Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω ψάξει, γι'αυτό το λέω.

Το PSGroove δημιουργήθηκε με reverse engineering/packet sniffing του psjailbreak (από συνήθεια το λέω Ps3 jailbreak)

http://www.ps3exploits.com/2010/08/ps-jailbreak-cloned-by-mathieulhs-group/

Είναι κλώνος του psjailbreak ο οποίος έχει μεταφερθεί σε πολλές πλατφόρμες.

Ένα επιπλέον link

http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/psgroove-open-source-ps-jailbreak-ps3-exploit-is-released/page-32

PSGroove is an open-source reimplementation of the PSJailBreak exploit for AT90USB and related microcontrollers.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
http://www.ps3break.com/Download.asp

Υποτίθεται ότι αν έχει chipάκι atmel η αναβάθμιση γίνεται με το Flip.. Αλλά δεν βλέπω τίποτα οδηγίες στο site.. Άλλωστε μόνοι τους βγάλανε φωτογραφίες με chipάκι PIC..

Περιμένουμε να δούμε αν τα κατάφερε κανείς..

UPDATE: μόλις ανέβασαν ένα επιπλέον αρχείο "PS3break_V1.1.exe "

Το κατέαβασα και αυτό και έβαλα και τα .net και MS runtime tools αλλά δεν τρέχει το exe λέει ότι δεν τα έχω βάλει!!!Το δοκίμασε κανένας άλλος;

Δημοσ.
δηλ το groove δεν ειναι τσιπακι; ειναι software που μπαινει σε κινητα και σε αλλα στικακια;;;; ειπα βλακεια;;;

Όχι είναι software που μπαίνει σε chipακια. Το PSFreedom είναι αυτό που μπαίνει σε κινητά και άλλες συσκευές.

Δημοσ.

Να συνοψίσω τις διαφορές psjailbreak, psgroove, psfreedom

psjailbreak: η πρώτη λύση που κυκλοφόρησε για backup σε PS3

Κάποια καλά παιδιά με reverse engineer βρήκαν τον κώδικα του psjailbreak. Τον κώδικα αυτό τον γράψανε ξανά για τσιπάκια που κυκλοφορούν στην αγορά. Την έκδοση αυτή την λένε psgroove.

Στην συνέχεια αυτό τον κώδικα, ο οποίος κυκλοφόρησε ελεύθερα, τον πήραν διάφοροι χομπίστες και τον προσάρμοσαν ώστε να εξομοιώνει το usb stick χρησιμοποιόντας συσκευές που έχουν δυνατότητα ελέγχου της USB θύρας από τους προγραμματιστές. Τέτοιες συσκευές είναι μερικά κινητά, mp3 players, κτλ. Αυτή την έκδοση την λένε psfreedom.

Όλα την ίδια δουλειά κάνουν αυτή την στιγμή καθώς είναι βασισμένα στον αρχικό psjailbreak. Αν υπάρχουν διαφορές στην πράξη θα φανούν μετά από καιρό, όταν αρχίσουν να κυκλοφορούν custom firmware.

Δημοσ.

Sony Wants PS3 YLOD

Ρε τα λαμόγια της sony... καλά τους κάνουνε , βαράτε στα αυτιά.

PS3 JailBroken with a PlayStation 3 SixAxis Controller?

PSGroove Payload for PS3 Service Mode

As shown in this first image, we can see the red box on the XMB showing that the console actually went into service mode. In this mode, it is possible to run specific software, including one allowing the downgrade (the opposite of update, ie back to a previous firmware).

Δημοσ.
Να συνοψίσω τις διαφορές psjailbreak, psgroove, psfreedom

psjailbreak: η πρώτη λύση που κυκλοφόρησε για backup σε PS3

Κάποια καλά παιδιά με reverse engineer βρήκαν τον κώδικα του psjailbreak. Τον κώδικα αυτό τον γράψανε ξανά για τσιπάκια που κυκλοφορούν στην αγορά. Την έκδοση αυτή την λένε psgroove.

Στην συνέχεια αυτό τον κώδικα, ο οποίος κυκλοφόρησε ελεύθερα, τον πήραν διάφοροι χομπίστες και τον προσάρμοσαν ώστε να εξομοιώνει το usb stick χρησιμοποιόντας συσκευές που έχουν δυνατότητα ελέγχου της USB θύρας από τους προγραμματιστές. Τέτοιες συσκευές είναι μερικά κινητά, mp3 players, κτλ. Αυτή την έκδοση την λένε psfreedom.

