Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν είναι official update πρέπει να κάνεις downgrade με flasher.

Αυτό μπορεί να έγινε αν είχες game μέσα στο drive μετά το crash από το 4.60.

p.s. Έκανες md5 check πριν κάνεις update?

Tο .edat πρέπει να το κάνεις activate με το reactpsn tut--> psjailbreak.gr/2013/03/blog-post_23.html

Ίσως χρειαστείς το τελευταίο reactpsn

Οντως εκανα βλακεια, ειχα δισκακι μεσα.

Πως μπορω να ξερω αν ειναι oficial. Ναι ειχα κανει check το md5

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντως εκανα βλακεια, ειχα δισκακι μεσα.

Πως μπορω να ξερω αν ειναι oficial. Ναι ειχα κανει check το md5

official ειναι διοτι πηρε το update απο το δισκακι.

τσεκαρε και στο xmb να δεις οτι οι 2 επιλογες install package files +ps3 app/home δεν υπαρχουν πλεον...

χρειαζεσαι ξανα downgrade σε 3.55 με e3 flasher και περασμα νεου cfw...

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος οδηγος πως χρησιμοποιουμε το e3 flasher? Χρειάζεται να ανοιξω την κονσολα? Επισης ποιο μαγαζι προτεινετε να το αγοράσω?

P. S. Οι βλακειες πληρώνονται :(

Δημοσ.

Δεν νομίζω ν αξίζει να παρεις ολοκληρο PS3 για αυτό. Υπάρχουν παιδιά εδω μέσα που μπορούν να σου ξαναπεράσουν cfw με μία μικρή αμοιβή.

Δημοσ.

και εγώ αυτό βλέπω. καλύτερα δλδ να αγοράσω μεταχειρισμένο cfw ready ps3? 

καταρχας τι μοντελο εχεις CECH code 

κατα δευτερο τι περιοχη εισαι

Δημοσ.

Ρε παιδιά έκανα update ένα παιχνίδι και δείχνει ότι έχω και το singstar, τι έγινε; έκανα καμία μ@λ@κια;η Επειδή μπήκα psn;

Δημοσ.

Ρε παιδιά έκανα update ένα παιχνίδι και δείχνει ότι έχω και το singstar, τι έγινε; έκανα καμία μ@λ@κια;η Επειδή μπήκα psn;

έχω δημιουργήσει αρχείο για την διαγραφή του singstar.να μην υπάρχει καθόλου

Δημοσ.

Ξερω πως ειμαι λιγο off topic αλλα επειδή δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο θέμα θα ρωτήσω εδω. Σκέφτεται ενας φίλος να παρει ps4, έχει γίνει καμια πρόοδος πανω στο hackαρισμα της κονσόλας;

Δημοσ.

Πρώτα από όλα σβήσε το game data αν υπάρχει.και μετά επέλεξε εναλλακτικές μεθόδους να τρέξεις το game (εσωτερικό εξωτερικό κ.τ.λ.

μετά από όλα αυτά έλεγξε το ενδεχόμενο του αν έχει κατέβη σωστά το game

Προσπαθω να κανω update στο παιχνιδι μεσω Multiman και μου βγαζει please attach usb storage για να κατεβασει το update ενω εχω συνδεδεμενο στικακι και εχω κι ελευθερο χωρο στο σκληρο.

1)Τι μπορω να κανω για να περασω το update στο παιχνιδι; Εψαξα να το κατεβασω χειροκινητα αλλα δε το βρισκω πουθενα

2) Γιατι βγαζει μηνυμα να συνδεσω στικακι ενω ειναι ηδη συνδεδεμενο; ειναι αυτο που χρησιμοποιησα για να περασω το νεο cfw (ermak 4.55) αρα το φλασακι δεν εχει προβλημα

edited

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...