Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1 σελιδα πισω

ποστ #8257 με τη διαφορα οτι εχει πλεον βγει PSN patch 4.60.01 που λειτουργει μια χαρα στην 4.60 και αλλαζει και την IDPS

Δημοσ.

1 σελιδα πισω

ποστ #8257 με τη διαφορα οτι εχει πλεον βγει PSN patch 4.60.01 που λειτουργει μια χαρα στην 4.60 και αλλαζει και την IDPS

Δηλαδη να βαλουμε 4.60 η να περιμενουμε και αλλο για να μπουμε ονλαιν; 

Δημοσ.

τωρα ποιο ειναι το πιο σταθερο cfw για 4.60 για να περασει κανεις;;;αξιζει να περασω καποιο η να περαμεινω με το 4.55 ακομα;;

Δημοσ.

Δηλαδη να βαλουμε 4.60 η να περιμενουμε και αλλο για να μπουμε ονλαιν; 

Εγω μπαινω κανονικα στο ΦΙΦΑ world cup με Habib 4.60 v1.0 (οποτε απαντω στην ερωτηση του Φρικιοπαιδου) και ενεργοποιημενο psn patch 4.60.01

φυσικα οχι synch trophies και οχι COD

Δημοσ.

πως γινετε να παιξω online στο ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ps3 ? !!

καλησπερα! θα ηθελα να μου πειτε  το πως γινετε να παιξω online σε τσιπαρισμενο ps3

ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα! θα ηθελα να μου πειτε  το πως γινετε να παιξω online σε τσιπαρισμενο ps3

ευχαριστω

παιζεις με τον ιδιο τροπο που θα εμπαινες αν ειχες κονσολα με ofw.

εχε το νου σου ομως οτι οι πιθανοτητες να κανεις "μπανιο" απο το PSN

ειναι πολυ μεγαλες και δεν θα μπορεις πλεον να ξαναμπεις...

Δημοσ.

Εγω μπαινω κανονικα στο ΦΙΦΑ world cup με Habib 4.60 v1.0 (οποτε απαντω στην ερωτηση του Φρικιοπαιδου) και ενεργοποιημενο psn patch 4.60.01

mike εσυ και ο Αντρεας παιζετε κανονικα με το 4.60 Habib...

οι περισσοτεροι που το εχουν δοκιμασει,δεν τους παιζουν τα παιχνιδια...

μαλλον εχετε το κοκκαλακι της νυχτεριδας... :-D

Δημοσ.

ευχαριστω

Δεν μπαίνεις
Δημοσ.

ευχαριστω

Μη τα θες όλα δικά σου! :P
Δημοσ.

ευχαριστω

Μπαινεις οπως εμπαινες και με το OFW οπως ειπωθηκε, αλλα πρεπει να προσεξεις καποια πραγματα.

Πχ μακρια απο COD, Pro και παιχνιδια της EA.

Επισης μακρια απο πειραγμενα Eboot (God Modes κτλ).

Δημοσ.

To Sync στα trophies είναι επικίνδυνο? Γιατί έκανα ένα εγώ... Επίσης εγώ έπαιζα online destiny beta, uncharted 2 και demon souls.

Δημοσ.

και γω εχω κανει αλλα καλο να μη γινεται

εσενα Ναρουτο σου παιζει καλα το 4.60;

Επαιξα και γω Last of US, Destiny beta, Fifa, PES, Sniper Elite χωρις κανενα προβλημα

Ολα με ΜΜ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...