Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει προβλημα με το να εγκαθιστας τα update των παιχνιδιων? Θελω να περασω το 1.01 του watchdogs.

κανενα προβλημα απολυτως.

συνηθως τα updates εχουν σχεση με το multi κομματι.

μερικα παιχνιδια ομως εχουν την ιδιαιτεροτητα,για να παιξουν,

πρεπει να τους κανεις update...

Δημοσ.

Ερώτηση, έχω ένα παιχνίδι σε δίσκο, Θέλω να βάλω update του από pkg να στικακι γίνεται; μετά να κάνει update κανονικά

Δημοσ.

Ερώτηση, έχω ένα παιχνίδι σε δίσκο, Θέλω να βάλω update του από pkg να στικακι γίνεται; μετά να κάνει update κανονικά

ναι προχωρας κανονικα...(για cfw παντα...)

Δημοσ.

σε cobra ode,

ναι μπορεις να περασεις τα update με multiman

υπαρχουν και διαφοροι οδηγοι για το πως το κανεις.

ακομη και τα games σε μορφη  pgk μπορεις να τα κανεις iso και τα τρεχεις με το manager που εχει.

απλο στην διαδικασια.

παιδια και οπως ειπα και πριν, η κονσολα παραμενη μαμα (θα ανεβασω φωτογραφιες για να καταλαβεται τι λεω)

Δημοσ.

σε cobra ode,

ναι μπορεις να περασεις τα update με multiman

υπαρχουν και διαφοροι οδηγοι για το πως το κανεις.

ακομη και τα games σε μορφη pgk μπορεις να τα κανεις iso και τα τρεχεις με το manager που εχει.

απλο στην διαδικασια.

παιδια και οπως ειπα και πριν, η κονσολα παραμενη μαμα (θα ανεβασω φωτογραφιες για να καταλαβεται τι λεω)

Ωραία τότε να μην κάνω update στο 1.01 στο gt6 να περιμένω

Δημοσ.

Ρε Βρωμιαρη σου εχω πει το κολπο

Πουλας το δικο σου 120 ευρω (και μη πεις οτι δε πουλιεται τοσα) και χτυπας ενα σλιμ cfw 150-180

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/300548-ps3-slim-cfw/

Μια απο τα ιδια θα σου ερθει, δε θα μπλεκεις με ODE και θα εχεις ολα τα προνομια του cfw.

Και στη τελικη αμα το βαλεις 110 θα φυγει χθες. Δινεις αλλα 40 και εισαι βασιλιας.

Απλα πραγματακια :)

• Like 1
Δημοσ.

mtzs αν ειναι τετοιες οι τιμες εχεις δικιο φιλε,

απλα ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει πια, ειτε εχει super slim, ειτε slim, ειτε fat ps3.

και ολα αυτα για να παιζουμε τα νομιμα αγορασμενα παιχνιδια μας απο τον εσωτερικο (ή εξωτερικο) σκληρο δισκο για να προστατεψουμε τα δισκακια.

Δημοσ.

Παιδιά έχω βάσει το 4.55 του Rogero , το τελευταίο multiman , πέρασα το gta v στον δίσκο και όταν πάω να το παίξω μου βγάζει μαύρη οθόνη και με γυρνάει στο menu του playstation παλι ... ξεχνάω κάτι?

Δημοσ.

Control fan utility το τρεχουμε με οποιο παιχνιδι και αν παιζουμε? Η μονο για συγκεκριμενα που επιβαρυνουν την κονσολα? Κανας τροπος να τρεχει απευθειας μεσα απο το Multiman?

Δημοσ.

Παιδιά έχω βάσει το 4.55 του Rogero , το τελευταίο multiman , πέρασα το gta v στον δίσκο και όταν πάω να το παίξω μου βγάζει μαύρη οθόνη και με γυρνάει στο menu του playstation παλι ... ξεχνάω κάτι?

θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να του περασεις χειροκινητα τα updates του παιχνιδιου.

και αυτοματα να το κανεις απο multiman,θα σου βγαλει error...

κατεβασε τα και περασε τα με ενα φλασακι απο install packages....

μην ξεχνας θελει δισκακι μεσα στο drive και τικαρεις σκληρο και bd mirror απο multiman...

Control fan utility το τρεχουμε με οποιο παιχνιδι και αν παιζουμε? Η μονο για συγκεκριμενα που επιβαρυνουν την κονσολα? Κανας τροπος να τρεχει απευθειας μεσα απο το Multiman?

η σωστη σειρα ειναι...

διαλεγουμε παιχνιδι,μας παει xmb,μπαινουμε fan control,ρυθμιζουμε ταχυτητα,παμε xmb,τρεχουμε παιχνιδι....

καλο θα ηταν να το βαζεις συνεχεια,καλο κανεις στην κονσολα.

Δημοσ.
η σωστη σειρα ειναι...

διαλεγουμε παιχνιδι,μας παει xmb,μπαινουμε fan control,ρυθμιζουμε ταχυτητα,παμε xmb,τρεχουμε παιχνιδι....

καλο θα ηταν να το βαζεις συνεχεια,καλο κανεις στην κονσολα.

Ενταξει απλως αμα δεν χρειαζεται μην το ακουω συνεχεια να φυσαει. Επισης ρωταω επειδη ο irisman το χει ενσωματωμενο και δεν χρειαζεται να πρεπει να θυμασαι να το τρεχεις χειροκινητα καθε φορα...

Ποιο απο αυτα ειναι το σωστο για μενα? Ειμαι σε zero 4.55

http://store.brewology.com/ahomebrew.php?brewid=234

Ευχαριστω.

Δημοσ.

mtzs αν ειναι τετοιες οι τιμες εχεις δικιο φιλε,

απλα ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει πια, ειτε εχει super slim, ειτε slim, ειτε fat ps3.

και ολα αυτα για να παιζουμε τα νομιμα αγορασμενα παιχνιδια μας απο τον εσωτερικο (ή εξωτερικο) σκληρο δισκο για να προστατεψουμε τα δισκακια.

το ode με το cfw ειναι η μερα με την νυχτα απο ολες τις αποψει(κοστος,βαβουρα στην τοποθετηση,αδυναμια σε μελλοντικα updates)

οσο για τα δισκακια,ποιος χρηστης cfw χρησιμοποιει πλεον??? :D 

Ενταξει απλως αμα δεν χρειαζεται μην το ακουω συνεχεια να φυσαει. Επισης ρωταω επειδη ο irisman το χει ενσωματωμενο και δεν χρειαζεται να πρεπει να θυμασαι να το τρεχεις χειροκινητα καθε φορα...

Ποιο απο αυτα ειναι το σωστο για μενα? Ειμαι σε zero 4.55

http://store.brewology.com/ahomebrew.php?brewid=234

Ευχαριστω.

για μενα,θα επαιζα με multiman και χειροκινητα το ανεμιστηρι...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...