Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαλε το καινουριο του Habib να μας πεις κιολας τι γινεται

Παιδιά έχω βάσει το 4.55 του Rogero , το τελευταίο multiman , πέρασα το gta v στον δίσκο και όταν πάω να το παίξω μου βγάζει μαύρη οθόνη και με γυρνάει στο menu του playstation παλι ... ξεχνάω κάτι?

Δοκιμασε BD Mirror στις επιλογες του ΜΜ. Και φυσικα να εχει το τελευταιο official update του GTA V

PS. Το rogero 4.55 τι το θες; Γεματο bugs ειναι. Βαλε Ερμακ

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά γενικότερα μην βιάζεστε να βάλετε οτι βγαίνει από τις πρώτες μέρες λες και θα σας το πάρει κάποιος.το 4.60 είναι το ποιο νέο firmware αλλά δεν έχει συμβατά homebrew και manager ακόμα.όποιος θέλει online μπορεί να βάλει spoofer....

ήδη εργαζόμαστε πολλή σκληρά για να είναι συμβατά τα περισσότερα!υπομονή

• Like 2
Δημοσ.

με το sen enabler ακόμα και με 4.55 μπορούμε να μπουμε psn ή να περιμένουμε cfw 4.60 και psn patch update?

υπάρχει ήδη sen enabler για spoof σε 4.60(για όλες τις ver.)!

Δημοσ.

Παιδιά δεν παίζει ούτε μετά από το update που έκανα ... με το που το πατάω , μαύρη οθόνη και μετά πίσω στο menu του ps3 ... τι να κάνω έχω φρικάρει 2 μέρες τώρα

Παιδιά έχω βάσει το 4.55 του Rogero , το τελευταίο multiman , πέρασα το gta v στον δίσκο και όταν πάω να το παίξω μου βγάζει μαύρη οθόνη και με γυρνάει στο menu του playstation παλι ... ξεχνάω κάτι?

Δημοσ.

υπάρχει ήδη sen enabler για spoof σε 4.60(για όλες τις ver.)!

ναι αυτό ρωτάω. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν και είμαι σε cfw 4.55 ermak?

Δημοσ.

παιδια τωρα που εκανα μετακομιση βρηκα το παλιο ps3 fat 40gb στο παταρι το οποιο λειτουργει αλλα εχει χαλασει το ματακι μπορω να το σπασω και να παιζω games στον σκληρο ?

Δημοσ.

Μόλι πέρασα το ermark και πάλι το ίδιο , το παιχνίδι δεν ανοίγει με τίποτα

ελπιζω να περασες ολα τα update και οχι μονο το τελευταιο.

αφου κανεις αυτο,τικαρε στον multiman στις επιλογες του παιχνιδιου,

internal η external(αναλογως που το εχεις) +bd mirror.

αλλη περιπτωση ειναι να μην εχεις κατεβασει σωστο release η bad copy...

παιδια τωρα που εκανα μετακομιση βρηκα το παλιο ps3 fat 40gb στο παταρι το οποιο λειτουργει αλλα εχει χαλασει το ματακι μπορω να το σπασω και να παιζω games στον σκληρο ?

δεν αζιζει ρε συ να ασχοληθεις με αυτα τα μοντελα.κριμα τα λεφτα...

Δημοσ.

Μόλι πέρασα το ermark και πάλι το ίδιο , το παιχνίδι δεν ανοίγει με τίποτα

Στις ρυθμίσεις του multiman είναι ενεργοποιημένο το BD rom emulator? Το game το εμφανίζει στην αρχική οθόνη αλλά δεν σου τρέχει ή δεν το φορτώνει από το multiman καν? Τα άλλα games παίζουν κανονικά?

Δημοσ.

Δεν έχω αλλά παιχνίδια... Μόνο αυτό.. Μόλις δοκίμασα με το Irishman και μου ζήτησε updates παιχνιδιού... Τώρα το κάνει και βλέπουμε. Έχω όλες αυτές τις ρυθμίσεις που λέτε.

ΓΓια να ξεκαθαρίσω τα βήματα.

1)custom firmware

2)ermark

3)mmultiman

4)ccopy το παιχνίδι

5)play

Σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, ψαχνω ενα ps3 με cfw και βρηκα ενα φατ με 320GB σκληρο, αυθεντικο χειριστηριο και cfw στα 100 ευρω. Η κονσολα εχει το αυτοκολλητο εγγυησης ακομα πανω, οποτε δεν εχει παθει τιποτα ολο αυτον το καιρο. Πιστευετε οτι ειναι καλη η τιμη;  Αν οχι, πιστευετε μπορω να βρω slim στην ιδια τιμη; Υ.Γ. Σορρυ αν ειμαι σε λαθος θεμα.

Επεξ/σία από Red_4ever
Δημοσ.

με 110-130 εχω δει slim στις αγγελιες...

οπως και να'χει,καλυτερα slim παρα fat...

μην σκεφτεσαι τα 30-40 ευρω διοτι αν το fat σου παθει ylod η οτιδηποτε αλλο,

θα τα δωσεις εκει...

οποτε παρε ενα slim να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...