Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και γω εχω κανει αλλα καλο να μη γινεται

εσενα Ναρουτο σου παιζει καλα το 4.60;

Επαιξα και γω Last of US, Destiny beta, Fifa, PES, Sniper Elite χωρις κανενα προβλημα

Ολα με ΜΜ

Μια χαρά πάει. χθες η αλήθεια είναι πως είχα θέματα με την σύνδεση στο PSN και μετά από 2-3 προσπάθειες έμπαινε. Ήθελε να βγω και να ξαναμπω από το δίκτυο του σπιτιού μου. The Last of Us έχεις online pass? Γιατί δοκίμασα και εγώ αλλά λέει πως χρειάζεται...

Δημοσ.

θελει online pass οντως το TLOU

κοστιζει 10 ευρω

αλλα δε με νοιαζει γιατι θα το παιξω PS4 μολις επιστρεψω

Δημοσ.

mike εσυ και ο Αντρεας παιζετε κανονικα με το 4.60 Habib...

οι περισσοτεροι που το εχουν δοκιμασει,δεν τους παιζουν τα παιχνιδια...

μαλλον εχετε το κοκκαλακι της νυχτεριδας... :-D

Δηλαδή Μιχάλη, προτείνεις να περιμένουμε κάποιο άλλο 4.60 ή να βάλουμε το 4.60 Habib;

Και αν ναι από που το παίρνουμε;

Και τέλος, αν κατάλαβα καλά πρέπει να αλλάξουμε και psn patch;

Δημοσ.

Ο Μικελε σωστα λεει οτι αρκετοι εχουν προβληματα. Ετσι διαβασα και γω σε ξενα fora. Συμβαινει κυριως με αρκετες fat κονσολες, αν και δε ξερω και κατα ποσο ολοι αυτοι που λενε οτι εχουν θεματα εχουν κονσολες καθαρες και πληρως dehased. Ουτε αν ειχαν/εχουν πειραγμενες flash με διαφορα που εχουν κυκλοφορησει κατα καιρους. Απομειναρια μπαινουν και μενουν παντα μεσα. 

Εγω εχω καθαρη κονσολα γιατι απο τοτε που αλλαξα σκληρο και εκανα full format + dehash δεν εχω βαλει ποτε τιποτε περιεργο μεσα. Ουτε spoofer ουτε οτι αλλο εχει βγει. Μονο ΜΜ και PSN patch καθως και τα cfw's (οποιο κρινω εκαστοτε οτι ειναι καλυτερο)

Παρολα αυτα εγω δεν εχω αντιμετωπισει θεματα ως τωρα. 

Αν δε καιγεστε θα ελεγα να περιμενετε να βγαλει ο Ερμακ το δικο του ο οποιος ειναι αξιοπιστος.

Οπως και να εχει οσον αφορα το PSN Patch σωστα καταλαβες βαλε το 4.60.01 το οποιο ειναι και backwards compatible.

• Like 2
Δημοσ.

Κάποιος καλός συνάνθρωπος, μπορεί να με δώσει τα save από το gow 3 (στο hard έχω φτάσει στον Δία) και του GT5(μόνο το 24 ωρο στο nurburgring με έχει μείνει) να τα βάλω γιατί είχα πάρει backup το system και όχι τα save ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα σου δουλεψει κανενα

αφου σου ειχα πει να κανεις system restore μολις εβαλες τον σκληρο επανω

η θα κανεις system restore η απο την αρχη

Διαλιεγεις και παιρνεις :)

Εναλλακτικα μπορεις να δοκιμασεις το PS3 save resigner 2.0

η καποιο απο τα Aldo's tools

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

Δε θα σου δουλεψει κανενα

αφου σου ειχα πει να κανεις system restore μολις εβαλες τον σκληρο επανω

η θα κανεις system restore η απο την αρχη

Διαλιεγεις και παιρνεις :)

Εναλλακτικα μπορεις να δοκιμασεις το PS3 save resigner 2.0

η καποιο απο τα Aldo's tools

Το έκανα, με δείχνει τα save, έκανα και rebuild data απλά ρώτησα γιατί φάκελο save, trophy δεν είδα

Δημοσ.

Κάποιος καλός συνάνθρωπος, μπορεί να με δώσει τα save από το gow 3 (στο hard έχω φτάσει στον Δία) και του GT5(μόνο το 24 ωρο στο nurburgring με έχει μείνει) να τα βάλω γιατί είχα πάρει backup το system και όχι τα save ;

Αν έχεις τα save σου μπορώ να στα κάνω να τρέξουν στον νέο χρήστη.

αν τα έχεις ---->θέλω τα save + ένα save από οποιοδήποτε game από τον νέο χρήστη που θέλεις να τρέξουν

Δημοσ.

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

πφφφ. λες να το βγάλανε το beta? Αν μπορείς κάποιος να μου απαντήσει θα μου φτιάξει την Παρασκευή :P

χρειάζεται stealth multiman για να μπαίνουμε online?

Δημοσ.

παιδιά μία μικρή ερώτηση

μπορώ να βάλω habib 4.60 πάνω από ermak 4,46, να βάλω psn patch και να παίξω destiny beta?

Δεν υπάρχει 4.46 ermak

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...