυαλό τους. Αν τώρα δεν τον καλύπτει τον ανθρωπο αυτή η ρύθμιση μπορεί να αλλάξει το mode με το τετργωνο σε manual και να βάλει με το βελάκι πάνω κάτω ταχύτηττα 70. Αν και οι θερμοκρασίες του είναι στους 60 βαθμούς όσο το είδα οπότε ίσως και το payload να τον καλύτπει (δηλαδή το αυτόματο) σε όλα τα προγράμματα πάντως ότι θερμοκρασία και να έχει στο payload πάντα ανάβει κίτρινο για καμποσα δευτερα καθε τόσο άσχετα πό την θερμοκρασία για αυτό σκέφτηκα οι άνθρωποι ίσως θελουν ναχλευάσουν την βλάβη αφού το να ρυθμιζεις το λαμπάκι να αναβει κιτρινο θα τρομαζε τον καθένα -καλή ώρα κια τον φίλο μας). Τώρα δεν ξέρω αν στα ελληνικά είναι μονο πάνω από τους 65. Αυτός έχει του gamesonic αν θυμαμαι το πρόγραμμα.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Σε FAT κονσόλα, από πόσους μέχρι πόσους βαθμούς πρέπει να κυμαίνεται η θερμοκρασία;

Δημοσ.

Χωρις control fan μεχρι και 72 βαθμοι ειναι safe για gaming ανεξαρτητος μοντελου.

Αν πιασει 76 maximum μετα αρχιζουν τα προβληματα. Στους 80 σβηνει η καιγεται (YLOD). 

Αν χωρις control fan εχεις 76 τοτε αλλαζεις παστα.

Σε πολλες φατ παρ ολα αυτα δε βλεπεις και μεγαλη διαφορα  μετα την αλλαγη παστας με αποτελεσμα να πιανεις ~73 βαθμους.

Οποτε αναγκαστικα παιζεις με control fan για να τη διατηρει κατω απο 70

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά εχω ενα πρόβλημα ποιος μπορεί να με βοηθήσει? ????? Παίζω εδω και 3 μήνες το pes 2014 στο playstation 3 μαζι με τον γιο μου μέχρι τωρα μια κερδιζα εγω και μ7α αυτός. Τωρα λοιπόν κατι έκανε με τους παίκτες του και ειναι ολοι μα ολοι τέλεια .οταν επιλεγη έναν παίκτη το δείχνει εκει κάτω στην μέση οτι ειναι τέλειος στης πάσες στα σουτ σε ολα . Αυτο δεν γίνεται . Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει?

Δημοσ.

Χωρις control fan μεχρι και 72 βαθμοι ειναι safe για gaming ανεξαρτητος μοντελου.

Αν πιασει 76 maximum μετα αρχιζουν τα προβληματα. Στους 80 σβηνει η καιγεται (YLOD). 

Αν χωρις control fan εχεις 76 τοτε αλλαζεις παστα.

Σε πολλες φατ παρ ολα αυτα δε βλεπεις και μεγαλη διαφορα  μετα την αλλαγη παστας με αποτελεσμα να πιανεις ~73 βαθμους.

Οποτε αναγκαστικα παιζεις με control fan για να τη διατηρει κατω απο 70

Με Speed 0X55 και μετά από 2 με 2μιση ώρες GT6 η κονσόλα φτάνει τους 56 βαθμούς.

Άρα νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλά, για FAT κονσόλα. :-D

Υ.Γ

Ας είναι καλά ο Μιχαλάκης!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Χαίρετε παίδες!

Είμαι σε cfw 4.53 και θέλω να αναβαθμίσω σε 4.65.

Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο cfw για να το εγκαταστήσω απευθείας από XMB?

Επίσης είμαι σε multiman 4.53.04. Να βάλω άφοβα το τελευταίο διαθέσιμο και πότε? Πριν ή μετά την αναβάθμιση του cfw?

Σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά για την πολύτιμη βοήθειά σας!! :-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά εχω ενα πρόβλημα ποιος μπορεί να με βοηθήσει? ????? Παίζω εδω και 3 μήνες το pes 2014 στο playstation 3 μαζι με τον γιο μου μέχρι τωρα μια κερδιζα εγω και μ7α αυτός. Τωρα λοιπόν κατι έκανε με τους παίκτες του και ειναι ολοι μα ολοι τέλεια .οταν επιλεγη έναν παίκτη το δείχνει εκει κάτω στην μέση οτι ειναι τέλειος στης πάσες στα σουτ σε ολα . Αυτο δεν γίνεται . Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει?

απατεωνια σου εκανε ο μικρος,χαχαχα

πηγε στα edit teams/players και αλλαξε τα στοιχεια του καθε παιχτη

οσο θελει αυτος...

Χαίρετε παίδες!

Είμαι σε cfw 4.53 και θέλω να αναβαθμίσω σε 4.65.

Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο cfw για να το εγκαταστήσω απευθείας από XMB?

Επίσης είμαι σε multiman 4.53.04. Να βάλω άφοβα το τελευταίο διαθέσιμο και πότε? Πριν ή μετά την αναβάθμιση του cfw?

Σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά για την πολύτιμη βοήθειά σας!! :-)

πολυ καλα ειναι του ERMAK 4.65 και το REBUG 4.65.1 REX

(Links θα βρεις στο blog www.psjailbreak.gr)

Οσο για multiman βαζεις το 4.65.01 και καπακι το 4.65.02

καλυτερα μετα το cfw

Εαν βαλεις REBUG τον multiman θα τον εχεις τυπικα και μονο

για αντιγραφες παιχνιδιων καθ'οτι ο REBUG εχει δικο του

ενσωματωμενο manager τον webman οπου παιζεις discless

ολα μα ολα τα παιχνιδια και μαλιστα απο xmb!!!

ενσωματωμενο fan control,βλεπεις θερμοκρασιες απο xmb

και διαφορα αλλα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηδη βγηκε ΜΜ 4.66.03 

Αναβαθμιση μεσα απο το μενου του.

Εν αναμονη του 4.66

Ερμακ για σενα το λεω :P

Επεξ/σία από mtzs
  • Like 2
Δημοσ.

Του Ερμακ εχει και αυτο webman και cobra capabilities, ή ειναι καθαρο?

το 4.65 ειναι καθαρο,

αν θες cobra βαζεις ERMAK 4.53 ready to 4.65 ετοιμο

spoofαρισμενο.

Βαζεις και εξτρα webman και εισαι κομπλε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...