Όλα την ίδια δουλειά κάνουν αυτή την στιγμή καθώς είναι βασισμένα στον αρχικό psjailbreak. Αν υπάρχουν διαφορές στην πράξη θα φανούν μετά από καιρό, όταν αρχίσουν να κυκλοφορούν custom firmware.

το οποίο αρχικό psjailbreak για να το φτιάξουν, όπως ανέφερε η sony, έκλεψαν εργαλεία της, οπότε σιγά την τεχνογνωσία που έχουν.. επιπλέον είχαν πει 15 Σεπτεμβρίου θα βγάλουν καινούργιο backup manager, με πολλές νέες λειτουργίες και καλά, και θα είναι συμβατός και καλά μόνο για τα δικά τους στικάκια, αλλά δεν έβγαλαν τίποτα! μάλλον η τεχνογνωσία τους εξαντλήθηκε.. ήθελαν να πουλήσουν όσο προλαβαίνουν σε ακριβές τιμές και ήδη άρχισε να πέφτει η τιμή του.. σε αντίθεση με τα open source που έχουν κυκλοφορήσει ένα σωρό homebrew εφαρμογές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και συνεχίζουν συνέχεια να βγάζουν κι άλλες.. έλεος πια το "αυθεντικό" και τέτοιες βλακείες.. όλα την ίδια δουλειά κάνουν..

όσο για το νέο firmware του ps3break, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.. είναι η modαρισμένη έκδοση του hermes απ' ότι κατάλαβα, αν και δεν έχω δει πουθενά αλλού να αναφέρεται ότι δεν χρειάζεται να βγάλεις τον εξωτερικό σκληρό.. το "αυθεντικό" ούτε αυτό δεν έχει βγάλει.. ούτε καν έχει κάποιο tool για αναβάθμιση στην σελίδα τους, όπως έχει κάνει το ps3key και κάποια άλλα στικάκια..

Δημοσ.

κατατοπιστικοτατοι αλλα εχω μονο 2 απορειες ακομα...

1. το groove κανει σε ολα τα στικακια της αγορας;

2. οταν βγαλει αναβαθμιση το ps3 και βγαλουν custom firmware τα σαινια, θα το περνει το στικακι ή θα παει για πεταμα;

ποιο να αγορασω αυτη την στιγμη που να αναβαθμιζεται και να εχει μελλοντικη χρηση (εκτος απροοπτου βεβαια)

Δημοσ.

Αν γίνει η δουλειά όπως στο psp, αρκεί μια φορά να έχεις "ευάλωτο" firmware και μετά θα κυκλοφορούν πειραγμένα firmware που θα είναι βασισμένα στα νέα firmware αλλά με μερικές επιπλέον "ευκολίες"

Δημοσ.

απλα για οποιον ενδιαφερεται ας πω και εγω την δικη μου εμπειρια αγορας αυθεντικου PS3 Break. στις 18/9/2010 εκανα την παραγγελια μου απο το καταστημα Digimartz με paypal στην τιμη των 27.83 ευρω με δωρεαν μεταφορικα. το πακετο εφυγε απο την Κινα στις 19/9/2010 και εφτασε στο σπιτι μου (Αθηνα) στις 27/9/2010

Δημοσ.
απλα για οποιον ενδιαφερεται ας πω και εγω την δικη μου εμπειρια αγορας αυθεντικου PS3 Break. στις 18/9/2010 εκανα την παραγγελια μου απο το καταστημα Digimartz με paypal στην τιμη των 27.83 ευρω με δωρεαν μεταφορικα. το πακετο εφυγε απο την Κινα στις 19/9/2010 και εφτασε στο σπιτι μου (Αθηνα) στις 27/9/2010

Επειδή κ εγώ έκανα ακριβώς την ίδια παραγγελία, μπορείς να μου πεις αν σου έστειλαν κάποιο mail για το πότε έφυγε το πακέτο? Δεν μου έχουν στείλει τίποτα ενώ το παρήγγειλα stis 24/9. Μόνο το mail "order confirmation" την ίδια στιγμή που εστάλη η πληρωμή από paypal.

Δημοσ.
Επειδή κ εγώ έκανα ακριβώς την ίδια παραγγελία, μπορείς να μου πεις αν σου έστειλαν κάποιο mail για το πότε έφυγε το πακέτο? Δεν μου έχουν στείλει τίποτα ενώ το παρήγγειλα stis 24/9. Μόνο το mail "order confirmation" την ίδια στιγμή που εστάλη η πληρωμή από paypal.

οχι δεν μου στειλανε τιποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...