Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ειδα Mikele

Γι αυτο το λογο πηγα σε 4.60 Habib v 1.0. Οταν με το καλο βγαλει ο Ερμακ το δικο του θα τον τιμησουμε

Βηματα για οσους ενδιαφερονται:

1. Απενεργοποιηση spoofer, Αποσυνδεση απο Ιντερνετ, Αφαιρεση δισκων απο DVD drive

2. Update τον ΜΜ μεσα απο το μενου του (για περισσοτερη ευκολια) σε 4.55

3. Habib 4.60 v1.0 απο ΧΜΒ

4. Fan Control Utility v1.9.4 v2 για 4.60 CFW λειτουργει αψογα του Μπαχαλου

5. PSN Patch 4.55.02 κανει disable τα syscall αλλα δε λειτουργει η αλλαγη IDPS (ουτε η 2.30 αλλαζει το IDPS)

Το βημα 6 γιατι πρεπει να το κανουμε ?

Και περναμε το Habib 4.60 πανω απο οποιαδηποτε cfw ε ? (εγω εχω ermak 4.55 )

Δημοσ.

Το βημα 6 γιατι πρεπει να το κανουμε ?

Και περναμε το Habib 4.60 πανω απο οποιαδηποτε cfw ε ? (εγω εχω ermak 4.55 )

το 5ο βημα εννοεις διοτι δεν υπαρχει 6ο... :-D (ισχυει για multiplay)

για μενα μεινε οπως εισαι με του ERMAK το cfw...

δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης...

αν θες σωνει κ καλα να το περασεις,ναι απο πανω το περνας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδες. Σκεφτομαι και εγω να μπω επιτελους online με cfw. Το habib 4.60 ειναι καλο η να βαλω spoofer; Το PSN Patch τι μας προσφερει; Το spoofer τι ειναι; Οι πιθανοτητες για ban ειναι πολλες; Αμα περιμενω καμια εβδομαδα ακομα και για αλλα προγραμματα και cfw θα μειωθουν οι πιθανοτητες; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από Red_4ever
Δημοσ.

το 5ο βημα εννοεις διοτι δεν υπαρχει 6ο... :-D (ισχυει για multiplay)

για μενα μεινε οπως εισαι με του ERMAK το cfw...

δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης...

αν θες σωνει κ καλα να το περασεις,ναι απο πανω το περνας.

δεν με προλαβες :P εβαλα habib 4.60 . τωρα αυτο για το multiplay που λες τι ακριβως παιζει ?? 

Δημοσ.

δεν με προλαβες :P εβαλα habib 4.60 . τωρα αυτο για το multiplay που λες τι ακριβως παιζει ?? 

παιζει οτι αν θες να παιξεις online με cfw κονσολα,παιρνεις τα ρισκα σου,απλα πραγματα...

αν κανεις "μπανιο" δεν ξανα-μπαινεις PSN.

Δημοσ.

παιζει οτι αν θες να παιξεις online με cfw κονσολα,παιρνεις τα ρισκα σου,απλα πραγματα...

αν κανεις "μπανιο" δεν ξανα-μπαινεις PSN.

Ναι αλλα τι ειναι αυτο το 5ο που ειπε ο mtzs
Δημοσ.

Μάγκες με το που πέρασα το habib 4.60 και μαλιστα εχοντας ανοιξει psn patch εφυγα για "μπανακια".Προσοχη,λοιπον,εγω δεν θα συντιστουσα να αναβαθμισετε ακομα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες με το που πέρασα το habib 4.60 και μαλιστα εχοντας ανοιξει psn patch εφυγα για "μπανακια".Προσοχη,λοιπον,εγω δεν θα συντιστουσα να αναβαθμισετε ακομα..

το εχω γραψει κ το ξανα-γραφω,δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης προς το παρον!!!

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις για το Remote Play του PS3:

1 - Απ' όσο ξέρω γίνεται να στριμάρω από το PS3 μου σε Xperia κινητά. Αν έχω cfw υπάρχει τρόπος να «κοροιδέψω» το PS3 έτσι ώστε να νομίσει ότι το Nexus 5 κινητό μου είναι Xperia;

2 - Με cfw γίνεται να στριμάρω και τα παιχνίδια που ΔΕΝ υποστηρίζουν officially Remote Play; Αν αγοράσω PSVita και στο PS3 μου έχω cfw υπάρχει τρόπος να παίζω όλα τα PS3 games μου στο PSVita;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...